地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 7.好狗

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
65207656_863405634045038_4405987239390304790_n.jpg & |2 y9 A6 S8 ]% T2 r* [# S
  M4 J9 a0 O: l+ j% `
我記得Uncle C有次唔知講開D乜嘢,佢話:「大致上人分兩種,一種係扑完嘢好眼瞓,另一隻係扑完嘢好精神⋯⋯」# J* r& T! g$ ^1 C; T* H& v

1 o1 U  y; h1 x  i8 t7 x7 S2 t/ K黑妹應該就係後者。$ r  V8 }( ?- Z5 V+ T1 M  i

! l2 _/ Z5 S7 K因為黑妹現在將游泳比賽放在第一位,我除左為佢提供「禁藥」以外,同佢見面嘅時間少之又少。人地話乜嘢甜蜜、純真嘅初戀feel,我真係feel唔到。我地呢段初戀慢慢變得有性無愛,真係始料不及。我依家有更多時間做Suki嘅兵。
7 |- Y6 F* M3 L- r' g' w5 d- F$ u9 T, ^5 O+ u; J
呢日係星期五,放學後我跟Suki返左佢屋企。佢同做空姐嘅家姐一齊住,一入門口,我就覺得香噴噴,係少女同中女嘅氣息融和後嘅獨特味道。
& \- s) F9 X; x' o1 X( q; Z% I+ D; A9 b  l9 ~; H6 _7 D# t. H
「吠!」
: I; E. W2 K- \% s- t
$ l: {( h) o9 Y  z佢隻狗「阿B」跳出來宣示主權,盯住我嘅一舉一動。阿B係一隻約瑟爹利,人仔細細,但係最鍾意裝兇作勢。
* |3 a- j  q& \: a
- L* Z/ p# f$ m5 n& `  K' m「阿B,乖D啊,嚟緊幾日就係靠Billy哥哥照顧你㗎喇。」
. W7 W! L; l* U9 ]. t5 s  \* ~  V  g- Z# A6 |- s, z$ L
Suki中一開始已經係私影model,呢幾日會去泰國影相,而佢家姐會飛台灣,所以就搵我呢個兵嚟放狗。: U2 S, n, ^$ j% R# I" \" i
: u/ s/ N3 O8 D
「D狗糧放喺嗰度,有問題就快D問我喇,我喺泰國未必接到電話㗎。我換完衫就走㗎喇,個攝影師WhatsApp我話到左樓下喇。」6 b5 g. P5 v  O

+ e' U! O; M5 Y8 Y, \4 p0 a) B' @0 t我心諗乜7攝影師啊,淫棍龍友咋嘛⋯⋯2 h4 w( [# j( J' R

2 r. g- `6 {5 h4 U) J1 t" A「嗯⋯⋯小心D啦⋯⋯」
$ O. b& A& V1 R& j: G9 P2 S" |6 }/ ?6 L
「唔駛經喔,四眼珊同我一齊去㗎,傻豬!拜拜喇!」
4 g, ^0 r# u1 J6 n* V3 f  |6 p1 J' D: j5 e9 E: d7 |* L: Y5 ~
「拜拜!」
8 j& k9 a  s0 @# e1 l6 v# I9 M: s$ u( v% U* a- k
Suki走左之後,我望落樓下,有條四眼核突佬截定架的士等Suki。佢條狗公一見Suki就扮L晒紳士攞行李同開車門,真係想衝落去打7佢老味!- ]: j& B6 Y5 a* q1 q- `

