地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 5.黑妹

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:39:00 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
. x% i  p3 z2 t3 D1 H$ H+ [9 E  y9 r+ b- G
「呀!嘶⋯⋯噢⋯⋯」" k5 J$ r: B: y) {$ D8 ^& u

/ f* ^6 l. S) @( j. N9 j2 w& Y; A我照足AV男優咁拿主碌L係咁chok,將D精射到黑妹成面都係。斜陽打在黑妹的臉上,閃閃發光,我忽然覺得有D鍾意左佢。
& e$ {4 b4 t! i+ }, R; w" Z/ E5 Q, m$ E: B- a; n2 d: ^
重點講完,回帶去返一個鐘頭前,喺停車場嗰時。' ^. _) E9 y  u: z
  T& o. |0 E& O; }# e( J
「搵咩呀?唔見左嘢呀?」1 q# m* e8 F, R6 |8 s7 q$ |

- W) Y5 C( U5 b3 \4 I突然有人喺後面同我講嘢,真係嚇到兩粒春縮一縮。我回頭一看,原來係校工嬌姐。5 [! v# ]1 D/ h. R! c, @! X
/ s' y3 |! N* G# u7 Y  F1 V- @
/ W4 x- ?8 U+ Y) S: ~( K+ R0 R
7 V9 J2 W# {+ K/ Q8 H0 K& g7 ~
「無呀⋯⋯無唔見嘢呀⋯⋯想搵D車影相做project啫⋯⋯」# c1 v7 G$ i" W
5 ?. c. m3 e7 g% e! X& C) o
「咁晏嚟,D先生走晒啦,平時最遲走嗰個Miss Hon又唔做喇。」
) Z  d& U+ s0 x9 F: H" c- @, N1 }+ c5 r) z! Z) v% z
「唔做?」* |0 \: o0 a, Y( e6 T1 b3 I: U
/ `4 [+ X& c& E# g. {, r
「佢今朝返嚟辭完職,就執嘢走左喇,聽講話佢喺英國個阿媽入左醫院,今晚就趕住要飛過去睇住佢喎。」
- F6 H: m9 m* k. `8 Z1 i. N' Z* i0 ^5 q9 K6 A
「吓⋯⋯」9 d) K- h) D; h" _/ R

2 N8 D, I4 n& `5 A  N7 o
4 J, s* ]' p6 _' `9 P* K( [1 }2 T

1 c) t- |! Z' A; M6 f對於剛剛破處嘅我嚟講,真係晴天霹靂。昨晚仲特登睇左幾套加藤鷹嘅AV,諗住學多幾招威俾Miss睇,依家又係要自己打飛機⋯⋯
' K' v3 r& J; t0 X1 g. b+ k) m2 Y0 j$ U& D# r6 x) ^9 o/ H2 T
「睇你個衰樣,想影Miss咋嘛?早D返屋企啦,死仔包!」嬌姐寸完我就走左去喇。
7 U3 z. ~, }. t, O. }$ \4 d: K! r9 ~# Z5 ^! ]. ]# o
其實那一刻我都無留意嬌姐講嘢,我滿腦子都關於Miss嘅問號。
- G  n3 b6 D8 q' z) R/ Z
& ~% @9 w% W) N; }6 C1 \, l' q& h! yMiss昨日喊就係因為佢阿媽?
; z" X7 `+ |" l+ z1 m0 A
% m+ e9 c. y, R8 w, q9 b+ b佢係唔係以後都唔返香港呢?5 `  `/ l! }5 Y7 A3 E+ F2 X

4 L8 G8 _/ I" a3 V3 C/ L* b) Z0 Z# D$ H0 E

' ~2 X- s7 k/ G: O* w- @1 G0 c7 `% I4 b$ g3 W
我係唔係應該去機場送機呢?
# _( C$ O3 c0 d5 n, H+ x
; o, b" P, u# @5 i" e  V傻啦,其實我算係佢邊個啫?
5 R$ B+ l( U  Y- c# ?; m+ d. y0 a5 a6 O8 Y: q4 E# K
同我扑嘢嗰陣,佢咪埋眼係唔係幻想住佢死左個老公呢?/ K9 V! i- N# r# \3 Z

