地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 4.畢業禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:38:21 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
可能打完波有D攰,出完嘢之後我就瞓到死豬咁。朦朦朧朧半睡半醒之間,我隱約聽見Miss在講電話⋯⋯
$ g# D" X) D: J& ]2 e8 \* l" J8 b" Q1 f( n# Q' x$ j
到底我係唔係發緊夢呢?
0 Q4 U4 d' l0 j* P+ r3 r( _5 A. H! z4 J# @1 x# j9 |9 X* i* z3 |
唔知過左幾耐之後,我醒過來嘅時候,Miss就在我旁,捲曲著像BB甜睡。佢換左返工條裙,依家着住條波褲,裡面好似無著底褲。如果這是一個夢,我真係唔想醒番⋯⋯( C, [; `: R$ ^7 ?
" f+ U1 \' W1 j6 h$ W0 H
我在床上坐起來,好奇地四處張望。床頭櫃上有個相架,相裡面有三個人。除了Miss以外,另一個人都好似香香,係幼齒版,一定係Miss個女喇。
$ T2 H5 y  H- J# p) j; F
$ n  _( z+ K- M  F9 n" M9 X忽然想起之前我跟阿爸同佢D老友食飯時D9吹對話。Uncle A 認叻話自己試過同一對姊妹3P。2 O" H/ ]# ?3 B7 i; U
; ]8 ^4 L# T- l# R0 _# c% V! I
6 |$ D  _3 U5 ?5 j% ~
0 ~2 P" y- R6 p8 i9 Z$ i  ^# v% b; E* d9 B3 {

; u) y8 Y7 f: i5 N4 n8 m& L; RUncle B 話:「屌!我食過兩母女呀!」
: y  Q8 i: F  |
8 i4 h( P3 q7 i  Y0 R* E9 `! l7 dUncle C話:「屌!你兩個收皮啦,姊妹同母女周街都係啦,我食過孖生姊妹呀!」
) p. h: o! y' G0 r9 {$ I& g, a
Miss兩母女十足十孖生姊妹咁樣,如果佢地同我3P,咪成班老嘢都收皮?!
+ I. t  v& e" q) G6 u8 \% n1 t( e7 O4 h: A2 _, q* g* S
「佢地係我個女同老公呀。」Miss突然從後開聲大亂我嘅思緒⋯⋯
- [! c8 O# j. i% n, o; [7 B4 t" T9 I
「哦⋯⋯你醒喇?」
: Y5 ?# x1 G) u  _1 z
+ a7 x- p: X) H7 `& H3 G  M
# Q% ^3 m2 D/ l/ D* @$ A0 v9 R5 h9 x
& K0 b3 V/ x4 ]7 b- G「我老公靚唔靚仔呀?」
, e; T+ U2 o4 r3 i2 g9 K, q# B6 p. G5 p2 X  s3 t! K6 s
「成個Chi Lam咁喎⋯⋯」# |' Q0 T* C% A* ~6 x

' h  k- W0 ^: n  Y% D8 l「係呀,佢係飛機師嚟㗎。」
$ r7 A/ v" x+ d9 t9 t
2 d: A5 X4 C3 J7 S" g! C我嗰刻好L自卑,人地識搾飛機有得食好西,我就剩係識得打飛機⋯⋯% _. _5 t  A9 c2 u' G  q! `- ~

' H5 L2 q  ]% ^: k「不過空難死左囉⋯⋯」
' t( O5 {5 C: ?. L: S
6 B/ n( V" g* x3 e! t3 A2 j7 Y
! U  W* P) f7 L& k' m9 {" G: F3 o3 }" t0 {/ E  x- G) P: z% A2 a
我望住Miss,佢雙眼紅紅腫腫,好似喊過嚟。0 p  }* m8 F9 J) o

+ w1 T: W! ?8 @# C* R  W+ b「我無嘢喎⋯⋯」她的淚水誠實地流下來⋯⋯
. ?5 Z7 K+ r* M) x5 ^+ ]0 t7 x( u9 ?: f( E  y
我第一次遇見咁嘅情景,硬99咁望住Miss無言以對。
" S$ [/ o) L7 x* \: i! E
4 T0 i  d! A- x; [  f! d; g「你唔好望住我啦!」Miss突然又喊又笑,撲進我的懷裡!! S9 A8 B: V3 V, q