# t( l  j$ p4 s: D; }8 F; ~$ `目送女神離開後,我呆坐左一陣,直至阿B吠醒我。
) [7 h2 H; O9 u# f0 s
$ P1 |: A# o0 B, i9 j; d+ B
2 L+ }& m: W0 Z: r+ r% J
' s4 V9 L$ E# g/ J5 e$ [! Z「吠!吠!」佢好似突然friend左,搖住尾巴望住我。佢似乎知道Suki走左之後我就係老細。6 q" x! M2 R2 I" M2 l
- _2 P3 b% Q# p* L( }( E
間屋有兩間房,阿B佢轉身走去其中一間房門口,頂開左度門入去。
+ N6 B* H# e  u# I. k+ `$ X' F
8 q6 j% y/ y" C" Q( E" V; q「吠!吠!」阿B好似叫我入去睇吓。  t# E4 m/ C* D5 f( [& {
% b, g& q6 B/ f1 P" c7 f5 d" \
我入到房裡面,一陣熟悉嘅味道撲面而來,係Suki嗰陣除!) o2 r- E: h# [! O: \$ J/ ]
/ D& [/ ^; B- u2 f$ ^" V
阿B伏喺床下面個櫃桶度索索吓,似乎佢都好鍾意Suki陣味。
  F5 K* I% A7 _6 `0 S, U9 D7 y4 b7 K4 u; j0 C3 P; I5 e
我好奇地打開個櫃桶⋯⋯嘩!真係唔得了!裡面全部都係胸圍底褲!: {9 k- j9 x. |
$ f; Y9 s  n5 P  }& l, }; F. l) C
阿B真係一隻好狗!我摸摸佢個頭以示獎勵。我忍唔住攞起一條心心花紋嘅底褲索一索,即時暈得一陣陣。6 B8 F. O& C- ~/ h/ h+ j& d4 K
8 K6 K! J* Z. Y7 R
「吠!吠!」
" {6 e" q$ W/ y% ]2 }! Z, ]+ V3 P  }2 D+ M, D5 g
5 q5 F7 ~6 `1 }  v9 o% G
4 I" c' l1 S& k6 `0 H% ^; P5 ]- k( z
阿B突然走左去,我立即跟住去睇吓仲有乜好嘢介紹。佢走左入隔籬間房,都係伏喺床下面個櫃桶度索索吓。
9 C4 _" e8 Z- Z# g2 Y7 `; P9 M( U& K; j) R; j2 m8 o
個櫃桶漏左條罅,滲漏出一陣濃烈的味道。有點像Miss Hon的⋯⋯不!比她的味道更濃郁⋯⋯應該怎樣形容呢?是更邪惡⋯⋯7 F3 E4 a, i' }: U# S

' ?' [/ [( L* {" B這條散發出神秘氣息的罅隙彷彿就是一條通往地獄的秘密通道,深深的吸引著我,我不禁湊前跟阿B一起把鼻子貼著罅隙⋯⋯那陣邪惡的香氣令我即時動L!
' u. L8 ~' k, ^# U, T6 I' F9 x5 f
我急不及待打開個櫃桶⋯⋯裡面放著各式各樣的胸圍底褲和絲襪⋯⋯黑、白、紅、藍、青⋯⋯2 ]& t5 L. x2 p+ d- K
4 S* y* y" ^# o3 _
眼花繚亂嘅我都唔知攞起邊件好,柔滑、綿密、細緻嘅手感實在太美妙了!最後我索性跪在地上,成個頭質入個櫃桶裡面!
9 z6 o7 f3 _6 T! C2 M  g$ j6 C! j' h8 m0 v
「吠!吠!」1 B# G; \0 n: I8 s4 E3 s. H

% }; }' T% b3 D9 ^* G' a似乎阿B唔抵得我獨自享受,在我身邊係咁吠。依家我係一家之主,一於當聽唔到。但係⋯⋯突然有人從後踢左我個蘿柚一下!
回復

cosa1006 發表於 2023-12-22 09:39:28 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
kmoookokkk
回復

kk33 發表於 2023-12-19 16:24:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

xlaws0808 發表於 2023-12-1 15:44:42 | 顯示全部樓層
感謝版版分享
回復

poppan 發表於 2023-11-29 18:21:25 | 顯示全部樓層
have a look
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:50:23 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

maxpp12345678 發表於 2020-6-16 04:15:22 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:59:42 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:49:26 | 顯示全部樓層
5 Z# X  S7 O6 L( m' Z: K, N8 E
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:44:34 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:45:30 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:07:52 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:52:07 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:15:26 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:10:31 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

刚刚 發表於 2019-12-16 01:36:29 | 顯示全部樓層
fgvjv_hvvfff
回復

quangque1014 發表於 2019-12-16 01:01:51 | 顯示全部樓層
:v love u so much
回復

kevinsun105 發表於 2019-12-15 23:35:17 | 顯示全部樓層
回復

selwynwan 發表於 2019-12-15 13:23:08 | 顯示全部樓層
I like it!
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 12:03:48 | 顯示全部樓層
see ses ee
回復

erosak 發表於 2019-11-25 21:10:51 | 顯示全部樓層
must support...
回復