2 h. B1 {; I) J# _我一味諗住Miss,其實都只係想同佢扑嘢啫,都無考慮佢嘅處境,我係咪好L自私,好L賤格呢?# S; E! d4 ?" t, _* h, U( h: M

' I5 U2 c0 Y9 w* L" C苦惱嘅我索性坐在樹下,閉上眼睛,希望瞓著左就唔駛再諗呢D無答案嘅問題。$ D/ x/ Y4 o7 m% _9 i7 C, i$ M) y
# k, W- D$ {5 k. G( ?  _; T
「喂,你過嚟吖!」突然有把聲音同我講嘢。8 j; B2 i$ p* X9 v: |7 F/ j* j/ a# n

. ~* N/ F5 Z' ~# k0 |: A我睜開眼一看,站在我面前嘅係黑妹。4 m, ]& L! P- p
) q' g/ Z" N/ ?& i" T4 s
佢係幾乎十項全能嘅運動健將,黑黑實實,大家都叫佢黑妹。. d* s8 b0 u3 f6 D  A; G, x9 t

) t" l% [2 _" @  a4 b其實佢個樣都唔差,眼大大,仲有對長腿添,對奶就細左D。留住短頭髮嘅佢,喺隔離間女校有好多妹妹fans隔住鐵絲網睇佢打波㗎。當時嘅我淨係對白白淨嘅女神Suki有興趣,其他女同學都係透明嘅一樣。所以我同黑妹都無乜兩句。
& C6 c9 g! g8 e: Z
. S6 a, O3 e4 z. n7 Y0 m: @黑妹見我無反應,用腳輕輕踢左我一下,又講多次:「你過嚟吖!」
. d  n" K0 c+ n) t1 p$ {" S: [! L4 {; g" l4 b  W* @7 d
「咩嘢話?」
. v& H! j) r% f( x, g  b1 N5 A. k, }5 g1 S$ O$ a6 [  z
「你過嚟同我玩一陣吖!」- ^- Z5 \3 w2 C( g/ @

- A& U0 Y' L8 X! I- l! U$ }+ F' H9 l「玩⋯⋯玩咩嘢呀?」
9 N4 l, o$ q# d3 y# f& g4 H. k0 d
「過嚟啦!」
5 M* M" }0 R/ c- o# I: z4 w( h5 {8 D! k" [* n: R6 X/ l
呢一刻,對於無助嘅我,黑妹嘅出現就好似救生艇一樣。我無意識地跟左去入去空無一人的室內體育館。
8 \  ]6 \1 ~" ?8 U& v' ~7 V+ L: v, Z0 ~; `! d5 k
黑妹帶領著我合力把軟墊放在場中間。
; q$ o5 Y6 k" @7 F. l
( [+ N4 w  b; p& U* b( b) [( C4 ~, A1 T「除鞋啦!」4 q4 X2 Z( ?0 t" p* e" ~6 t

0 C8 O$ m; F4 r9 n. I7 }- f8 W0 F「除鞋?」
7 ~, E4 f: T( B  R/ D! q* ?' J. J% H
「同我練一陣柔道吖,佢地一個二個練一陣就無力,又話要去行街,但係我未夠喉囉!」' G! j' J  X: G( I

) ]) N3 x4 t. o, h1 t& P  F; L「唔駛換柔道袍咩?」
2 e; b7 ]& B6 P0 ~
9 U3 |" z1 h8 @0 C「喺條街度遇到賊仲得閒換柔道袍咩!?」8 v( M4 t; |! }1 C+ ^! |

) P( {4 j' a: k5 f, [* s; T可能嗰陣我真係好需要思海嘅救生艇,就係咁樣我就著住校服開始同佢練柔道。9 k' F* r8 Q; |2 _6 N' |; l
3 x& P' X$ s4 P8 ^$ y# ?
佢真係好勁,發力嗰陣真情就係一個男人,快、狠、準⋯⋯) A- U3 E. p9 T4 x
「喝!」
$ h, X) s; y$ v  h8 ^3 t" B/ M' x& p
「啊!啪!」
, x7 F% @9 `7 C, e, s! x5 w6 h' m, f9 y: q. m  _
我被佢一招「背負投」撻喺地上,眼前即時滿天星斗⋯⋯, R/ ]- f4 F1 s0 z+ ]

