地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

舊同事 1

szekao 發表於 2019-9-20 15:58:23 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
        我個舊同事Ada,5呎6吋高,外表好欺文,外形同真實年齡明顯不相襯, 2 _' e+ w: M- ~. }
      身材都冇走樣,睇落仲似20歲左右,瓜子口面,束馬尾髮型,好波好蘿,對波
( n% r# t; r( b: y      起碼有35D,仲係好似竹筍型,修長雪白既美腿估計有42吋長,估唔到佢擁
/ b- r7 B( |1 z+ n; ?      有咁正斗既上圍同美腿。
0 N7 p% j" m. Y# a( o% `8 S1 {$ C) A6 C, L0 Q
        咁標青既身軀點解要包得密密實實呀(我自己估唔會差太遠)?D女波越細
/ o+ T0 _" v' B4 Y1 ]: c3 `9 c      越想突出自己對野,越大越唔想俾人知,不過未扑之前都唔知咁大波,因佢平時 4 o3 o  ^5 p# D! O1 g* r
      衣著都會遮下對大波。識佢好耐,我好想追佢,但我好怕被人拒絕,因我樣衰兼 8 \2 |9 y9 {: ]8 P
      口臭,所以一直都冇行動,每晚打飛機既時候,我都會諗住佢豐滿既大胸同豬油 ) [7 k2 ^/ a# U# v
      咁滑既美腿,可惜後來佢結婚後冇做,但我地仲成日有聯絡,我經常趁佢老公返
! R7 D$ I" R; I# r7 `# C% h# n      大陸公幹時到佢屋企坐,乘機索油博懵。 1 J; {7 ?3 q9 n6 B! `3 G
, ?& i  P  C/ p8 t/ g7 [  P
        可能佢太悶,所以日日都同我地一齊打牌,但佢輸多贏少,正到暈,由於我
4 n9 D; f& p: y      一早想屌佢,所以我每次見佢輸錢,都會主動借錢俾佢。 - U+ q9 }; ~+ N) `& y

' I1 ]: K+ M" H( I( L3 N        前幾日Ada叫我去佢屋企教佢電腦,果日佢老公返左工,我坐響佢隔離一邊 7 N( k. q& e0 O3 C! x3 _
      教,一路摸住佢隻手抽水,後尾重係後面攬實佢黎教佢用Mouse,見佢冇抗拒, 2 H/ ]! L6 E+ x9 F. S
      又得寸進尺咁將對手越伸越上,由胸腹攬到上佢對波,見佢冇反應,大膽到索性
  T/ u; [4 T/ B( ], {- V! D$ ~  c      交叉手楂落佢對波度,感覺對波雖然隔住兩層布,但係幾彈手,摸上手柔軟而有 ; N, T+ _, }2 f  R' }
      彈性,真過癮! : ?: v3 k5 m, L" W

