地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(下)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:41:54 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。4 d/ K2 r2 O3 Q
; C* x: M- S9 I
  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」. T. a# I  T2 b. [  n* V- h

0 \9 a1 K; L. S4 Y7 P  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」
- Q2 p3 V$ Z& f4 D8 w% K* f2 H% w: G0 ?5 t1 W* s
  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。) Q; H. j5 Z# u* I+ J2 s; i
$ o- H# y3 Q. C! S. g/ }
  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」3 [! x/ u& v: r4 X

1 ^) u5 F+ s% l! _" @  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」
; Y. j% Y/ c! S% D. v+ r) o# }3 }, _  q$ F$ c
  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」
$ m+ D* i, M' }5 h% E. W0 f  A( E/ \/ @+ q; z
  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」0 N" S+ e* y# l$ t8 i; v* Z

6 Y' p+ j3 X7 M( p2 J+ ^  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」$ |; h1 \4 |1 d4 m2 }* a
" }" n6 R+ v) ~! ~. c+ {& e
  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」
5 A5 ?+ z/ D, V4 C2 x6 b, x. ?( P2 t% f5 A6 l" x2 w* v) Y8 ~/ S
  我話:「妳邊有咁好死呀!」
/ A  p* x$ x7 ]& f$ B! I
: k4 K- Y. y" r  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」7 Y, A0 a6 @  D8 t" u, J6 H

' N- f; s$ l& h9 I* i  我話:「咁妳自己就快d除啦!」" Y! U6 v& l9 a. e4 X

) m* q9 I3 C7 s9 t- H; ]% z  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。
0 \- \' O' C3 g$ I! G$ M3 J8 c" F; V! c+ P) s  k! t' k
  家姐話:「睇夠未呀?」
6 y% ]3 _( i& I' H0 |  z% H  X* q8 O/ p+ |6 W0 Z5 d5 {; A
  我話:「條under黎呢!」
. b% t# T1 M' J; H7 S
1 H3 e+ q" J# E% p  g7 d. G  i9 _  家姐話:「我冇話過除埋條under!」) z& [/ Y4 F' J' i+ H+ L' W) R
7 D$ O. X: k: P$ o  i4 @, V
  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」
; b2 k; l+ ^: w! d2 J5 M3 K! d" A
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:43 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thanks a lot
回復

skldfjj 發表於 2019-8-14 03:28:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

Sunshine17 發表於 2019-8-14 12:37:11 | 顯示全部樓層
Ghost in the only way to
回復

V-Ion 發表於 2019-8-20 01:21:12 | 顯示全部樓層
dgs girls are pretty
回復

sinanju 發表於 2019-9-8 22:34:58 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復

marcuschoi 發表於 2019-9-10 00:32:22 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCC
回復

luckystrike4185 發表於 2019-9-15 18:42:03 | 顯示全部樓層
great story thx
回復

luckystrike4185 發表於 2019-9-15 18:44:46 | 顯示全部樓層
做乜鬼嘢提升權限
回復

ckfu9 發表於 2019-9-15 21:04:03 | 顯示全部樓層
多謝分享!!!
回復

tkswins 發表於 2019-11-14 00:47:27 | 顯示全部樓層
多謝分享~~~
回復

1025979080 發表於 2019-11-16 12:58:51 | 顯示全部樓層
gooooooood
回復

ggj 發表於 2019-11-16 15:29:26 | 顯示全部樓層
Thank you bro for the
回復

marco12845 發表於 2019-11-18 13:29:00 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

pantyhosemancc 發表於 2019-11-18 16:22:56 | 顯示全部樓層
CCCCCCCC, THANkS
回復

peteryuen1234 發表於 2019-12-21 00:40:08 | 顯示全部樓層
扑到未??
回復

ben023 發表於 2019-12-22 16:04:54 | 顯示全部樓層
cccccccccc
回復

拿破崙 發表於 2020-2-24 11:51:40 | 顯示全部樓層
回復

pcl843 發表於 2020-4-17 02:03:12 | 顯示全部樓層
回復

a85912595 發表於 2020-4-21 18:18:02 | 顯示全部樓層
回復