地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 5.黑妹

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:39:00 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
$ D6 j9 C+ V3 E
0 f( x; M2 U# Y3 k「呀!嘶⋯⋯噢⋯⋯」% ?7 D8 O: c: q

! L3 l* `2 O; T8 s8 _我照足AV男優咁拿主碌L係咁chok,將D精射到黑妹成面都係。斜陽打在黑妹的臉上,閃閃發光,我忽然覺得有D鍾意左佢。
% p; N2 e$ p. `# X$ ^* z/ ~
+ `7 M5 y+ G. D% ~4 t重點講完,回帶去返一個鐘頭前,喺停車場嗰時。2 ^/ X5 E1 G, \. h# r7 z5 A

# V$ Y0 X$ V6 E7 X  _: U5 y「搵咩呀?唔見左嘢呀?」
4 o; l" b& e8 j! ?  z2 ?$ R3 G$ e4 W$ V; r! y7 ~* f1 P7 X4 l
突然有人喺後面同我講嘢,真係嚇到兩粒春縮一縮。我回頭一看,原來係校工嬌姐。
+ L1 U/ ^7 X" {* l
- M' f6 u2 F3 P, W% M0 |. N: I% {+ E0 R1 V/ c
3 `6 g" h3 g: i1 D  L, x
「無呀⋯⋯無唔見嘢呀⋯⋯想搵D車影相做project啫⋯⋯」  n/ R6 q! Y0 T2 m' [' u

* n* Y& A5 F+ y0 i「咁晏嚟,D先生走晒啦,平時最遲走嗰個Miss Hon又唔做喇。」
. K! E+ ?& t9 m  _
4 ^4 ]  j  ^9 t6 o1 ]「唔做?」
' o& ?: U- {8 ]2 M" P7 y1 I% Z
「佢今朝返嚟辭完職,就執嘢走左喇,聽講話佢喺英國個阿媽入左醫院,今晚就趕住要飛過去睇住佢喎。」
4 R' A2 {% _( y& N% ]# g# e% Y3 s3 j) g  j! r5 f+ Q9 ]9 n: \
「吓⋯⋯」& C3 I9 d- w1 |! I

+ `$ I/ \* v( k: }/ Q4 k5 _. q$ b: |2 M2 x5 W5 f

) l+ |; N) \' Z" a: \; M
! P" [' T% A4 @  n# w9 |- ~) O5 C對於剛剛破處嘅我嚟講,真係晴天霹靂。昨晚仲特登睇左幾套加藤鷹嘅AV,諗住學多幾招威俾Miss睇,依家又係要自己打飛機⋯⋯( W/ Y% l* u! \* T

% t% L3 n& T: K" X「睇你個衰樣,想影Miss咋嘛?早D返屋企啦,死仔包!」嬌姐寸完我就走左去喇。
4 |  D, E# k9 g- N
$ _, K4 H4 y- s5 b其實那一刻我都無留意嬌姐講嘢,我滿腦子都關於Miss嘅問號。- [$ g# \! {4 E& Q# r
9 ^) p6 _2 p1 e* \- b
Miss昨日喊就係因為佢阿媽?
; `8 s/ w7 y5 f1 @
4 U% Y, G+ q. W' Y7 r: U佢係唔係以後都唔返香港呢?
% g7 J! C/ \# j4 l1 ?0 S, f
+ k  H6 A# Y* z( ^) U* D+ ?7 q1 H" W) e" A+ _
$ h6 N- ?9 \2 G/ [' z
, S( e4 U2 J/ ]2 n
我係唔係應該去機場送機呢?" o. H( c- [7 |, O

( W2 c: M8 D& {, H6 @) Z傻啦,其實我算係佢邊個啫?; K" ]) D- _' d4 l' C# a, \

3 h2 B+ ]+ P+ g* F# [同我扑嘢嗰陣,佢咪埋眼係唔係幻想住佢死左個老公呢?' S  [, R+ y. n3 n/ }# n
3 h" m) T# [- m& d3 J* f/ ?
我一味諗住Miss,其實都只係想同佢扑嘢啫,都無考慮佢嘅處境,我係咪好L自私,好L賤格呢?  G: e8 g! h0 G% z, {% Y
. K( [$ V3 h2 Y( h/ c3 j
苦惱嘅我索性坐在樹下,閉上眼睛,希望瞓著左就唔駛再諗呢D無答案嘅問題。- n1 q& R9 C- _
- i: O, `7 T' ~# ]
「喂,你過嚟吖!」突然有把聲音同我講嘢。3 i: u% U9 ]- w8 U7 N) S