! C9 @: o5 u& U+ l- I, p「喂,死得未呀?」黑妹一邊講一邊用腳踩喺我心口度。
) U  e: t9 `: W' }& B! V4 d$ @% r9 W% |- b1 x5 ~
隱隱約約通過佢裙底我發現原來佢無著底褲!佢全身都黑朱古力咁,淨係塊西就係粉紅色嘅?: F5 }" {! w% N& c8 i
0 X3 ?% b% ]( b- H7 h1 P
「你做咩唔著底褲呀?」
' a, C+ B# J6 f+ ]* u" i+ |( @0 [4 v& z6 K# n
佢左呆一呆至答我:「熱吖嘛⋯⋯你理得我吖!起身再嚟!」. e7 P7 R/ v- Y; i3 u3 U, g3 Q5 U
" R7 y6 ]3 f' R4 O
「驚你呀?!」6 A4 |/ M9 V! c/ i0 {! N

' Y+ N  ], H. J: W- a喺同佢糾纏當中,我忽然講注意力放左係佢個樣度,我同佢塊面越貼越埋。佢嗰塊粉紅色嗰西撻著左我喇!
' T6 R6 M6 C+ Q/ e" Z# i4 ^% l0 f% F; g3 S* f/ Q/ p8 A+ x2 s
佢都開始發覺我有D唔妥,但係已經太遲喇,我已經錫左埋去佢個嘴度喇!可能無左Miss,搞到我谷精上腦,我依家真係豬乸都想擒,我已經預左會被佢來多一嘢「背負投」㗎喇。但係點知佢不但無反抗,仲攬實我同咪埋雙眼添!! x7 d( n0 W, {+ n6 O4 w8 Q

/ z' t" f- W) d0 Z我輕輕勾佢隻腳,向前一推,一招「大內割」將佢放倒在軟墊上,佢條校服裙順勢翻起嚟,成塊粉紅色嘅西呈現眼前!
0 {$ B+ v! i1 L2 P( C3 G; a# S+ e# z% [0 j+ L4 R
突然想起Uncle C講過:「唔好淨睇樣同body,好似食大閘蟹咁,識得食就梗係揀顏色嚟食嘅,嗱,記住喇,『黃乾、白濕、黑出油』。」
2 ]8 U# S5 v: G
5 B2 B* g# L6 n; V/ L0 F我好似餓狗咁低頭係咁瀨佢塊西!
0 [' g# c$ N9 v3 z
/ Q% |2 q3 v6 i. V* s$ T9 @3 w「喔⋯⋯」
4 |4 ^2 K8 k1 F2 U0 z) P% ~, [1 |6 x$ \7 Q
喺我嘅默默耕耘之後,佢塊西由微濕嘅土壤變成一片澤國。我望吓佢嘅反應,佢已經由咪埋眼變成反白眼喇,仲自己解開衫鈕,扯高個運動bra top,露出兩粒pink lin。我一路瀨西,雙手一路甩佢粒lin,搞到佢典嚟典去,D淫水流到張軟墊濕晒。
; u0 b6 r/ t+ d/ i
" C2 g9 x% o% _「喔⋯⋯呀⋯⋯哦⋯⋯」  N7 J3 ]# h* }$ v! M8 J: `8 P
/ Z+ j/ M8 C. S' P" u* o8 N% ~
似乎喺AV學到嘅嘢真係work喎,濕成咁,係時候可以拮入去喇。我將自己條褲褪到大脾就急不及待埋位喇。5 I& \! ^) t4 A* C5 S

- T8 S) R1 K( d' e  [昨日係Miss將我碌嘢放入去嘅,實際操作係點我真係唔係好曉⋯⋯: O# C% Q; |1 Y" V' w

$ Z9 N$ E2 S% G2 M" z「呀!!!」黑妹皺眉大叫!好彩佢來得切按住自己個嘴唔係嗌得好大聲,無驚動到校工嬌姐。/ \( m6 a( z9 B" h) p: ^3 z' a. }

( q6 }5 r. L; l「痛呀?」% S) ~- v. b1 l- I; x
, j; S3 w( U- ^9 W) t( x1 D
佢眼泛淚光話:「慢慢⋯⋯」
. }3 A1 J" K: A8 c: V3 z1 t
' j7 @% i6 `* r「嗯⋯⋯」3 s- W. z7 `4 ]% N1 X/ W, T