& c. }4 K6 E1 n# n0 I        佢當時叫我停手,我唔制,繼續摸住佢對波,佢掙扎起身入房,我見機不可 8 Y, E2 u' `3 |' [3 _! t) Z# o$ E& Z
      失,跟住佢入房,係後面攬實佢,一隻手更伸入衫內摸佢對波,雖然隔住胸圍,
3 i: ^1 ?% q* T5 q  o; P      都覺得佢姩頭已經硬晒;另一隻手伸入佢條底褲內巢佢塊西,我下面條鳩頂實佢
! w' Y" v! J# j      屎忽,好High!但俾佢推開左,我唔敢開硬弓,就此算數,佢亦冇怪我。
8 B1 X6 L: V1 M4 k! R1 b; w5 v
5 Q5 j, j! Q5 ]; C9 U6 u( L        無論如何我已得米,我心諗,遲早都會執番Ada一劑! - X1 U+ |6 J& @, p& T" t
) K+ o: J, b9 u9 ?& J
        今日Ada著左件貼身衫,佢除外套時雙手拗後,成對波挺左出黎,佢仲要係 8 I1 D3 @  ^+ [2 t" B5 i
      我面前行黎行去,我真係想即刻除左佢件衫楂佢對波同啜佢粒姩頭。 * p6 t' r: C8 N
3 h* e0 _. p! ^  S
        我們一齊坐響廳睇電視時,電視D場面卻越黎越激,男女主角久別重逢,攬
; [$ |( @$ z* C& t% i# O$ p+ k      埋一舊,女既決定將自己第一次奉獻,男既聽到,竟然感動到眼濕濕,Ada既心 , {% k! F- h- q; r. C
      跳聲幾乎大到我都可以聽到。 2 E1 C' F" Q$ h8 A
! q6 I2 n1 S9 j, d/ W
        這時,我故意呼吸得好重,吸引佢注意:「我以前同我條女都係咁,不過最 7 x, a6 I* M) i( P) H6 `2 y3 l! o* _
      後我地都冇係埋一齊。」
0 y) v9 h. M# n8 |0 Z' x3 w' `( F9 H0 b7 H% ?
        Ada轉頭望我,我立即把握時機,一野攬埋Ada度,佢果對堅挺既雙峰,恰
2 C2 m# R4 c# z/ Z$ x, @9 n      好氈住我個頭,好舒服啊! 4 R1 H6 e" }1 y! V
# ^* ?/ a8 h2 a
        此刻佢身上D香水味令我興奮得再也忍耐唔住,講左一句「我以後唔想再一 5 I3 K7 J! w/ y( j1 r
      個人喇!」就輕攬著Ada,用唇封住佢欲張開既嘴。由於Ada遊緊魂,所以就由 ! L* T/ o/ V) X3 B' i8 E9 n
      我黎負責主動,伸條俐入去激撩一輪,Ada竟然仲懂得配合,亦將條俐伸出,同 8 W8 D  @* n8 W! g' Y( I* N
      我捲作一團。
6 x9 n1 J% c- ~9 k0 t2 G/ C2 \2 x5 C
        我知道已經得手,即刻打蛇隨棍上,隔著衫輕撫Ada對車頭燈,佢既呼吸越
7 ~# c' k2 l! F% ]2 j) O4 W: Q0 c0 r      來越重了。Ada對波唔細,從衫領間可裝到佢條雪白乳溝。我亦開始興奮起來,
8 d# w: T; `: G5 A: v7 [      一手攝入Ada個胸圍內,佢完全冇反抗之意,只係響度喘息。
# D$ S- c# G/ e1 O( S8 O; D
* }+ v+ N# P2 N& Y2 j3 w4 ~        我開始雙手從後面大力狂搓、狂扭佢一雙幼滑既山峰,Ada竟然叫左起來, ( w  M* F, \6 l
      睇黎佢真係好High。我亦匆匆解開佢D衫鈕,Ada露出副白色乳罩,顯得純情可
' Q8 x* r; i* R      愛,但我慾火高升,根本無暇欣賞,飛快咁扯脫佢副薄絡,一雙堅挺既乳房隨即
# C% v1 @' |7 g4 G      彈跳出黎。 - ~/ g0 m6 k; g" C
MTAwMTE0XzE1NjQzMjQ5Mzc5NzdfMTQ1MzMxNDM2X3VnY3ZjdXQ=.jpg   我伸手入佢條裙仔入面巢,搞搞下佢已經出晒水,佢High到全身軟晒唔識反
, }+ G  ^9 Y/ q3 }3 J8 y) T8 Q      抗,我知道已經食硬呢件大波西。但富有經驗既我,當然唔會急進,攤涷至慢慢
' Z" W7 Y( F6 y0 Q      黎食。
0 ^4 m( L% k* A9 d
- I" Z  c2 E  Y1 r4 V  i9 r/ ^1 H        點知就係好High既時候電話響,佢初時都唔去接,繼續由得我巢,點知個電
* ~$ o7 p) q6 W8 \      話搏命響,忍唔住都係要去接,後尾佢聽完電話後話佢老公而家返緊黎,叫我走 ! x( s$ ?  G9 S+ L
      先,咁我咪唯有走囉。
- L7 \! K: S0 o8 `
* [! b8 H' o( N; Z        我個日返到屋企後,成日諗番當時既情景,要打左幾次飛機先至可以平息,
! q1 |* \- b2 S! t3 `: ^; J5 P8 t7 H      一心諗住第日可以再遇到佢時點樣扑佢。
* I4 Y7 u/ x  w5 t+ n) g* m" m4 W' b7 L+ |3 o( G/ {3 y6 B
        卒之時機到喇,我計下大大話話都借了成三萬幾蚊俾佢,我立時開門見山要 7 i4 Y% B- F5 G: K* G7 K
      佢還錢,佢聲稱炒股將全部錢輸晒,現時冇錢還,要求我遲下先。我便要求話,
% b5 R6 }6 P6 [# [& @- t0 S      如果佢肯同我上床就有得傾,佢唔肯我亦唔逼佢,改變主意時就Call我。 , X9 K' T( n. ], t) p& Y& X

