地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 7.好狗

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
65207656_863405634045038_4405987239390304790_n.jpg ) t7 x/ M+ l+ j- t9 P8 E
, U" J; C! G4 l! ~- r
我記得Uncle C有次唔知講開D乜嘢,佢話:「大致上人分兩種,一種係扑完嘢好眼瞓,另一隻係扑完嘢好精神⋯⋯」4 r* q0 Q# C& {# _5 `

! {. a+ j/ ]6 |/ B1 ^* h3 L黑妹應該就係後者。
: e1 O- P4 ^' f7 ~# C4 l/ M6 H3 F! n, M
因為黑妹現在將游泳比賽放在第一位,我除左為佢提供「禁藥」以外,同佢見面嘅時間少之又少。人地話乜嘢甜蜜、純真嘅初戀feel,我真係feel唔到。我地呢段初戀慢慢變得有性無愛,真係始料不及。我依家有更多時間做Suki嘅兵。1 i- {# g9 V% v9 Z; {# M; `

! l! C' p: r5 Z' u9 n" y呢日係星期五,放學後我跟Suki返左佢屋企。佢同做空姐嘅家姐一齊住,一入門口,我就覺得香噴噴,係少女同中女嘅氣息融和後嘅獨特味道。4 ~+ S: W1 [" ]4 v4 i( [
, ^2 ?9 O4 t( b
「吠!」* a" {8 U  k4 d% F. `1 p8 q) k

. V' W) h+ r4 \% k  c' x6 @佢隻狗「阿B」跳出來宣示主權,盯住我嘅一舉一動。阿B係一隻約瑟爹利,人仔細細,但係最鍾意裝兇作勢。, h3 U" c0 R, y+ S& E; q7 x1 H

, Q) o& t0 }1 v# c「阿B,乖D啊,嚟緊幾日就係靠Billy哥哥照顧你㗎喇。」: A4 U+ b8 `1 P5 J8 X) Q
7 H7 F2 [% Z- @4 @
Suki中一開始已經係私影model,呢幾日會去泰國影相,而佢家姐會飛台灣,所以就搵我呢個兵嚟放狗。. |7 t- Y- f9 @1 H

7 `0 I& C, V" u6 u2 `「D狗糧放喺嗰度,有問題就快D問我喇,我喺泰國未必接到電話㗎。我換完衫就走㗎喇,個攝影師WhatsApp我話到左樓下喇。」
4 R1 @$ ?, C( p+ ]" X# D
9 e, n; N1 }3 y我心諗乜7攝影師啊,淫棍龍友咋嘛⋯⋯& k+ J; s8 w, C  s5 |# e2 l
# R5 p! T. a% `! Z& O
「嗯⋯⋯小心D啦⋯⋯」
0 m1 ^# T/ X* m3 p  s0 U/ B/ Y! H. z/ P/ ?0 V  t( l$ {7 ^# s4 o5 `
「唔駛經喔,四眼珊同我一齊去㗎,傻豬!拜拜喇!」
8 d5 E* A( V" `+ K% {# _
: K; q- E0 b$ S5 I: G/ b「拜拜!」
, T( P! Y* [+ I% A( [' K9 u7 ~6 k2 [/ ^8 f% c
Suki走左之後,我望落樓下,有條四眼核突佬截定架的士等Suki。佢條狗公一見Suki就扮L晒紳士攞行李同開車門,真係想衝落去打7佢老味!4 S+ R$ p% a; T4 y+ @2 d5 f

' ?4 p4 x$ g5 F4 W/ ^( F+ p$ Q* N, y7 B目送女神離開後,我呆坐左一陣,直至阿B吠醒我。: d% n: G! D* I: G7 k
- a0 s' G# Y- Q/ ^" r
0 U9 k( f: D* Q* U( D3 P

