地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 5.黑妹

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:39:00 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
8 e8 X  o, m4 q
& L# n# C4 b1 p「呀!嘶⋯⋯噢⋯⋯」0 J% A  ~0 I4 N1 l" A  ~* \

0 B' U0 J0 z/ Y. R我照足AV男優咁拿主碌L係咁chok,將D精射到黑妹成面都係。斜陽打在黑妹的臉上,閃閃發光,我忽然覺得有D鍾意左佢。" \2 Z3 B+ [9 R7 Z0 ]

5 [3 _4 v0 ?9 t9 E( T重點講完,回帶去返一個鐘頭前,喺停車場嗰時。
( q6 k. |6 p+ M4 _! s" [, ]) t! _0 D& c; L9 f3 Q
「搵咩呀?唔見左嘢呀?」
4 t) o. V" t* a; }5 _1 L, z5 j
: x+ M/ \: ?1 L/ N$ H0 c' Z突然有人喺後面同我講嘢,真係嚇到兩粒春縮一縮。我回頭一看,原來係校工嬌姐。& a) V; p( F% G4 b" y6 P8 g6 f3 N
' ]2 c9 F3 Z3 v/ k4 H

! L7 t) T% I1 k5 }
2 l/ m' f% Z3 h; n! h# [2 z「無呀⋯⋯無唔見嘢呀⋯⋯想搵D車影相做project啫⋯⋯」, M, K7 L. S* i7 T# t
& _/ m5 D5 |1 R! x& N& [
「咁晏嚟,D先生走晒啦,平時最遲走嗰個Miss Hon又唔做喇。」' d) ?% I- j4 @
( r3 |0 i! p! D* Z0 V  \
「唔做?」" H' L6 f2 @( m0 ^

( x8 N* V) x( v+ i! F* z6 h「佢今朝返嚟辭完職,就執嘢走左喇,聽講話佢喺英國個阿媽入左醫院,今晚就趕住要飛過去睇住佢喎。」1 i- c1 H: E/ i1 B  x( r5 c

8 `2 \, W9 A  T8 R8 M「吓⋯⋯」$ k! ?5 ^: y2 R% h( F

! Q2 V1 Q+ \: k, J- ?) V; Z" u+ i' ~# S2 ~3 `+ Z- o
" f! y8 K. r8 Q3 w: v
+ F* k  C9 w7 F+ k# z1 D' U
對於剛剛破處嘅我嚟講,真係晴天霹靂。昨晚仲特登睇左幾套加藤鷹嘅AV,諗住學多幾招威俾Miss睇,依家又係要自己打飛機⋯⋯
) x& G" g$ h+ a) P+ O% R* k  v+ R0 {/ J( P) H* v( ]' P6 X
「睇你個衰樣,想影Miss咋嘛?早D返屋企啦,死仔包!」嬌姐寸完我就走左去喇。
/ S' |7 U$ @( M7 e6 O& j" G* i3 u1 j# `/ C+ B% Q8 O* o
其實那一刻我都無留意嬌姐講嘢,我滿腦子都關於Miss嘅問號。
3 A' ?7 d+ n# K. n: C9 f; d! H5 q& B' C7 F  S' Q
Miss昨日喊就係因為佢阿媽?8 V- @# K9 d) U
, M- `$ e8 d5 U3 q- t- s  k0 {
佢係唔係以後都唔返香港呢?# b) D6 k5 \6 l0 {

; g% R0 L5 e9 T! \8 F/ \
9 H3 x% E& }8 l; n0 l  l4 h& ]2 P$ i6 {
9 H; X. O$ B$ _% H* S
我係唔係應該去機場送機呢?
% P' a6 R9 c/ X6 m; k. P
9 A' a) M" ~, V傻啦,其實我算係佢邊個啫?
/ {2 j3 T9 p+ i+ P6 ~' T
4 ~$ E- D9 y3 h: N) S% S9 W: {同我扑嘢嗰陣,佢咪埋眼係唔係幻想住佢死左個老公呢?
% b$ a, R# v& C. n( F8 n: S2 k: v9 p$ C1 ^0 A7 ]
我一味諗住Miss,其實都只係想同佢扑嘢啫,都無考慮佢嘅處境,我係咪好L自私,好L賤格呢?
; E, q9 R3 g+ l; e& Q8 b8 f# _6 u  s
苦惱嘅我索性坐在樹下,閉上眼睛,希望瞓著左就唔駛再諗呢D無答案嘅問題。- x! f* H7 _% u. r% N
* U9 `/ _; \2 f6 r- k+ F0 o2 U
「喂,你過嚟吖!」突然有把聲音同我講嘢。+ O, n% B' M; p% F& p