, u* C, t5 J4 c* M$ c2 j. h% f我睜開眼一看,站在我面前嘅係黑妹。. ~4 U0 p1 q8 P) u" _/ d" y; @8 }
& p. |5 A7 H5 O
佢係幾乎十項全能嘅運動健將,黑黑實實,大家都叫佢黑妹。) b4 Y" y  `, @2 {7 E
8 ^5 D% Z2 p6 O9 \# r/ V
其實佢個樣都唔差,眼大大,仲有對長腿添,對奶就細左D。留住短頭髮嘅佢,喺隔離間女校有好多妹妹fans隔住鐵絲網睇佢打波㗎。當時嘅我淨係對白白淨嘅女神Suki有興趣,其他女同學都係透明嘅一樣。所以我同黑妹都無乜兩句。) U& @( ~$ W6 ~2 L8 x/ K# k* e* h1 c; Y
; r: H4 q+ p- c
黑妹見我無反應,用腳輕輕踢左我一下,又講多次:「你過嚟吖!」
) e9 B* M8 I. R# i; `! l+ a0 M* t) T* n' m3 [: o
「咩嘢話?」5 m8 |) P3 d0 K6 t$ \
. ~, Z/ ~1 x. y& i! B3 s/ q7 F0 z
「你過嚟同我玩一陣吖!」
3 Z/ k" j( q/ h% ~( W8 e( o* ]/ ]- l$ W0 X
「玩⋯⋯玩咩嘢呀?」
( S, r. O$ s* ^, u1 `( A- v  U3 J  z) I
「過嚟啦!」
; k! y7 q6 r2 \/ F( j7 o- e* @. I) E' M4 @) c4 c
呢一刻,對於無助嘅我,黑妹嘅出現就好似救生艇一樣。我無意識地跟左去入去空無一人的室內體育館。
4 K! t, R9 Q) i2 D* q- K2 C! N0 c1 T5 O
黑妹帶領著我合力把軟墊放在場中間。
9 R1 f. k- K2 x# x7 ]5 n7 T1 @% R! _
「除鞋啦!」
7 D# e; v# k5 D( m6 ]8 w5 I3 B% j% g' ^7 l! r
「除鞋?」
1 c8 z  z3 r1 j$ {; o2 e* @2 V4 n7 f. [5 b
「同我練一陣柔道吖,佢地一個二個練一陣就無力,又話要去行街,但係我未夠喉囉!」
$ r, X/ v) T  f% G2 E0 L
- J  C  ~6 w2 u/ O0 `「唔駛換柔道袍咩?」* b, @& G) Y6 q+ ~1 l1 d/ ]- \
- w+ |4 a5 l+ d. }3 \5 @" _/ h
「喺條街度遇到賊仲得閒換柔道袍咩!?」& D! s% W8 H2 ]! ?% h2 X5 N, _

: Z* k1 i7 _2 q+ O3 p& m可能嗰陣我真係好需要思海嘅救生艇,就係咁樣我就著住校服開始同佢練柔道。  W' D0 u9 G# M  P

7 M7 O* z1 j4 c/ j佢真係好勁,發力嗰陣真情就係一個男人,快、狠、準⋯⋯1 V8 R# ?8 I' [" H. n; ?
「喝!」
$ F- n8 Y; H( Q8 o- x' R6 Q7 ~9 x4 u( r. x
「啊!啪!」
: @& _5 [4 M& [4 c) e; {! k4 @! k. _1 ], n
我被佢一招「背負投」撻喺地上,眼前即時滿天星斗⋯⋯( S: E) _& T* a, N9 q; K: f

