地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 7.好狗

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:47:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
2 e" M" Q, l' `& g: }0 X1 f$ S5 ]' {2 O4 N  }
我記得Uncle C有次唔知講開D乜嘢,佢話:「大致上人分兩種,一種係扑完嘢好眼瞓,另一隻係扑完嘢好精神⋯⋯」
) p4 t. n1 d1 `0 v1 J" C# p7 n, x% J7 `1 O' Y
黑妹應該就係後者。
; V3 g! O* A3 l- P
# S/ N* B2 ?5 J因為黑妹現在將游泳比賽放在第一位,我除左為佢提供「禁藥」以外,同佢見面嘅時間少之又少。人地話乜嘢甜蜜、純真嘅初戀feel,我真係feel唔到。我地呢段初戀慢慢變得有性無愛,真係始料不及。我依家有更多時間做Suki嘅兵。
9 f8 }( d+ I7 Q7 d6 ~
5 Z& o; j1 n$ M5 a/ t1 G呢日係星期五,放學後我跟Suki返左佢屋企。佢同做空姐嘅家姐一齊住,一入門口,我就覺得香噴噴,係少女同中女嘅氣息融和後嘅獨特味道。
* e) h. p7 M% `$ D& k% h7 e& N
. f! E; m8 e% E" Y「吠!」
; w7 T& @- Z# l8 ]1 [; m" c* Y2 p) z; Y- A
佢隻狗「阿B」跳出來宣示主權,盯住我嘅一舉一動。阿B係一隻約瑟爹利,人仔細細,但係最鍾意裝兇作勢。/ `+ [/ J  q; ^1 [7 |7 n

: C# X3 c8 e) E! x「阿B,乖D啊,嚟緊幾日就係靠Billy哥哥照顧你㗎喇。」, L9 K0 e1 T# Y4 d

2 e1 S5 u2 @; H1 w7 XSuki中一開始已經係私影model,呢幾日會去泰國影相,而佢家姐會飛台灣,所以就搵我呢個兵嚟放狗。7 U  }7 M$ |; m5 f
7 A2 ]) B' n3 V% A& Y& R
「D狗糧放喺嗰度,有問題就快D問我喇,我喺泰國未必接到電話㗎。我換完衫就走㗎喇,個攝影師WhatsApp我話到左樓下喇。」
/ U0 A3 J" u. k" M# s3 `5 U
6 g6 V& B9 J3 J3 o- m' K0 F我心諗乜7攝影師啊,淫棍龍友咋嘛⋯⋯: W3 ?4 E! Y8 o) Q, t! I' L" b
2 K6 y  M3 r% ~7 V+ ~8 q
「嗯⋯⋯小心D啦⋯⋯」; S( t3 d$ y% o# ^$ G3 @
! e8 m( Y; w4 [$ ]
「唔駛經喔,四眼珊同我一齊去㗎,傻豬!拜拜喇!」
+ d, R+ `) ]5 b( s/ a, W/ c3 g  i
: N9 B6 |& t9 V; l; ~「拜拜!」6 o- u' s2 L3 p2 R  p; V

& v9 V- n5 r5 E- }) wSuki走左之後,我望落樓下,有條四眼核突佬截定架的士等Suki。佢條狗公一見Suki就扮L晒紳士攞行李同開車門,真係想衝落去打7佢老味!
& i5 b0 r" A: L6 C3 ^
( Q1 q; V* z* Z9 g' Q目送女神離開後,我呆坐左一陣,直至阿B吠醒我。
% Y6 v/ O+ c0 p6 B1 j. |( d6 Z# N- g6 c/ T
' ?1 k) e/ u4 @% F) _

