地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 4.畢業禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:38:21 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
可能打完波有D攰,出完嘢之後我就瞓到死豬咁。朦朦朧朧半睡半醒之間,我隱約聽見Miss在講電話⋯⋯
- A: i9 U9 [6 Z$ J  q; x8 ~+ V7 {/ S" ^- W, X) k
到底我係唔係發緊夢呢?% c  I' ~0 @- a8 ]

8 }; l# V( H3 P4 s唔知過左幾耐之後,我醒過來嘅時候,Miss就在我旁,捲曲著像BB甜睡。佢換左返工條裙,依家着住條波褲,裡面好似無著底褲。如果這是一個夢,我真係唔想醒番⋯⋯
5 F, c( x, ]" K0 n. k, E+ r
2 ?1 b1 o* K3 n, N2 j我在床上坐起來,好奇地四處張望。床頭櫃上有個相架,相裡面有三個人。除了Miss以外,另一個人都好似香香,係幼齒版,一定係Miss個女喇。/ x% K9 P; K& a& d! g# h6 J* e* ]

. ~: H! q  B( w忽然想起之前我跟阿爸同佢D老友食飯時D9吹對話。Uncle A 認叻話自己試過同一對姊妹3P。$ A* H) q" t/ t4 H" d; ~

* C1 D" A% S7 [* z% F. |( V6 P/ T
  @8 ?  a; ]7 G 20170308003090.jpg % @9 O: i9 ]0 ~3 x- r: m1 s5 w
, ~3 R7 U% v8 Z* z8 s3 b

% F4 W- y% }& m3 y! cUncle B 話:「屌!我食過兩母女呀!」
' L3 j9 G& @1 T" F* m
. m4 N0 @# N! k0 }  I# GUncle C話:「屌!你兩個收皮啦,姊妹同母女周街都係啦,我食過孖生姊妹呀!」6 d% p+ h3 `; u& D  e, w. d) Q8 o3 H  a

% C9 Q) H' q6 G$ e2 i. pMiss兩母女十足十孖生姊妹咁樣,如果佢地同我3P,咪成班老嘢都收皮?!" |3 y3 ], I, v
: e' t" e6 l* D- o
「佢地係我個女同老公呀。」Miss突然從後開聲大亂我嘅思緒⋯⋯* I4 i& S, L$ b$ o6 E4 e1 v
! \. `* P1 w& s
「哦⋯⋯你醒喇?」
4 k8 v  D( M( i/ q; ?' w& |8 K" X: d7 B

0 [; S; g  y7 F8 z4 S( u
. E- i7 [- A/ i6 ~2 x- q「我老公靚唔靚仔呀?」- i- o  ^7 E1 V; }. x6 H5 k9 k5 n0 n8 p
. f# r( C3 R' g  ^# Q
「成個Chi Lam咁喎⋯⋯」( a- K8 h1 L1 k: Y4 W. j% s
4 O8 g2 z1 j. E; X
「係呀,佢係飛機師嚟㗎。」( r; B3 l  l; v1 d- W' M

: w7 }# _$ C1 q% o+ K我嗰刻好L自卑,人地識搾飛機有得食好西,我就剩係識得打飛機⋯⋯
% L7 L' E& M! ]% U3 N: r* `! O
" S% B4 g5 r* `& j, n! {「不過空難死左囉⋯⋯」
: K# G" K, {: o! E" ?/ o+ a. }
: V* V* W; l, r, m) b' W3 k$ c/ V( H0 k$ `% J4 Q! |5 d3 ~; t

- ~; T; r" S, Z* M) q我望住Miss,佢雙眼紅紅腫腫,好似喊過嚟。( D; c/ g; w8 E0 T
. x( k$ t: j+ u' {5 V
「我無嘢喎⋯⋯」她的淚水誠實地流下來⋯⋯
: i! }# W( K- Y9 ~4 j3 U" [2 {2 S
. u, ]1 B7 \5 n& j9 a& J) ]我第一次遇見咁嘅情景,硬99咁望住Miss無言以對。
/ F3 Q' @) v! b6 \, r9 F- ]0 r# U
「你唔好望住我啦!」Miss突然又喊又笑,撲進我的懷裡!" Z: D+ K2 X, W! E" J1 K1 O3 K
! ]1 l8 W  ?+ c" {! _5 `
我自然反應地雙手輕撫著她的後背和頭髮予以安慰。% z! W# s! k! r) e
" g& _. E4 V. R' Z; [4 A+ z
緊貼著的身體,讓我徹底地感受到她的體溫、脈搏、顫抖⋯⋯$ z4 M7 `6 D) R# H' g1 p