9 ?+ T- f; R, w# j* p, a. l於是我又學AV男優將個9頭慢慢的上下上下撩開佢個陰唇,然後逐D逐D慢慢推進⋯⋯6 J6 x+ [, k2 V2 ~' \

; T' e8 r( b. t  L3 j「喔⋯⋯呀⋯⋯」佢雙手抓緊我個背脊⋯⋯& F* }0 b  K2 v2 Z1 I8 `

5 i, F1 d8 Z6 @對比起Miss,黑妹個西窄好多,係窄到我D包皮都扯住有少少痛。我唔理咁多,繼續努力抽送,無幾耐就頂唔住喇!1 _( e6 q4 s: G6 `) r0 n" |
: [7 l1 y$ X9 C6 Q2 s. r& n4 w+ X
「呀!嘶⋯⋯噢⋯⋯」
" a8 b. q+ I% q( s2 f9 H4 ^; B7 J( P* l* c5 @$ R
我照足AV男優咁迅速地掹返出來,拿主碌L係咁chok,將D精射到黑妹成面都係。斜陽打在黑妹的臉上,閃閃發光,同軟墊上嘅一攤血互相輝映,我忽然覺得有D鍾意左佢。, J! s- `0 e2 B" g' f) v

" b4 v. X, {9 d  r佢含情脈脈咁望住我,慢慢說:「你都唔會射落Miss塊面度嘅⋯⋯」3 j6 T. v9 Y0 H0 X% U, @# [3 \
/ F( v+ N! @- N' a4 ?9 I
「吓?」黑妹點知我同Miss嘅嘢㗎?!
. W6 S% P( W( c" `3 f, W) [( x* R& Z" \8 W* b% T
「全校我係最遲走嗰個,梗有見過你上佢㗎車啦!」
. H% i. `- _& c2 Q& I# j: U5 n8 O# {" k5 f5 C- P
我有D不知所措,於是又學AV咁塞碌嘢俾佢含。! Z/ `) w" e) ?
4 }& o8 z2 ?3 Y' ~
佢啜乾淨之後吞吞吐吐地說:「不如我地⋯⋯拍拖吖⋯⋯」
, g" I! W2 c  h9 [: Z; J( e2 d2 F
% U- G+ {( R) f7 T! \# O. L「嗯⋯⋯」
1 W" n) x3 h6 F, ^' L9 F
% s& m" ^& [$ U& ]: c我同黑妹嘅初戀就係咁樣開始左喇,不過青澀嘅戀情只係維持左唔係好耐。幾個月後,佢轉校去左全港運動第一嗰間女校做全職游泳運動員。因為佢要由朝操到晚,我地就由聚少離多漸漸變成無咩聯絡。
2 T% x& _5 l/ o+ T3 z6 B
. b) U1 X) a( F不過,每次大型比賽我都會去現場為佢打氣。而因為女神Suki都係黑妹嘅fans,慢慢我就有機會做左Suki嘅兵喇。
回復

infinity 發表於 2020-6-16 15:01:37 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:24:05 | 顯示全部樓層

5 @. a0 T+ a$ p9 c% d9 o- gThc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:41:39 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chandy83 發表於 2020-2-17 02:03:49 | 顯示全部樓層
Thanks thanks
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:36:52 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:04:37 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:48:24 | 顯示全部樓層
thanks. a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:13:55 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:59:24 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

sealteam6 發表於 2019-12-16 03:56:05 | 顯示全部樓層
超正呀!thx ching!
回復

louis2190 發表於 2019-12-15 21:33:01 | 顯示全部樓層
zzzzzzzzzzz
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 11:59:46 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccccccccc
回復

monchan1123 發表於 2019-11-25 04:42:28 | 顯示全部樓層
如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

bbbterry 發表於 2019-11-14 05:01:06 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

bb68boy 發表於 2019-11-14 00:36:14 | 顯示全部樓層
D ghazal D.C. h gf f
回復

ryan_puyol 發表於 2019-11-9 13:58:06 | 顯示全部樓層
回復

毒L真主萬歲 發表於 2019-11-5 23:06:40 | 顯示全部樓層
Good good
回復

chris520 發表於 2019-10-28 19:16:48 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Rainsonyy 發表於 2019-9-28 11:40:25 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

koel 發表於 2019-9-28 01:17:25 | 顯示全部樓層
good story
回復