0 P& b4 x! e# O4 a9 g- F+ {) ], I「吠!吠!」佢好似突然friend左,搖住尾巴望住我。佢似乎知道Suki走左之後我就係老細。
7 E" I# i9 d) o! {" `# d' F2 l# I9 U8 c6 N4 w" S) X
間屋有兩間房,阿B佢轉身走去其中一間房門口,頂開左度門入去。
' Y9 J; R8 m' y0 Z" Y$ o% |) x  e& w
「吠!吠!」阿B好似叫我入去睇吓。
8 ^1 j3 d9 H6 h5 S) U5 ^; r" {* g$ l* X& M) @( ^
我入到房裡面,一陣熟悉嘅味道撲面而來,係Suki嗰陣除!
  i( Q+ v. y+ c6 o
5 D( y+ ]$ V! ?! G! e9 {- T阿B伏喺床下面個櫃桶度索索吓,似乎佢都好鍾意Suki陣味。
$ z( j- x+ z3 o# [: ?
1 S6 j" v$ q" K. J我好奇地打開個櫃桶⋯⋯嘩!真係唔得了!裡面全部都係胸圍底褲!6 b& B$ P7 z! s6 ?2 m( g' a$ X" a& s
* X- `" }) X4 s) {$ C
阿B真係一隻好狗!我摸摸佢個頭以示獎勵。我忍唔住攞起一條心心花紋嘅底褲索一索,即時暈得一陣陣。4 T0 D2 `# \! a+ Q

|. u& O) Q- w% H9 s3 L( g" c「吠!吠!」
" t6 c6 Z- a' X* {, E" C$ X  n: M- E* c) ~

8 N. F% K2 X" `( ~; t+ A- P' M
1 l* t! M$ t; \; r阿B突然走左去,我立即跟住去睇吓仲有乜好嘢介紹。佢走左入隔籬間房,都係伏喺床下面個櫃桶度索索吓。9 E. w4 A0 [5 ~" R' T  V$ ~2 q

+ c. E; n4 M2 D1 T# j) W- X! `' c個櫃桶漏左條罅,滲漏出一陣濃烈的味道。有點像Miss Hon的⋯⋯不!比她的味道更濃郁⋯⋯應該怎樣形容呢?是更邪惡⋯⋯# I( a2 Y4 y! x, ~# L

9 A4 _- J# P. W" l這條散發出神秘氣息的罅隙彷彿就是一條通往地獄的秘密通道,深深的吸引著我,我不禁湊前跟阿B一起把鼻子貼著罅隙⋯⋯那陣邪惡的香氣令我即時動L!
' _: ^% A/ I' P( e/ _' ^* H7 D0 K% Z0 M& [$ P
我急不及待打開個櫃桶⋯⋯裡面放著各式各樣的胸圍底褲和絲襪⋯⋯黑、白、紅、藍、青⋯⋯
1 x. ?, k  a- M6 b! j$ ?" I9 w
, E6 p, ^) F' ~# x, E! Q1 P眼花繚亂嘅我都唔知攞起邊件好,柔滑、綿密、細緻嘅手感實在太美妙了!最後我索性跪在地上,成個頭質入個櫃桶裡面!
& d: v# l/ c. X' n: j/ O. R) o  v* b; Z+ D" @) G; H. d
「吠!吠!」- z2 V) n% n$ M! a% ]& ]

) ?' m) c9 U- p似乎阿B唔抵得我獨自享受,在我身邊係咁吠。依家我係一家之主,一於當聽唔到。但係⋯⋯突然有人從後踢左我個蘿柚一下!
回復

cosa1006 發表於 2023-12-22 09:39:28 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
kmoookokkk
回復

kk33 發表於 2023-12-19 16:24:48 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

xlaws0808 發表於 2023-12-1 15:44:42 | 顯示全部樓層
感謝版版分享
回復

poppan 發表於 2023-11-29 18:21:25 | 顯示全部樓層
have a look
回復

infinity 發表於 2020-6-17 21:50:23 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

maxpp12345678 發表於 2020-6-16 04:15:22 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

夜x雨 發表於 2020-6-16 03:59:42 | 顯示全部樓層
thx for your
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:49:26 | 顯示全部樓層
# X4 J$ |0 m9 U  b
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:44:34 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:45:30 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:07:52 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:52:07 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:15:26 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:10:31 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

刚刚 發表於 2019-12-16 01:36:29 | 顯示全部樓層
fgvjv_hvvfff
回復

quangque1014 發表於 2019-12-16 01:01:51 | 顯示全部樓層
:v love u so much
回復

kevinsun105 發表於 2019-12-15 23:35:17 | 顯示全部樓層
回復

selwynwan 發表於 2019-12-15 13:23:08 | 顯示全部樓層
I like it!
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 12:03:48 | 顯示全部樓層
see ses ee
回復

erosak 發表於 2019-11-25 21:10:51 | 顯示全部樓層
must support...
回復