地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 7.好狗

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
: H- {7 D6 N' [9 T6 ]  T+ B' [  J2 k7 f
我記得Uncle C有次唔知講開D乜嘢,佢話:「大致上人分兩種,一種係扑完嘢好眼瞓,另一隻係扑完嘢好精神⋯⋯」& _& |, [( \6 J1 z. `/ K3 p! K: S  D
6 q0 A- w, c' B$ m0 O7 M; @9 w1 N
黑妹應該就係後者。% q/ C5 [! }7 N6 ?( o
9 V0 ~% t" {' V$ Z6 u  e3 J, Y
因為黑妹現在將游泳比賽放在第一位,我除左為佢提供「禁藥」以外,同佢見面嘅時間少之又少。人地話乜嘢甜蜜、純真嘅初戀feel,我真係feel唔到。我地呢段初戀慢慢變得有性無愛,真係始料不及。我依家有更多時間做Suki嘅兵。
, T: k( d; X( `  ?+ I
6 `' {% g. s1 k: [% A+ r( Y呢日係星期五,放學後我跟Suki返左佢屋企。佢同做空姐嘅家姐一齊住,一入門口,我就覺得香噴噴,係少女同中女嘅氣息融和後嘅獨特味道。7 P5 x4 x0 \1 V' Y9 Q

- c4 k, s& ]* `( I; U  [6 |4 C3 q「吠!」1 P1 Q3 L( ^. ^  X3 {, I

7 O7 \% n2 O9 l佢隻狗「阿B」跳出來宣示主權,盯住我嘅一舉一動。阿B係一隻約瑟爹利,人仔細細,但係最鍾意裝兇作勢。
' ]: K$ z' [* E, f* ]; u. ?/ L2 {
7 n" c" A: l: _7 g3 D, q7 C7 s「阿B,乖D啊,嚟緊幾日就係靠Billy哥哥照顧你㗎喇。」
( o7 M. O0 P, s4 p5 D
9 B* d: o2 y- M# J( j6 a  [Suki中一開始已經係私影model,呢幾日會去泰國影相,而佢家姐會飛台灣,所以就搵我呢個兵嚟放狗。5 h5 d; N* |+ K# V

. H6 Q8 \) K4 x% r「D狗糧放喺嗰度,有問題就快D問我喇,我喺泰國未必接到電話㗎。我換完衫就走㗎喇,個攝影師WhatsApp我話到左樓下喇。」8 M$ P; T  g! b, q- W" h
5 o5 a$ c& L$ k6 e
我心諗乜7攝影師啊,淫棍龍友咋嘛⋯⋯
; n5 z- L( J+ r9 g$ U
# o1 m1 S3 K! C6 q, }/ ]「嗯⋯⋯小心D啦⋯⋯」/ y3 h) I# Q' l

g- I1 ^. C/ |9 E; P「唔駛經喔,四眼珊同我一齊去㗎,傻豬!拜拜喇!」
/ {9 D! _; [# J# ]; j
+ `! f8 C, j/ G「拜拜!」, H* V* V) {0 R& x$ Z4 {0 B
! V& f/ g1 ?# Y/ z: G# ]8 Y7 s) h; j
Suki走左之後,我望落樓下,有條四眼核突佬截定架的士等Suki。佢條狗公一見Suki就扮L晒紳士攞行李同開車門,真係想衝落去打7佢老味!" G8 `- L* J9 q/ [

) [8 X3 ~3 n7 q目送女神離開後,我呆坐左一陣,直至阿B吠醒我。) l" v) u4 C6 d

% H% `# s- C& k$ b$ }. Y$ @  n0 u0 \6 f! ^
8 X0 j8 S0 E/ e6 a" Y
「吠!吠!」佢好似突然friend左,搖住尾巴望住我。佢似乎知道Suki走左之後我就係老細。
  `. _$ @' |( e& D# C* Y9 B2 r" d( z8 h' \0 W, S, M/ x  V8 D
間屋有兩間房,阿B佢轉身走去其中一間房門口,頂開左度門入去。7 U% f' b$ j  v+ K8 r5 b* x0 j