6 r9 W+ t% u( k0 r2 j. q「喂,死得未呀?」黑妹一邊講一邊用腳踩喺我心口度。3 c# d3 m* F1 C2 `

1 T: C2 ?  O4 \) G8 d" q- o8 V隱隱約約通過佢裙底我發現原來佢無著底褲!佢全身都黑朱古力咁,淨係塊西就係粉紅色嘅?
* @( p, M' o7 }! |# X
1 ~* W5 h: f+ a7 |; ^5 Q7 [- [' |1 M" A8 u「你做咩唔著底褲呀?」. f" _  P. n7 J5 _( Q2 L

+ P& b- O* H4 _! ^0 {( L$ O佢左呆一呆至答我:「熱吖嘛⋯⋯你理得我吖!起身再嚟!」4 H: z" \& u2 k* C* P% w  f# t. u

8 \! ~& ?$ y0 ~) m「驚你呀?!」
, V5 O2 I6 A$ X( _
% }8 I  A3 o4 G喺同佢糾纏當中,我忽然講注意力放左係佢個樣度,我同佢塊面越貼越埋。佢嗰塊粉紅色嗰西撻著左我喇!
  S% P) c7 ^& G- u) D. ^
" o5 @* ~% E% u  L( J佢都開始發覺我有D唔妥,但係已經太遲喇,我已經錫左埋去佢個嘴度喇!可能無左Miss,搞到我谷精上腦,我依家真係豬乸都想擒,我已經預左會被佢來多一嘢「背負投」㗎喇。但係點知佢不但無反抗,仲攬實我同咪埋雙眼添!
' c% h) x+ s0 i! {; \' i: V* J2 Y7 ]" }6 i
我輕輕勾佢隻腳,向前一推,一招「大內割」將佢放倒在軟墊上,佢條校服裙順勢翻起嚟,成塊粉紅色嘅西呈現眼前!- M  o/ i' M5 q  X$ I9 h
$ g1 i  g8 m" @; C, J
突然想起Uncle C講過:「唔好淨睇樣同body,好似食大閘蟹咁,識得食就梗係揀顏色嚟食嘅,嗱,記住喇,『黃乾、白濕、黑出油』。」
, O7 w9 ?% ^# r# S! C/ l& W7 @  I
- @3 d4 @5 A( Y/ T我好似餓狗咁低頭係咁瀨佢塊西!
& s: k; n" V2 J5 D" U2 g7 u' T* S- N$ z) x& Z  n6 G2 d( x
「喔⋯⋯」
, [/ v; ^8 G; Z! [  c1 y# W4 S/ i/ G: c2 g
喺我嘅默默耕耘之後,佢塊西由微濕嘅土壤變成一片澤國。我望吓佢嘅反應,佢已經由咪埋眼變成反白眼喇,仲自己解開衫鈕,扯高個運動bra top,露出兩粒pink lin。我一路瀨西,雙手一路甩佢粒lin,搞到佢典嚟典去,D淫水流到張軟墊濕晒。
% O) B. c/ v1 B: S$ R) q" l" r* W  N8 j% |
「喔⋯⋯呀⋯⋯哦⋯⋯」
5 R' L8 C# U5 v2 J  V  l. h' ?$ j0 u* X9 e  F
似乎喺AV學到嘅嘢真係work喎,濕成咁,係時候可以拮入去喇。我將自己條褲褪到大脾就急不及待埋位喇。
5 z$ L5 L/ j5 C7 T" Q
6 V& c; n0 H# i* a, z8 O: J昨日係Miss將我碌嘢放入去嘅,實際操作係點我真係唔係好曉⋯⋯
; v, ^% M: F) d) X0 @
7 ^- u. M$ a8 a- H. x( @「呀!!!」黑妹皺眉大叫!好彩佢來得切按住自己個嘴唔係嗌得好大聲,無驚動到校工嬌姐。# M: r+ C  G, b- G0 X, Q