5 Y& b+ {; Y0 b% G; e3 O「吠!吠!」佢好似突然friend左,搖住尾巴望住我。佢似乎知道Suki走左之後我就係老細。
- c4 c7 ~0 o: f/ p! S. R
. z! p" U+ z& S1 [間屋有兩間房,阿B佢轉身走去其中一間房門口,頂開左度門入去。
2 V6 z* P! B( Q9 `+ f# ~9 R1 H0 F' [" H- A5 {
「吠!吠!」阿B好似叫我入去睇吓。4 D2 ~. c  L/ A2 x  |/ L  b9 S
3 n6 k3 ]5 G, Y) ~) a' H% i
我入到房裡面,一陣熟悉嘅味道撲面而來,係Suki嗰陣除!
) T  r! A# d5 B9 f2 A+ q9 k
( A4 w* s' y) }  I; `! k阿B伏喺床下面個櫃桶度索索吓,似乎佢都好鍾意Suki陣味。& y- o1 ^) [9 K; o% k% H. G+ a3 I4 E
( D4 e+ b6 K' h' [
我好奇地打開個櫃桶⋯⋯嘩!真係唔得了!裡面全部都係胸圍底褲!
6 J) W. d: Q5 Y6 I! U& G1 T/ B( k% T4 v/ |
阿B真係一隻好狗!我摸摸佢個頭以示獎勵。我忍唔住攞起一條心心花紋嘅底褲索一索,即時暈得一陣陣。
  F4 t( Q( \% u/ U
' O* P, K3 h2 n" Y6 E- }「吠!吠!」
1 \1 V1 Q7 h1 |6 Z. s! f7 R; z# b9 I* _; G- K' j

; \* ~8 A3 \4 ]$ i' J, ^5 @  K
- }( Z% }( p, C# j- S- c阿B突然走左去,我立即跟住去睇吓仲有乜好嘢介紹。佢走左入隔籬間房,都係伏喺床下面個櫃桶度索索吓。* L( s: R0 I4 T- z

% B4 f! n: n$ S* d; A個櫃桶漏左條罅,滲漏出一陣濃烈的味道。有點像Miss Hon的⋯⋯不!比她的味道更濃郁⋯⋯應該怎樣形容呢?是更邪惡⋯⋯2 E4 s+ U3 A4 P
# x# @# ]& N8 p* P6 @5 q- {
這條散發出神秘氣息的罅隙彷彿就是一條通往地獄的秘密通道,深深的吸引著我,我不禁湊前跟阿B一起把鼻子貼著罅隙⋯⋯那陣邪惡的香氣令我即時動L!9 f4 N, O& L9 R+ J

Q6 L1 V3 c$ l我急不及待打開個櫃桶⋯⋯裡面放著各式各樣的胸圍底褲和絲襪⋯⋯黑、白、紅、藍、青⋯⋯
1 W: e+ R' y8 I2 y9 e  T9 h% c8 J& N, U$ w- G" n- G; w* Y
眼花繚亂嘅我都唔知攞起邊件好,柔滑、綿密、細緻嘅手感實在太美妙了!最後我索性跪在地上,成個頭質入個櫃桶裡面!# C( ^4 J$ a- l- v/ C2 E2 R/ m
7 s1 K% N6 C) }1 z2 x; r3 Y1 }
「吠!吠!」1 C0 w( P+ S  Y. g" j

' T2 }' \. ^' |7 @2 I* p$ j0 k9 c似乎阿B唔抵得我獨自享受,在我身邊係咁吠。依家我係一家之主,一於當聽唔到。但係⋯⋯突然有人從後踢左我個蘿柚一下!
回復

cosa1006 發表於 2023-12-22 09:39:28 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
kmoookokkk
回復

kk33 發表於 2023-12-19 16:24:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

xlaws0808 發表於 2023-12-1 15:44:42 | 顯示全部樓層
感謝版版分享
回復

poppan 發表於 2023-11-29 18:21:25 | 顯示全部樓層
have a look
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:50:23 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

maxpp12345678 發表於 2020-6-16 04:15:22 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:59:42 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:49:26 | 顯示全部樓層
. j3 a/ F( u) C. V0 }( ]
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:44:34 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:45:30 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:07:52 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:52:07 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:15:26 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:10:31 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

刚刚 發表於 2019-12-16 01:36:29 | 顯示全部樓層
fgvjv_hvvfff
回復

quangque1014 發表於 2019-12-16 01:01:51 | 顯示全部樓層
:v love u so much
回復

kevinsun105 發表於 2019-12-15 23:35:17 | 顯示全部樓層
回復

selwynwan 發表於 2019-12-15 13:23:08 | 顯示全部樓層
I like it!
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 12:03:48 | 顯示全部樓層
see ses ee
回復

erosak 發表於 2019-11-25 21:10:51 | 顯示全部樓層
must support...
回復