6 N/ k4 x4 [% q/ C1 s. u「吠!吠!」阿B好似叫我入去睇吓。+ q+ E! l/ y4 P$ }1 p
8 m5 c* P+ [7 R
我入到房裡面,一陣熟悉嘅味道撲面而來,係Suki嗰陣除!- l5 o  H- }! z- Y" m( T

; ?* L  a) O& e  t) J+ s& D* _阿B伏喺床下面個櫃桶度索索吓,似乎佢都好鍾意Suki陣味。
5 T* O- X! I( A( @. q
4 ?0 Z: n# T) a我好奇地打開個櫃桶⋯⋯嘩!真係唔得了!裡面全部都係胸圍底褲!( u" h: T! m' N0 L! f( x
. g5 Z: R1 a% x- T. V7 C* ^
阿B真係一隻好狗!我摸摸佢個頭以示獎勵。我忍唔住攞起一條心心花紋嘅底褲索一索,即時暈得一陣陣。
. t& _2 J+ c+ E6 _7 D: J
% Z: r  t# {4 R0 n「吠!吠!」
3 M  F0 N. \. R2 Y2 m1 w5 Z9 `2 P4 |# _7 e
% _" z7 f6 D# ^% b5 Z  D* O

P. F+ j4 D1 w& s' z* f* Q阿B突然走左去,我立即跟住去睇吓仲有乜好嘢介紹。佢走左入隔籬間房,都係伏喺床下面個櫃桶度索索吓。+ ^. s3 A" p; o; X$ i
/ @0 T+ M) q9 [; r: h8 H
個櫃桶漏左條罅,滲漏出一陣濃烈的味道。有點像Miss Hon的⋯⋯不!比她的味道更濃郁⋯⋯應該怎樣形容呢?是更邪惡⋯⋯  K! x; U5 W1 j2 b5 p# h3 E: Y

% e2 |- ?6 A2 F6 b這條散發出神秘氣息的罅隙彷彿就是一條通往地獄的秘密通道,深深的吸引著我,我不禁湊前跟阿B一起把鼻子貼著罅隙⋯⋯那陣邪惡的香氣令我即時動L!
. o) F7 b7 w* `
% L3 X* n6 ^0 ?7 p我急不及待打開個櫃桶⋯⋯裡面放著各式各樣的胸圍底褲和絲襪⋯⋯黑、白、紅、藍、青⋯⋯& h9 [3 V) m5 T5 x( K0 ~% ~2 {

2 T+ h  F! C5 v6 i眼花繚亂嘅我都唔知攞起邊件好,柔滑、綿密、細緻嘅手感實在太美妙了!最後我索性跪在地上,成個頭質入個櫃桶裡面!
$ ~  H; [" [- V8 @2 P. Y( q' T
5 F' u. ^# N; [2 V「吠!吠!」4 Z" B# N; \* r/ ?5 f" F0 W/ P/ e

; @3 H: q. l- o似乎阿B唔抵得我獨自享受,在我身邊係咁吠。依家我係一家之主,一於當聽唔到。但係⋯⋯突然有人從後踢左我個蘿柚一下!
回復

cosa1006 發表於 2023-12-22 09:39:28 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
kmoookokkk
回復

kk33 發表於 2023-12-19 16:24:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

xlaws0808 發表於 2023-12-1 15:44:42 | 顯示全部樓層
感謝版版分享
回復

poppan 發表於 2023-11-29 18:21:25 | 顯示全部樓層
have a look
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:50:23 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

maxpp12345678 發表於 2020-6-16 04:15:22 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:59:42 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:49:26 | 顯示全部樓層
6 X7 D+ q* H$ J0 e: s3 [+ s# `2 g
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:44:34 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:45:30 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:07:52 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:52:07 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:15:26 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:10:31 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

刚刚 發表於 2019-12-16 01:36:29 | 顯示全部樓層
fgvjv_hvvfff
回復

quangque1014 發表於 2019-12-16 01:01:51 | 顯示全部樓層
:v love u so much
回復

kevinsun105 發表於 2019-12-15 23:35:17 | 顯示全部樓層
回復

selwynwan 發表於 2019-12-15 13:23:08 | 顯示全部樓層
I like it!
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 12:03:48 | 顯示全部樓層
see ses ee
回復

erosak 發表於 2019-11-25 21:10:51 | 顯示全部樓層
must support...
回復