+ C5 S5 t9 [. G「痛呀?」8 P4 O8 A# P: c8 f% z

0 o, P% v( J. B佢眼泛淚光話:「慢慢⋯⋯」
8 @. p4 J& Z0 x9 x9 b
: r7 m! a  g# I5 m% ~, v# X: G「嗯⋯⋯」
0 b. h7 V- w: R  K+ b# Z# ]  F1 E: Q4 W& K; ?1 B2 ^6 W
於是我又學AV男優將個9頭慢慢的上下上下撩開佢個陰唇,然後逐D逐D慢慢推進⋯⋯6 z- W3 N1 X9 q7 p8 s
/ r- i: Q* v* H+ \$ o" m9 C
「喔⋯⋯呀⋯⋯」佢雙手抓緊我個背脊⋯⋯
' Q& U# O3 |  W4 N! m. O( }: ?- `5 K& D1 w* l3 v
對比起Miss,黑妹個西窄好多,係窄到我D包皮都扯住有少少痛。我唔理咁多,繼續努力抽送,無幾耐就頂唔住喇!
$ l; x" V% P+ i: B, a
5 x0 \, B- h: n/ O. H4 Y7 T「呀!嘶⋯⋯噢⋯⋯」0 Q: d& |! e6 F' s' G

7 p) D' q9 f6 o( L+ v* M4 I0 H我照足AV男優咁迅速地掹返出來,拿主碌L係咁chok,將D精射到黑妹成面都係。斜陽打在黑妹的臉上,閃閃發光,同軟墊上嘅一攤血互相輝映,我忽然覺得有D鍾意左佢。
9 w2 k/ D+ v0 R& |9 g% z, `1 X$ ?! f5 V, q- p$ ^3 k3 S  n8 {
佢含情脈脈咁望住我,慢慢說:「你都唔會射落Miss塊面度嘅⋯⋯」
+ K: W& G$ i, s( P1 b
1 x: S0 i$ ?) v9 p0 a5 D「吓?」黑妹點知我同Miss嘅嘢㗎?!
* g/ v; {( s/ X% t7 o' m+ H$ z& d& d+ i# Y8 O, R: V1 B; d, [
「全校我係最遲走嗰個,梗有見過你上佢㗎車啦!」
- G  U. S/ n: D4 M% D+ H4 F% F1 R$ K& [* ~' m8 |
我有D不知所措,於是又學AV咁塞碌嘢俾佢含。
, d8 o- k% [8 I9 V# \* Z
0 M5 r& y4 P, ~+ J9 V2 M佢啜乾淨之後吞吞吐吐地說:「不如我地⋯⋯拍拖吖⋯⋯」
, p/ B- B! i) ^% Z' E1 p
9 S% J* }2 \& \「嗯⋯⋯」
% h7 Q! [, v( x) b) A
, p( M( \7 h' ?' ]  |5 M# m我同黑妹嘅初戀就係咁樣開始左喇,不過青澀嘅戀情只係維持左唔係好耐。幾個月後,佢轉校去左全港運動第一嗰間女校做全職游泳運動員。因為佢要由朝操到晚,我地就由聚少離多漸漸變成無咩聯絡。
4 m/ A7 r% @6 \+ p# h, ^. z" J4 J+ `) O
不過,每次大型比賽我都會去現場為佢打氣。而因為女神Suki都係黑妹嘅fans,慢慢我就有機會做左Suki嘅兵喇。
回復

infinity 發表於 2020-6-16 15:01:37 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:24:05 | 顯示全部樓層
# X' K' z2 o  W
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:41:39 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chandy83 發表於 2020-2-17 02:03:49 | 顯示全部樓層
Thanks thanks
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:36:52 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-13 10:04:37 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:48:24 | 顯示全部樓層
thanks. a lot
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:13:55 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:59:24 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

sealteam6 發表於 2019-12-16 03:56:05 | 顯示全部樓層
超正呀!thx ching!
回復

louis2190 發表於 2019-12-15 21:33:01 | 顯示全部樓層
zzzzzzzzzzz
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 11:59:46 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccccccccc
回復

monchan1123 發表於 2019-11-25 04:42:28 | 顯示全部樓層
如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

bbbterry 發表於 2019-11-14 05:01:06 | 顯示全部樓層
ccccccccccc
回復

bb68boy 發表於 2019-11-14 00:36:14 | 顯示全部樓層
D ghazal D.C. h gf f
回復

ryan_puyol 發表於 2019-11-9 13:58:06 | 顯示全部樓層
回復

毒L真主萬歲 發表於 2019-11-5 23:06:40 | 顯示全部樓層
Good good
回復

chris520 發表於 2019-10-28 19:16:48 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Rainsonyy 發表於 2019-9-28 11:40:25 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

koel 發表於 2019-9-28 01:17:25 | 顯示全部樓層
good story
回復