地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(下)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:41:54 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。7 ]5 o1 q3 s& X( {4 p# C
6 f# l( E( I  g. _* G
  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」
7 |& x7 I2 Q5 Q! f0 Q3 @
/ b# M/ p* _0 L7 H. t0 c  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」2 s4 w9 A" n0 l8 y; D

5 ~! L: x; R" s6 Q7 t& p  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。4 y, O# [* D8 ?7 l3 p- r. |
* a+ x# p/ B+ M) f6 V
  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」
6 v- D- w0 X* p6 M9 @, p* F( ~2 K! O( D" Q, V8 I4 E+ K0 Y
  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」; j/ I: j- U3 Z! _9 _
: w1 d1 |1 i1 P7 b2 k5 d  t
  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」
& J' D+ S4 W2 i! ^0 q1 P. w, w0 j& R# J; y; m) ~4 K  Q
  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」
3 B: m$ V; ^; ~5 y
- ]3 G+ O! [* d+ L- m0 N  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」
: e. [3 D. y; n/ H, z# {4 a8 @9 F" g) W
  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」
0 Q* D9 o7 `5 {
( H2 Q8 W" V. M8 G8 T  我話:「妳邊有咁好死呀!」( }* @1 U$ s- x+ g: w) Z1 R4 [  k
2 F3 q3 d  @. {2 X* Y5 J
  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」
/ w( I& U( d3 ~# @5 }/ `9 e% l! E, d0 D
  我話:「咁妳自己就快d除啦!」
% j2 Y4 E, N7 M3 x  i. D/ z: ^
2 Q) d% _! X" ^3 W  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。+ m* F; l% R4 w" Z9 H& z

& _2 ~; d/ r1 |  家姐話:「睇夠未呀?」+ O, A; K7 M5 `7 W& M% f6 j' k
; d1 M: B4 P4 E4 a# D5 g  L
  我話:「條under黎呢!」8 w! {2 R% d2 S6 D# I- |
$ Q- Q/ [% j, ]) V  o5 n& O4 T
  家姐話:「我冇話過除埋條under!」
: @" {% T0 H$ t9 J0 v  Q
, u: v0 W. e. u3 i" M  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」2 M7 b+ C  C3 X  q4 H; q
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:43 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thanks a lot
回復

skldfjj 發表於 2019-8-14 03:28:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

Sunshine17 發表於 2019-8-14 12:37:11 | 顯示全部樓層
Ghost in the only way to
回復

V-Ion 發表於 2019-8-20 01:21:12 | 顯示全部樓層
dgs girls are pretty
回復

sinanju 發表於 2019-9-8 22:34:58 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復

marcuschoi 發表於 2019-9-10 00:32:22 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCC
回復

luckystrike4185 發表於 2019-9-15 18:42:03 | 顯示全部樓層
great story thx
回復

luckystrike4185 發表於 2019-9-15 18:44:46 | 顯示全部樓層
做乜鬼嘢提升權限
回復

ckfu9 發表於 2019-9-15 21:04:03 | 顯示全部樓層
多謝分享!!!
回復

tkswins 發表於 2019-11-14 00:47:27 | 顯示全部樓層
多謝分享~~~
回復

1025979080 發表於 2019-11-16 12:58:51 | 顯示全部樓層
gooooooood
回復

ggj 發表於 2019-11-16 15:29:26 | 顯示全部樓層
Thank you bro for the
回復

marco12845 發表於 2019-11-18 13:29:00 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

pantyhosemancc 發表於 2019-11-18 16:22:56 | 顯示全部樓層
CCCCCCCC, THANkS
回復

peteryuen1234 發表於 2019-12-21 00:40:08 | 顯示全部樓層
扑到未??
回復

ben023 發表於 2019-12-22 16:04:54 | 顯示全部樓層
cccccccccc
回復

拿破崙 發表於 2020-2-24 11:51:40 | 顯示全部樓層
回復

pcl843 發表於 2020-4-17 02:03:12 | 顯示全部樓層
回復

a85912595 發表於 2020-4-21 18:18:02 | 顯示全部樓層
回復