地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

扑女拔萃家姐(中)

Fallenarchangel 發表於 2019-8-5 14:40:10 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
  當家姐一行出房門時時,我就追上去,跟手就響主人房門口度互相拉拉扯扯咁,結果我就拉左佢入房度,而且仲推左佢落床度,這時我抱起佢對腳,雖然佢不停咁郁,然後仲舉高埋添,這時條裙順勢咁跌左落去,成對大脾都show晒出黎,可是佢依家夾實左對腳,因此冇走到光,這時我就除左佢對鞋,隔住對襪搔「唧」佢腳板底,我希望咁可以令佢走光,可是這時佢更加夾緊對腳黎咁郁來郁去。( k. ^  V# Z- I
6 x4 f2 U& a" D5 I! {* O! g1 E. i& G9 ]
  我就話:「「唧」死你、「唧」死你!」# F; O2 w" b  C( v; {' I( n1 y6 `+ @

1 J: D5 @: F5 j7 z  最後佢就話:「好啦!怕左你呀!如果我再唔俾你睇,你分鐘鐘姦左我都似!咁想睇上面定係下面?」* T9 v0 p" M! H" [

( Z' [) ]) w! u( h2 d/ |  我話:「我想睇晒全身啦!」
& d& I. X1 |3 P# e# S/ E. j" d( I' D
  家姐話:「唔得!你只係可以揀一樣。」
  I! g- f- w0 }* }2 m  e. B' h4 V" f4 y. @5 M
  我開始無理取鬧地話:「妳好奸茅呀!」- ~3 [/ T% x4 ~
% O: B( q1 F" B' v
  家姐話:「好啦!好啦!你好煩呀!就俾你睇,但只係睇下喳!而且我唔除「最後防線」架!」  j% ^1 _8 {6 J5 t, x7 t

) j  i3 f# V6 \) Z4 G( |  我話:「乜野「最後防線」呀?
. O0 j6 h7 Q& N. l* e8 k1 ^  I9 g' m- c! J
  家姐話:「即係我條under!」
' o# a7 j, m% g# M3 w! E" k. w) u7 K" E+ h. k$ i9 d0 {  X/ K
  我話:「好!殺妳!」
5 b- T( m8 C& B$ H! |; S2 x- g. a( I8 ~0 g9 Q+ ]
於是我就放手,坐低響張大床度,而家姐卻企返起身,開始脫佢果件校服冷衫,但係佢解開左d鈕之後突然停左,跟我話:「你要應承我,眼看手勿動!得唔得先?」
  L# |- I7 L. ^7 }# [. R
8 k# n, f. O% D. i+ N6 Y( L  我話:「得啦!我啦!妳咁多要求架!真係妳唔煩我都煩!」
9 O  D1 r. H$ O2 B% ^0 e+ ]- g8 r3 |, U8 }
  家姐話:「唔好再嘈啦!我除啦!」家姐開始脫了,但我想到有得睇看冇得摸,就覺得很是遺憾!3 S2 l& p6 D# }4 H3 y) x( B) e
) ?3 I. G7 }7 h9 }9 F
  當家姐除左這件冷衫時,我就問佢:「如果妳今天不答應,而我強左妳,妳會點呀?」0 r$ E! C; ^& X8 W

- H  q8 _6 W' c6 h- {  家姐話:「e~「窩不支道」囉!」
) y7 Y! O% e2 h7 h! K( M9 b  h& L* S  a* @! V- a) m% M
  這時家姐已經除左佢件冷衫,我就話:「如果妳今日著絲襪就好。」9 p& d4 S3 \6 D0 n8 M