1 a5 M8 \" F. {8 X$ Y我睜開眼一看,站在我面前嘅係黑妹。
* T7 w4 o8 F& ^* m% Y/ I% C6 A0 H8 b" Q2 E1 P$ Y* V" Q5 w1 g
佢係幾乎十項全能嘅運動健將,黑黑實實,大家都叫佢黑妹。) S/ f7 G( b+ L% _9 X% J$ ~

. K, p" _, t- O: V  B$ a9 U) x其實佢個樣都唔差,眼大大,仲有對長腿添,對奶就細左D。留住短頭髮嘅佢,喺隔離間女校有好多妹妹fans隔住鐵絲網睇佢打波㗎。當時嘅我淨係對白白淨嘅女神Suki有興趣,其他女同學都係透明嘅一樣。所以我同黑妹都無乜兩句。; x( n8 y$ i: [9 M' V
' Q6 P1 O, h  [2 ]5 ?2 s. q2 U8 T
黑妹見我無反應,用腳輕輕踢左我一下,又講多次:「你過嚟吖!」- @" u5 [* c: C5 L; v* Y5 h

" `2 ?6 e* {7 U! ?「咩嘢話?」
8 k6 V7 r4 q5 H' g* e, p7 A8 P% u( y6 n% m
「你過嚟同我玩一陣吖!」
; F, x- \- W6 x" Z7 H
- J  K1 Y' G% \: l$ v「玩⋯⋯玩咩嘢呀?」
7 h% t$ \; W+ O% @4 r3 ?7 R% W) x3 }# c, q4 y( K
「過嚟啦!」
5 a# t- T' i% H1 z* o: }. P- p1 d. D
呢一刻,對於無助嘅我,黑妹嘅出現就好似救生艇一樣。我無意識地跟左去入去空無一人的室內體育館。3 Q: F5 X/ o4 @1 B9 Q5 K. q

; t: F% B% F5 e$ r* q, ]黑妹帶領著我合力把軟墊放在場中間。
3 ~5 E6 T) q" I+ {/ M, o2 Z3 y# J) I) ]9 q5 j6 i5 F7 W; a' c0 S! [0 R" ^
「除鞋啦!」& I# K" Z- P5 F) r* v9 Z. z; B

( h: e& B5 Q* ^0 m7 M- G「除鞋?」
. d) v0 y& Z6 ?- q# p( M) ^* m  y5 i+ [- ~3 {6 J5 o$ t3 h5 P0 X
「同我練一陣柔道吖,佢地一個二個練一陣就無力,又話要去行街,但係我未夠喉囉!」
; F/ D0 _) P# k7 P0 V+ x2 M0 B5 h- E7 S/ m
「唔駛換柔道袍咩?」
  t7 v( S4 o0 }6 i' @; X1 ~( @% }7 n; k3 t) o' k" M" m
「喺條街度遇到賊仲得閒換柔道袍咩!?」1 K  P* Z; M. _% H& \" J# \

* Q' v* {* f+ a% K  V% y可能嗰陣我真係好需要思海嘅救生艇,就係咁樣我就著住校服開始同佢練柔道。
* b( q, @/ Y8 Z
1 {9 X# G' E( l( ^3 @6 y/ a佢真係好勁,發力嗰陣真情就係一個男人,快、狠、準⋯⋯  H+ V& |: g1 t; a& q: O
「喝!」
2 [% a: J* X7 @  N
# `' a( ^( _2 f6 y9 n" T# _「啊!啪!」
% H) q% o- N' k" o6 h+ h8 y+ X: F
我被佢一招「背負投」撻喺地上,眼前即時滿天星斗⋯⋯
& a( F5 s; r6 r  C3 z" w7 \, B3 s9 f. D/ [, z- @
「喂,死得未呀?」黑妹一邊講一邊用腳踩喺我心口度。5 C; O5 C2 }9 h' X
. z/ m: M( t! c# I
隱隱約約通過佢裙底我發現原來佢無著底褲!佢全身都黑朱古力咁,淨係塊西就係粉紅色嘅?5 S; D& {& Z7 {$ p$ S  e% D