6 Z- a6 l, A# ~* d1 E我自然反應地雙手輕撫著她的後背和頭髮予以安慰。
6 g. ^! {0 q; L# Y: `% _7 N6 ?! L! h5 N9 D6 T% J) _" a4 V
緊貼著的身體,讓我徹底地感受到她的體溫、脈搏、顫抖⋯⋯
4 L3 }- F# Y! D& [, ?# |+ j7 |: V6 G
. K, y, `  Q8 e' ^  A1 G1 n伏在我胸前哭泣的她突然像BB一樣啜我個Lin頭!  k' |0 W. k& k& @% C* Z

% K0 P) d9 t( J: [+ o( S「噢⋯⋯」我即時全身抖震,個Lin頭硬到鐵釘咁,接住仲扯埋旗添!/ w0 Q1 l& n& ~, v

4 [6 r/ p: I/ L3 |; g+ Q成世人第一次被人啜我個Lin頭,感覺實在是非筆墨所能形容,總之就係正!渾身騷軟的我自然地往後躺下,Miss就順勢擒上來錫我條頸、下巴⋯⋯- G! D( F& J! D

; F4 L' T! x$ J. P# B; L/ P/ O. Q: h「噢⋯⋯唔⋯⋯」我正在呻吟的嘴巴被她的嘴唇塞住⋯⋯! B# U% V" S! a; G5 l0 f
- x1 d, X& ^/ `( D* V
打車輪!飛機就差唔多日日都打,終於可以打車輪啦!2 w  ?6 M9 A( c% u- V* T- A
/ L" F/ p0 N' M2 z3 U) A6 o
Miss條脷伸入我個嘴裡面,火辣辣嘅舌尖靈活地撩動着我的神經末梢⋯⋯$ `5 P8 V7 v0 p  ?+ H( I9 I4 t& D
+ g# K6 ]0 ~3 Z! G
「啊⋯⋯」Miss也發出一陣低吟⋯⋯% q, x  }+ r  f, I8 }3 j! M8 m% v! ?0 H

8 s0 E& w+ F' u  J: s6 a8 i看見她閉上眼睛享受的神情,我也膽大起來,一手揸落佢個波度,另一隻手抄落佢屁股。1 i4 C* K0 l& @; J# P

4 G/ I7 ]1 S+ S7 t  z「唔⋯⋯」8 T  k. w; E- X! s4 c

/ Q" D1 C, a; r- c# J: m5 j1 A7 n$ S; T

7 t7 i7 O& n4 U% m我順著股罅一路摸落去,指頭觸碰到一堆柔軟的肌膚,感覺簡直係發現新大陸!慢慢地,我的指頭蘸上了濕漉漉的黏液⋯⋯& S% i, `5 Z- p: l; |

" y" W5 T9 C6 ^4 r9 S0 h3 S突然Miss用半張半合的眼睛望著我,柔聲地說:「我睇唔到你畢業㗎喇,就當係畢業典禮啦⋯⋯」) D* `! F! V5 Y4 w4 @

: y( V1 z2 k4 q9 @. l$ P" J! N% P接著佢將我碌L塞左佢個西度!
" u2 a$ w4 u. Y8 |* z
9 V; d/ g* J0 X& H0 h3 P「噢⋯⋯」我地一齊吐出一口氣⋯⋯% J% L! q; C1 V
, C1 M2 k: p" _' j
入左喇⋯⋯暖笠笠、濕漉漉、窄窄地⋯⋯我唔知點形容,唔止係新大陸⋯⋯係登陸月球!
3 p, U- n# v5 v/ o2 Q3 ~/ S
) f3 ^: E0 ?5 \Miss一路同我打車輪,一路擺動腰肢⋯⋯搖呀搖,搖呀搖⋯⋯我要爆喇!
2 W( g- `2 |" q( Z( C( U  q( m# E1 U- V0 r; \# C
「嗯⋯⋯嗯!」' ^- G  F( P  o4 c- {# [8 p
7 m8 |$ ~+ b! ]: n4 F# }
當我把嘴在呻吟時,我內心嘅深處正在呼叫著:「我唔止上左Miss架車,依家係直頭上左Miss呀!仲係中出呀!」) c/ w7 k4 b, p$ N* w# |
0 K" {9 F7 C6 D* p
5 }$ ^* D3 U5 x: t: l
/ S+ _+ y: a3 f$ }
爆左之後,Miss並沒有停下來,腰肢繼續擺動直至我軟落嚟,我D精撈埋佢D愛液慢慢流出來⋯⋯
5 D+ V! ]% M5 Y8 X, E
! B7 i9 D  }9 P3 \8 j$ `Miss伏在我身上喘氣,我都唔知扑完嘢之後要點做,就唯有一動不動聽後她發落。AV裡面D男優一射完,無論係顏射定中出,就會離開鏡頭,之後要點做呢?
' `9 R) [/ v: W5 R1 A. w& p  U$ B! t, x. z5 {- m; Q
終於Miss打破了沉默:「你第日同其他女仔做記住要帶避孕套啊。」
, _7 M/ x5 Q# [0 ?! P$ G
8 m  _/ G2 n+ A% `  m; W. {9 J# u「哦⋯⋯」
8 c! X, j, s. L" [9 N
. n1 M# ]- _* W( L「你鍾意Suki㗎嘛?」
1 g4 g2 q9 j" L+ o) X, k
) o7 w& ~3 Y! I( c! ~Suki係我地班嘅女神,我梗係㗳糖啦,呢句話簡直係正中我嘅死穴,搞到我即時面紅耳熱。
& v$ t: u, U/ a9 Y  j9 `: O) l5 S$ i6 C0 {4 l& v, o7 u
「你⋯⋯點知㗎?」# X+ ~$ @/ u) }; v+ L
& O+ F3 d" ]) G; a1 D. ]2 r8 k