5 M+ F7 t9 D+ ]. d  家姐話:「其實妳係想睇我隻大脾,最好好似人地跳脫衣舞咁添!求先仲未睇夠咩?」
5 O1 r% c* N: b
9 M, C  g% d4 |) ?2 r8 v  這時我都唔識出聲,而家姐就「棟」左隻腳響床度,就話:「仲唔睇!」跟手就扯高自己條裙,摸下自己隻腳,做到好鬼引誘咁,然後就除左自己隻白襪。跟住又係好似果先咁,除埋其剩果隻。跟住就話:「咁你滿意啦!」
$ |$ H  {/ W# I. F; ?0 c: a, G( H) X! `/ Y6 ^) H! j
  這時我已經可以隱約咁睇到響家姐白色校服內面的bra同under,就話:「家姐,妳今日冇打底喎!係白色黎呀!」0 h  ]8 p& Y5 J6 h- }

4 Q% I% s; U  I. s: K  然後佢又話:「咁你係唔係冇滿意呀?我係唔係可以收工啦?」5 u- `( Z/ D2 O# G( J/ K" j

8 l, y9 k2 j+ f8 a/ n  u) x  我話:「妳依家唔好話妳未除妳的bra和under,就連面裙都未除喎!都未交足貨!」3 n1 m5 E- p& f: }

$ {. v; i7 a" V# `  家姐就話:「你都好煩!我打唔打底關你乜事呀!」
1 U% `0 T6 |0 O" T* w1 Q' E: Y2 K7 X' g8 M) K
  我就話:「唔係,家姐妳話晒係head perfect黎,d校服卻……」# v7 p2 u! J8 z* A
$ c  m. k# c5 f( H' Y8 j
  家姐又話:「你理得我呀!好啦!好啦!怕你呀!唔好咁煩,我依家就除啦!不過你幫我解開響背脊d鈕呀!」% {  r! P0 Z& c9 ]9 }3 D* z
9 V9 M5 u* j" E1 V5 M1 Y. h2 @
  我話:「係真唔係呀?」$ ~8 w  b  M( c3 d9 Y
- O8 a2 U# w3 Z
  家姐就話:「係呃你啦!容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸jar jar」我架?」  , c" C# H& }, r6 u! r# ], a

1 W  k; B; f" G1 a  話完她的已經解開晒背脊d鈕,然後跟手就除左條裙出黎,這時家姐白色、通花喱士的bra同under就浮現眼前,隱約咁的可以睇到佢d陰毛。但係家姐都係一樣好唔好意思咁,一隻手遮住個胸,而另一隻手就遮住陰部。) ^" R& V8 G3 t( f( U
6 ]5 J9 r0 n1 Z/ ?
  我話:「乜妳都會怕醜咩?求先唔係好hi架?」
; H2 R* D9 n" z5 E, \" Z; H5 s7 w. f* c3 x
  家姐話:「依~你咪笑人啦,你咪先求又係一樣?」6 x8 N" {/ H" y. m" X+ H4 q* |/ l

( V$ Y; u8 D/ O  這是我第一次看到家姐的身體,我又硬了起來。家姐見到我又起Q,就笑我話:「哈!乜你咁冇定力架!不過你都好野,剛剛黎完料,咁快又咁硬!」話口未完就又用手摸下我的陰莖,而且仲用手指扣左一野添。% J6 q, i) d8 a) t
& M3 B5 j1 d4 ?; J5 L2 \
  然後佢又話:「齋睇我咁著都咁hi,我可以收工啦?」" \& J5 p" ]) R& X
. B6 K: j5 G/ `8 l( q: D1 o2 ]
  我話:「我仲係男仔黎架!第一次看到女仔身體,梗係有反應啦!你估我係公公咩!但係係妳應承左!都未交足貨!」' K7 b9 d! o' m8 p

: d) f9 U. z8 a  我就話:「你d個bra同under 個款,好鬼sexy呀!」# W  R2 m+ s( G

: r; b4 ~6 r$ \; ~0 d( K  家姐就回應話:「你點知我d bra係乜野款?哦!你梗係成日偷我d bra黎做乜!」" L6 W7 A% ]+ ?, x