9 d& H6 `2 W: R3 B, R: E* b        第日下晝5點,佢Call我話答應我既要求。6點鐘,我係屋企睇緊電視,一 . P1 g) d6 N. F  k! o7 A) a
      開門我被Ada嚇左一跳,Ada佢恤左個靚頭,著住件圓領白襯衫,一件女西裝外 2 n* e/ }: i+ ~6 x
      套,到膝既黑色衫裙,黑色絲襪,仲著對黑色高跟鞋,拎左成打啤酒黎,於是就 % R- Z  N0 ]( p! J" k1 n
      一路飲,一路數屋企既不快事。
( A' {0 A* O3 O2 a3 m2 x5 p
  S; ]3 Z3 F% A: B* q        原來Ada老公響大陸包起二奶尋歡減壓,起初Ada只係半信半疑,但到了後
0 d7 T% U* _: W+ k      來佢老公重索性一個禮拜都返唔到一次屋企,Ada苦於經濟理由一直啞忍。我雖
% @6 s4 r( S" E7 [& S      然亦替Ada不值,話佢老公絕對暴殄天物,但我又可以做D乜呢?我唯一可做既 6 d$ N4 H5 }0 V2 d
      事……嘻嘻……
' y7 [; `' l" R; x' \0 z5 Q% c4 C0 M( x& @2 U" k- D5 v
        跟住見Ada除低件外套後,飽滿既胸脯頂到件白襯衫好似要脹裂咁,尤其係
9 t4 M% f' o* e      前胸D襟扣更似就黎要繃甩,扣縫中睇見內襯同胸罩所包裹唔晒既白肉,我條野
3 ?+ ~' x" _# a$ i4 }      當堂不自主咁響褲浪度跳下跳下。 # ]/ v6 s) m) v8 u' l2 I

9 |6 L! D3 |  k; i) Y9 Z& _: D        佢就開始猛咁灌酒,冇幾耐就醉左,仲對我話佢要報復。我最初都以為唔係 + D8 B9 x  Y- l% H
      咁易搞,雖然俗語話姣婆守唔到寡,天下女人一樣淫,但Ada畢竟都係唔慣做呢
) t$ @. ~, J/ {7 L$ ~      味野,仲有D好尷尬。同住家女人搞野同果D雞來得舒服、自然得多,至少對手
3 k9 V0 w3 d% L7 L/ ?" A      冇咁做作,唔似響度演戲,反而令我更加投入。
. a9 Z  l/ C& F! e$ `" f
) f) _( _5 x1 ?, s; x- s        Ada半推半就咁俾我解開佢D衫鈕,當我除奶罩個陣時,佢喉嚨頭「咦咦哦
( V, b7 I' L8 o- r  e      哦」咁話:「唔好啦……」女人就係咁撚樣,係人面前個個扮淑女,扮晒賢妻良 * G5 K* z9 c0 Y, R5 A
      母,其實都唔知幾鳩想你執佢,只不過為左女人既專嚴,同埋所謂少女既矜持, 2 }# |6 v* ]/ o
      係人面前一般都唔敢咁放肆,只要你夠膽,識得Tum,又識得利用適當既時間,
  h$ A- W; |" o; e      條女一定趴係你面前任你執。
回復

k2290771 發表於 2019-9-21 17:49:24 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thankssssssss
回復

Master 發表於 2019-9-21 23:05:52 | 顯示全部樓層
Good story.
回復

wing780611 發表於 2019-9-22 05:11:09 | 顯示全部樓層
Thanks a lot
回復

mc585 發表於 2019-9-22 08:45:58 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

cutegiga15 發表於 2019-9-22 10:30:18 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

strongheart 發表於 2019-9-22 11:45:08 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

Koklongng 發表於 2019-9-22 15:04:15 | 顯示全部樓層
Zzzzzzzzzzzzzz
回復

arrowpig 發表於 2019-9-22 16:30:08 | 顯示全部樓層
thanks a llot
回復

abcabcd 發表於 2019-9-22 16:52:25 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

aawwssdd 發表於 2019-9-22 21:40:12 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccc
回復

Blockel 發表於 2019-9-23 06:36:40 | 顯示全部樓層
Euieieueueudu
回復

kewelllau7 發表於 2019-9-27 16:19:33 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccc
% }! w) |7 B, \* c: [9 Q
回復

YOYO 發表於 2019-9-27 17:46:29 | 顯示全部樓層
lmlmlmlmlm
回復

nononono123 發表於 2019-10-4 22:05:50 | 顯示全部樓層
回復

mno38 發表於 2019-10-4 23:56:41 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

dleung 發表於 2019-10-5 02:22:55 | 顯示全部樓層
回復

chiwing115 發表於 2019-10-5 15:44:58 | 顯示全部樓層
very good very good good job
回復

1211221521 發表於 2019-10-8 16:24:55 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

dadada3600 發表於 2019-10-10 11:58:27 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復