# L. I* q) e8 Q# }' }  K% s" _伏在我胸前哭泣的她突然像BB一樣啜我個Lin頭!0 R6 \6 s" D: k' U9 X6 t
6 ^  L: b8 E3 r
「噢⋯⋯」我即時全身抖震,個Lin頭硬到鐵釘咁,接住仲扯埋旗添!, x$ F5 ~/ o, M$ V) K$ S

) }) E+ E; k3 d- w' v成世人第一次被人啜我個Lin頭,感覺實在是非筆墨所能形容,總之就係正!渾身騷軟的我自然地往後躺下,Miss就順勢擒上來錫我條頸、下巴⋯⋯& F/ _7 }9 n9 Q5 b
+ z2 ~% t- r$ U) P) G
「噢⋯⋯唔⋯⋯」我正在呻吟的嘴巴被她的嘴唇塞住⋯⋯
% p' w5 P  d" z1 \+ `8 Z
0 I& z% i/ z2 X" ^* Q7 s. W7 l打車輪!飛機就差唔多日日都打,終於可以打車輪啦!7 k: V2 r8 i+ d

* K8 U" S2 c% P% m% m0 xMiss條脷伸入我個嘴裡面,火辣辣嘅舌尖靈活地撩動着我的神經末梢⋯⋯% q9 B9 Q" j) V- e! e* ~

. K' B1 ?) v) o: _「啊⋯⋯」Miss也發出一陣低吟⋯⋯& K0 P+ _  \" ^2 P  X' W
4 ]5 v$ A3 A$ Y# u6 O
看見她閉上眼睛享受的神情,我也膽大起來,一手揸落佢個波度,另一隻手抄落佢屁股。9 T" l; y: \$ }8 |' g' B, _

; m$ x& u. P# s) w* I9 K1 y2 S" W「唔⋯⋯」
' ^% r8 p$ e* U* o0 Y3 n0 T
/ Z, x0 ^( _' Y/ j2 A# V' E& m, `
' o4 q" O% J3 _- X& g* I- K. X! K. `0 B
我順著股罅一路摸落去,指頭觸碰到一堆柔軟的肌膚,感覺簡直係發現新大陸!慢慢地,我的指頭蘸上了濕漉漉的黏液⋯⋯
8 ]. e3 u: f0 j( X* R8 {' [$ w* p5 v5 S( S  L: D2 R0 f& v2 t1 x+ b' @# `) y
突然Miss用半張半合的眼睛望著我,柔聲地說:「我睇唔到你畢業㗎喇,就當係畢業典禮啦⋯⋯」: f8 M& R1 f+ Y$ s3 Z) ?! r+ b3 M

# G. L" [4 k5 x接著佢將我碌L塞左佢個西度!
3 H* Q  o% p* l7 i; `& q# ?9 G0 V
「噢⋯⋯」我地一齊吐出一口氣⋯⋯8 l4 Z& g; J1 k7 Y1 o: s! I
8 q# Q2 a& ?  T" n
入左喇⋯⋯暖笠笠、濕漉漉、窄窄地⋯⋯我唔知點形容,唔止係新大陸⋯⋯係登陸月球!
# u/ L2 f8 Z7 b& z) s* s; l" P
! C$ I1 [4 H) R1 K/ oMiss一路同我打車輪,一路擺動腰肢⋯⋯搖呀搖,搖呀搖⋯⋯我要爆喇!' B1 j& g/ T! G( {9 p) j
6 }3 T0 W# l" ^- D9 [: c) D
「嗯⋯⋯嗯!」
9 x1 L! x1 h0 j9 ~8 o9 k( U. V' ]3 G" n( \5 F
當我把嘴在呻吟時,我內心嘅深處正在呼叫著:「我唔止上左Miss架車,依家係直頭上左Miss呀!仲係中出呀!」
1 F. l3 E, @3 F" T8 D) y- `  N, ~4 E- t2 G2 P$ D8 k/ S8 Y
, r! y' D3 T$ ^8 |& P' E# K
4 y$ n6 b: u$ R. U
爆左之後,Miss並沒有停下來,腰肢繼續擺動直至我軟落嚟,我D精撈埋佢D愛液慢慢流出來⋯⋯+ ~' |" P$ r; |$ F) y7 c
; g/ S! Z& G! M. U4 q
Miss伏在我身上喘氣,我都唔知扑完嘢之後要點做,就唯有一動不動聽後她發落。AV裡面D男優一射完,無論係顏射定中出,就會離開鏡頭,之後要點做呢?
7 H8 a6 O4 N$ \* S1 G% _+ n" U7 B6 q: y& X& D+ V6 G
終於Miss打破了沉默:「你第日同其他女仔做記住要帶避孕套啊。」2 n: q% I& @  m, Y+ ^/ h' C3 D
6 K0 X, D1 \; u$ |; J; l
「哦⋯⋯」
0 \3 J  r8 X* L7 O; K: j9 t. J2 A$ T2 F" y0 a# s
「你鍾意Suki㗎嘛?」# V$ m$ g3 e' m$ S2 o  h. y7 Y3 H