# D0 ^, f6 B+ N" G9 M0 m8 i( t# Y" O! L. `2 _
「講大話再叻嘅人都會被眼神出賣,我見過你偷望佢啦!總之你要愛錫你鍾意嘅女仔啦!好啦,夠鐘返屋企喇。」
9 ^" `0 ?! @8 |3 j( \& s$ _+ F  O0 O( {8 ^3 j  H& |/ z
「哦⋯⋯」8 b# Z2 I0 I) y/ L9 e6 ?
5 {$ [! C3 Z3 M5 \8 y/ g
沖完涼,著返衫之後,Miss送我到門口,佢話:「記住多D做運動,就唔會成日諗住呢D嘢㗎喇,拜拜喇!」2 E% S' j( f5 l/ z
$ D2 G/ [: o4 D& b% D& b9 Y$ k1 r
第二日,我又係打完波之後去停車場嘅必經之路等Miss,但係等到日落都唔見人。我覺得唔對路,就去停車場裡面睇吓,Miss㗎車唔喺度呀!?
# P" k' x1 h# f4 J: I1 n/ h2 i6 \# V7 A
「搵咩呀?唔見左嘢呀?」
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:58:35 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:09:47 | 顯示全部樓層
+ n" r+ E1 L) w* ]
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:39:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 17:02:52 | 顯示全部樓層
xfggddfhhj
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:30:32 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:30:54 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:50:44 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:08:01 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:13:13 | 顯示全部樓層
Dhihdhjkjfjjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:58:18 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

瀨LG8669 發表於 2019-12-30 05:21:45 | 顯示全部樓層
外-約-喝--茶-外-約-旅-館--叫-小-姐-瀨 LG8669( R, K2 F% Z6 v1 g$ x

; M( z- |; H- w* `5 v% p外-約-喝--茶-外-約-旅-館--叫-小-姐-瀨 LG86694 a/ X$ v# Y* p+ f; Z- D
: w/ u+ v8 E1 Y. U8 \0 D$ a
外-約-喝--茶-外-約-旅-館--叫-小-姐-瀨 LG8669# w0 F. G* h% I

0 T* c4 Z2 j; q" V! e; S! y+ o 1577039389166_副本.jpg
( @1 a" _) H6 ?  l- p
8 ?3 a  u" g3 i) ^/ t3 G) m) v 1577171575154_副本.jpg
$ @. l/ G4 n+ {( p! v/ a2 u# n' T# O
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:08:02 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

louis2190 發表於 2019-12-15 21:31:05 | 顯示全部樓層
zzzzzzzzzzz
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 11:57:39 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccccccccccc
回復

Cx690 發表於 2019-11-25 07:54:45 | 顯示全部樓層
Thxxxxxxxx
回復

monchan1123 發表於 2019-11-25 04:40:26 | 顯示全部樓層
如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

bbbterry 發表於 2019-11-14 05:07:05 | 顯示全部樓層
ccccccccccccc
回復

bb68boy 發表於 2019-11-14 00:33:19 | 顯示全部樓層
Gzdggxzfhhh
回復

ryan_puyol 發表於 2019-11-9 13:56:20 | 顯示全部樓層
回復

毒L真主萬歲 發表於 2019-11-5 23:04:10 | 顯示全部樓層
Good good
回復