( X) Z2 f" m! I! j+ V* X4 L「你做咩唔著底褲呀?」+ a# u, G( d; a3 i
* ]5 g! A( I/ p6 n9 o
佢左呆一呆至答我:「熱吖嘛⋯⋯你理得我吖!起身再嚟!」
1 q# R! X7 l6 s7 ?$ R. D6 p$ R3 E2 ]# u# P
「驚你呀?!」* r4 b( g: i& S8 O4 _" c

! H4 |# n0 i' \6 t1 X' A% a5 p喺同佢糾纏當中,我忽然講注意力放左係佢個樣度,我同佢塊面越貼越埋。佢嗰塊粉紅色嗰西撻著左我喇!7 {% f3 V! N, O4 W

8 ]+ t' L+ {1 {佢都開始發覺我有D唔妥,但係已經太遲喇,我已經錫左埋去佢個嘴度喇!可能無左Miss,搞到我谷精上腦,我依家真係豬乸都想擒,我已經預左會被佢來多一嘢「背負投」㗎喇。但係點知佢不但無反抗,仲攬實我同咪埋雙眼添!9 G; ]! E! C) `) a8 v* i5 _2 z; i! G
9 F( V( p( s/ J7 Q% x, E
我輕輕勾佢隻腳,向前一推,一招「大內割」將佢放倒在軟墊上,佢條校服裙順勢翻起嚟,成塊粉紅色嘅西呈現眼前!8 r2 Q1 G1 q" h0 O

`  h4 ^/ Q- h. N突然想起Uncle C講過:「唔好淨睇樣同body,好似食大閘蟹咁,識得食就梗係揀顏色嚟食嘅,嗱,記住喇,『黃乾、白濕、黑出油』。」: b% p) c3 n( R4 }; w; q5 ^

; ]4 s3 W7 H3 _2 n( N) b我好似餓狗咁低頭係咁瀨佢塊西!
% B' s$ h& q$ |
4 f5 t9 \2 N* @3 ~8 |「喔⋯⋯」7 C! o6 |+ Q) `1 s  ~
4 z# m. J, |8 g, u) ?  ^* n9 V
喺我嘅默默耕耘之後,佢塊西由微濕嘅土壤變成一片澤國。我望吓佢嘅反應,佢已經由咪埋眼變成反白眼喇,仲自己解開衫鈕,扯高個運動bra top,露出兩粒pink lin。我一路瀨西,雙手一路甩佢粒lin,搞到佢典嚟典去,D淫水流到張軟墊濕晒。
- t+ b; Q. F9 m8 e& I/ ]* ?$ C
1 c4 A  l. l+ L, O" M7 @9 z「喔⋯⋯呀⋯⋯哦⋯⋯」
4 ~3 s- p" o! @; k+ u- r2 b7 k+ X% v* S9 ]
似乎喺AV學到嘅嘢真係work喎,濕成咁,係時候可以拮入去喇。我將自己條褲褪到大脾就急不及待埋位喇。! j( F9 m- A" W4 F' k4 y

+ e" H& d8 f) x0 e* ?% W昨日係Miss將我碌嘢放入去嘅,實際操作係點我真係唔係好曉⋯⋯/ O. z% }* a$ s' ]

) [! f6 x: r# d8 O0 J& G「呀!!!」黑妹皺眉大叫!好彩佢來得切按住自己個嘴唔係嗌得好大聲,無驚動到校工嬌姐。
- \" }  c% D: E
0 r% j. @% k6 i( O9 V8 [, o「痛呀?」
( o0 ]" _) Z2 o+ W7 [" C; l/ ]* @" m- k$ L' `8 B
佢眼泛淚光話:「慢慢⋯⋯」
1 X  g" @) P( I) u  ]  ^
) T( P! P! h( {+ A! D「嗯⋯⋯」4 t( ~' }( I7 X2 w( C