& g6 K4 d& s3 _) B! K, s' H  雖然我間中就有羅佢d bra同under黎 打飛機,不過點可以講出黎,就話:「駛咁偷呀!洗衫都知啦!」1 e$ a* x5 C2 ?, S

/ ^, w' @, M; h  家姐又話:「咁你黎幫我解開個背脊個bra 扣啊!」" D" O' I' d( {' j) d6 v( c, _7 [
" e6 Y9 K) N5 _/ F+ {! T9 F4 ]
  我話:「妳邊有咁好死呀!」
+ _# q. B2 g. ], Y, `1 A4 A
2 w# e7 ?: l+ L6 ^4 q* o0 Y: ]  家姐話:「梗係啦!求先剝裙時都唔俾你,依家仲係除bra添,容乜易你解解下bra扣時,趁機「摸摸搾搾」我架?」; B5 f4 G( o/ L; O

2 z2 M0 m8 `9 \  我話:「咁妳自己就快d除啦!」
6 B: z* V8 W) N2 D7 F. s# L: y( F7 ^9 d3 b( {* ^5 P% y
  家姐就把bra脫了下來,佢除左左面胸口點痣之外,就連這對33吋、豐滿雪白的胸,和果兩粒大細適中、好pink的的乳頭就在我眼前。
3 O4 Q% |1 e; t8 K  r
; r: Y+ C2 v4 `) o+ ]  家姐話:「睇夠未呀?」
& k+ o% ?2 V4 H/ a4 o6 i9 b3 s
6 t2 \7 K) h5 d4 X6 S7 T8 o  我話:「條under黎呢!」
1 {% e* w  _7 d% u( z  v% U8 a# }
/ a6 q. {1 ?+ `% v* V# I  家姐話:「我冇話過除埋條under!」
" U9 I" z' D# ]  z5 G" ~5 O& W/ j5 `5 w
  我話:「家姐!妳唔fair!我就俾妳睇晒,而妳就……」  Y; P- e5 i- X0 g

- f5 o$ O/ V+ b' V% _$ l  家姐話:「我係除咁多!你咪咁貪心,有得你睇就睇呀!咁你睇夠未呀?」
& i+ N: d/ Q/ ^7 N) O, Y2 \9 W$ W0 I
[待續]
' F5 @* O' n7 n1 I 030902q683dft4hj9r2er2.jpg
回復

galaxyb 發表於 2019-8-5 19:03:56 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
cccccccccccccccccc
回復

Crystal2015 發表於 2019-8-5 19:30:55 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccccc
回復

longaulong 發表於 2019-8-5 20:14:04 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

Hiim 發表於 2019-8-5 22:43:39 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

nononono123 發表於 2019-8-6 00:01:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

elise1 發表於 2019-8-6 00:20:57 | 顯示全部樓層
cccccccccccccccccc
回復

chanwaiwai 發表於 2019-8-6 03:15:40 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccc
回復

mc585 發表於 2019-8-6 06:59:16 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

john321hk 發表於 2019-8-6 10:40:39 | 顯示全部樓層
so far so good
回復

angus1983 發表於 2019-8-6 10:55:37 | 顯示全部樓層

, g6 J9 Y4 K# _" Gthanks for sharing
回復

Robert 發表於 2019-8-6 16:03:18 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:10:23 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

msnlily17282014 發表於 2019-8-7 14:11:00 | 顯示全部樓層
thanks share
回復

zhbenny 發表於 2019-8-7 15:26:33 | 顯示全部樓層
gooòoooooood
回復

erictintin 發表於 2019-8-7 15:28:52 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

unknown 發表於 2019-8-7 15:35:23 | 顯示全部樓層
thxxxxxxxx
回復

leolau 發表於 2019-8-7 18:43:06 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

JAKCYJAKCYJAKCY 發表於 2019-8-7 18:53:51 | 顯示全部樓層
RE: 扑女拔萃家姐(中) [修改]
回復

richard_ho 發表於 2019-8-7 19:10:03 | 顯示全部樓層
Very good ar
回復