4 ^( {: m2 X0 O2 w  I! h  JSuki係我地班嘅女神,我梗係㗳糖啦,呢句話簡直係正中我嘅死穴,搞到我即時面紅耳熱。
- [9 j9 C0 e/ L/ B( _* }$ ?+ M* o) |, g# D
「你⋯⋯點知㗎?」
; x- O( v$ D2 r% j' r0 H
2 [8 {/ h" G9 s$ _6 N  E" j. `2 H3 \: m: s8 {+ W7 Y
: Y( f  ^7 X; x9 O9 @
「講大話再叻嘅人都會被眼神出賣,我見過你偷望佢啦!總之你要愛錫你鍾意嘅女仔啦!好啦,夠鐘返屋企喇。」
  u4 t/ F) K8 Q, a9 ~+ s
% {9 F* r0 K& |- O「哦⋯⋯」( a9 U2 a  Y# y/ s- J
* J9 m" l8 T4 M4 q
沖完涼,著返衫之後,Miss送我到門口,佢話:「記住多D做運動,就唔會成日諗住呢D嘢㗎喇,拜拜喇!」
9 g- j. N6 e4 r/ u% z" O! Z; a+ r0 {" v# w
第二日,我又係打完波之後去停車場嘅必經之路等Miss,但係等到日落都唔見人。我覺得唔對路,就去停車場裡面睇吓,Miss㗎車唔喺度呀!?6 L& K' ~: B' H4 j$ D( |

7 @7 ^# g7 T0 l「搵咩呀?唔見左嘢呀?」
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:58:35 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 02:09:47 | 顯示全部樓層
7 t" Y2 U9 F2 |* H: t2 w
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:39:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 17:02:52 | 顯示全部樓層
xfggddfhhj
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:30:32 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:30:54 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:50:44 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:08:01 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:13:13 | 顯示全部樓層
Dhihdhjkjfjjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:58:18 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

瀨LG8669 發表於 2019-12-30 05:21:45 | 顯示全部樓層
外-約-喝--茶-外-約-旅-館--叫-小-姐-瀨 LG8669
: f8 N8 y" B, r/ Q0 H5 L1 U" C
5 J9 ^7 `" B2 ^0 ]外-約-喝--茶-外-約-旅-館--叫-小-姐-瀨 LG8669' G- H  g: r. O2 p. A
4 E$ b5 ?4 l- w8 j6 I
外-約-喝--茶-外-約-旅-館--叫-小-姐-瀨 LG8669
! q2 l* K6 f. Z7 y. u. y# C$ Q
- j+ x- ?, L3 L* x* p) |/ e 1577039389166_副本.jpg
+ N1 N5 ^3 I' d# n% J( g) P% W9 s: D2 I6 ~
2 \  Z6 I# h# \% B0 }% z' _
9 B5 s1 L) S' e5 G
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:08:02 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

louis2190 發表於 2019-12-15 21:31:05 | 顯示全部樓層
zzzzzzzzzzz
回復

jockerii 發表於 2019-12-15 11:57:39 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccccccccccc
回復

Cx690 發表於 2019-11-25 07:54:45 | 顯示全部樓層
Thxxxxxxxx
回復

monchan1123 發表於 2019-11-25 04:40:26 | 顯示全部樓層
如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

bbbterry 發表於 2019-11-14 05:07:05 | 顯示全部樓層
ccccccccccccc
回復

bb68boy 發表於 2019-11-14 00:33:19 | 顯示全部樓層
Gzdggxzfhhh
回復

ryan_puyol 發表於 2019-11-9 13:56:20 | 顯示全部樓層
回復

毒L真主萬歲 發表於 2019-11-5 23:04:10 | 顯示全部樓層
Good good
回復