6 d7 o! ]+ R' w5 d% R. u於是我又學AV男優將個9頭慢慢的上下上下撩開佢個陰唇,然後逐D逐D慢慢推進⋯⋯
( F9 e! y1 w+ [% |# R; S- J+ U
0 p9 o4 B  N0 J. X「喔⋯⋯呀⋯⋯」佢雙手抓緊我個背脊⋯⋯3 ]4 F- x& J& Y+ b/ D

" H, J  f" J$ A8 ]6 m對比起Miss,黑妹個西窄好多,係窄到我D包皮都扯住有少少痛。我唔理咁多,繼續努力抽送,無幾耐就頂唔住喇!7 B4 V& e0 k  k" a: ^! W; b

1 E- a+ k/ _( p/ N+ T9 i6 B; m/ N% }「呀!嘶⋯⋯噢⋯⋯」& s+ n: J+ k% d' H

; S4 M" c' X1 S我照足AV男優咁迅速地掹返出來,拿主碌L係咁chok,將D精射到黑妹成面都係。斜陽打在黑妹的臉上,閃閃發光,同軟墊上嘅一攤血互相輝映,我忽然覺得有D鍾意左佢。0 h3 K2 }, U, J5 S1 k) T
0 J6 A- W0 a, F6 k/ t7 ^
佢含情脈脈咁望住我,慢慢說:「你都唔會射落Miss塊面度嘅⋯⋯」- Y; [7 A7 ^& N. w
& S8 }( Z( c/ O" b: o7 l, u
「吓?」黑妹點知我同Miss嘅嘢㗎?!9 R) p/ M" N% U  O- _' c
0 H8 f5 H& y. I
「全校我係最遲走嗰個,梗有見過你上佢㗎車啦!」+ j- ^( f! y# [" l% N$ G" ]- R! ?

: m9 g7 T; v8 V4 X我有D不知所措,於是又學AV咁塞碌嘢俾佢含。
- B4 e* {' S! Z! @' p1 \
6 U1 a4 M+ V' ~% `, W; n佢啜乾淨之後吞吞吐吐地說:「不如我地⋯⋯拍拖吖⋯⋯」8 J1 ]. ?$ y& s' n

1 v) h8 c1 A; Y' G6 r1 l4 ^「嗯⋯⋯」
" e7 ~/ Y+ C% L/ ?" E! x8 n7 Y" B1 {5 e
我同黑妹嘅初戀就係咁樣開始左喇,不過青澀嘅戀情只係維持左唔係好耐。幾個月後,佢轉校去左全港運動第一嗰間女校做全職游泳運動員。因為佢要由朝操到晚,我地就由聚少離多漸漸變成無咩聯絡。
7 x1 ?; a& R# M7 ~2 X6 ~* k+ v$ V9 x( |2 N$ l, c
不過,每次大型比賽我都會去現場為佢打氣。而因為女神Suki都係黑妹嘅fans,慢慢我就有機會做左Suki嘅兵喇。
回復

infinity 發表於 2020-6-16 15:01:37 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:24:05 | 顯示全部樓層
8 ~+ S5 y2 C; m
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:41:39 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chandy83 發表於 2020-2-17 02:03:49 | 顯示全部樓層
Thanks thanks
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:36:52 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:04:37 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:48:24 | 顯示全部樓層
thanks. a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:13:55 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:59:24 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

sealteam6 發表於 2019-12-16 03:56:05 | 顯示全部樓層
超正呀!thx ching!
回復

louis2190 發表於 2019-12-15 21:33:01 | 顯示全部樓層
zzzzzzzzzzz
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 11:59:46 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccccccccc
回復

monchan1123 發表於 2019-11-25 04:42:28 | 顯示全部樓層
如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

bbbterry 發表於 2019-11-14 05:01:06 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

bb68boy 發表於 2019-11-14 00:36:14 | 顯示全部樓層
D ghazal D.C. h gf f
回復

ryan_puyol 發表於 2019-11-9 13:58:06 | 顯示全部樓層
回復

毒L真主萬歲 發表於 2019-11-5 23:06:40 | 顯示全部樓層
Good good
回復

chris520 發表於 2019-10-28 19:16:48 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Rainsonyy 發表於 2019-9-28 11:40:25 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

koel 發表於 2019-9-28 01:17:25 | 顯示全部樓層
good story
回復