地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 3.開學禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:37:39 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「好大陣臭汗味呀,要沖涼先。」Miss皺住眉頭講。
/ z* `" n/ D3 z* Z7 h4 V: S, ~/ A
' C( W3 h$ [1 g/ @$ k& A我依家腦裏面只有椰子油嘅味⋯⋯
3 C( h+ {: W6 M% |2 r9 i& r. c# m/ L" J' ]3 e
「哦⋯⋯你等我去更衣室沖完涼即刻返嚟!」
( u2 Q+ e, v) D6 A9 I6 ^
$ j8 m$ G' h4 X+ H+ q2 K「唔駛喇,去我度啦。」% `5 n& ?! }( v5 S4 p6 A0 p

( h, u4 v& X  b* v, e( \嘩屌!係唔L係真㗎?!
! p+ K3 o' Q: K% s5 r5 y5 z. a+ c/ {: g) L, y8 s% n( [

2 ?6 A- `, F" Z6 H- x8 D9 d 05c2b2bd86.jpg
" f& P/ [+ ]& Y7 K; b& ^$ l
5 Q$ f: P/ k* y% Z" H呢一刻真係有D夢幻,我個心「噗噗、噗噗」咁猛烈跳動⋯⋯$ d( J  `# B; e" R% p6 ^, b0 Y

$ O6 ^8 B/ Q/ r6 v% g之後Miss就真係帶左我返佢屋企喇。佢屋企唔係好大,不過非常整潔,仲有淡淡嘅幽香。: B4 D9 a# P* V+ }6 `* C, ^2 l
# e& o1 z/ ?' ~& D6 n
「嗱,用呢條毛巾啦,浴室喺嗰度,沖完就嗌我啦。」$ B' n. j% G0 Z& Z  o% U9 P5 {

& p: g  \& P6 j+ E4 F$ C「哦⋯⋯」
1 E4 K/ R: H  Y0 e9 e9 g! W' x1 P% s- v8 R, q4 X
於是我就用極速沖完涼然後大嗌:「Miss,我沖完喇!」
3 Q2 z: A- Q" P. |
. p( ]3 Z. C9 }( \4 r/ w0 Q- n* I, h
7 W; {( Q/ ]$ f& d3 ]* d6 M# A4 z
Miss進來一看,擰擰頭說:「你大個仔㗎喇,要注重衛生呀,坐低啦。」
) @0 o: M- z( R6 N  J( t7 O$ W: ~& U1 @* D1 |
「哦⋯⋯」我聽話挨住牆坐喺浴缸邊上面。: Y) p- ~7 W/ D. b- Y7 v6 _- v. p

: z! ?/ J$ G6 g' K. mMiss唧D沐浴露落手,捽左一大堆泡泡,從兩邊大腿內側一路推上去,然後細心的揉搓我碌L同春袋,搞到我成揪嘢都硬L晒。
& g+ W3 Q% a( i  m6 X2 s! ~3 f1 t0 F4 @
「嗱,未得住㗎,包皮一定要洗乾淨㗎。」1 C7 b2 {0 o1 T- X

9 x) ]$ j. P; dMiss將我D包皮翻來覆去,接住用花灑來回用水壓摩擦。  q- O+ L( C3 T  |1 S- v0 [( k

0 d* W$ B1 A+ C9 d, I  C( X: r+ X7 y4 t5 z
/ }. s$ B1 j, Y8 V9 f/ p, r8 G
「噢⋯⋯」. g; Z. ^3 \4 J6 _5 b3 I2 o
. G- [' k4 P2 U9 |3 J% R& i
「都話未得住囉!」4 }: Q3 H- W: |4 }9 f

# A1 I" F6 p; a$ K: W; z! \' t之後Miss將我條L抽起,溫暖的水柱沿著碌L一路掃落去,去到個袋底同屎眼之間嗰個位(好耐好耐之後我至知嗰個穴位叫會陰穴,乃是任督二脈嘅交會點),佢仲將個花灑有節奏地前前後後咁郁動⋯⋯: V1 x$ C8 Z4 Y& ^& y

' D- y2 R( C- C% ]& N「噢⋯⋯」
+ C& ~' O2 _  [* c/ R( Z' Y
* b* f) T% s3 d6 J2 n( m7 j0 O水柱繼續往下蠕動鑽入我個屎眼裏面!我從來都無洗過自己個屎眼㗎!(好耐好耐之後我至知道咩嘢係電光毒龍鑽;同埋第一次去日本旅行時,覺得個噴水廁板分外親切。)6 E' W* X3 n5 A& D2 y: \7 @
% d' T) r1 o  {' X0 y
「噢⋯⋯」
8 M- e  j1 @; ^" }
6 b% a& Q. \1 W7 g' C. K我個屎眼好似被水柱越礸越入,到左一個點,我真係頂唔順喇!我不由自主地全身chok左一下,隻腳無小心踢到個花灑反射到Miss身上!3 N. {$ v, y' f3 b" T8 u# a6 S

% ^4 b# p) A$ H# F: F「哎呀!我濕晒喇!」) a6 o" J4 b# ]/ m0 T: S( T
2 E( ^  _- `- \3 T& X0 Z  c( Q8 u

$ r; J  r' T+ h% |! O, P( k
9 `' Y) t8 ^* ^; q6 [, _! `Miss件裇衫濕左之後變左半透明,成個bra現晒型!
) J+ E9 t. o( {* v; K
) ~( s4 U) @% _- s# E( g「我去換件衫先!」佢急急腳走左出去。! C4 B# u  d- k! H

* @8 D- T/ q, z8 y# L7 z# G& B4 @嘩!Miss要除衫呀!機不可失,我馬上求其抹乾身跟出去,Miss已經唔見左。我四處張望,終於看見她在睡房裡面。
  T4 P; A1 D& a; x+ ^+ a$ m( I; f
5 V) w, A0 {# a+ |3 y. `5 W. B( H我探頭進去時,背對著門口嘅佢剛好笠左件白色T shirt上身。雖然睇唔到佢除衫係有D失望,但係睇見佢放喺床上個bra,我團火又即刻返番嚟。2 e$ p$ w( t4 s+ Y. u" o) i0 G
! f( R9 i" [6 x7 U0 [/ E( i0 W
Miss轉身望住我,叉住腰大發嬌嗔:「哎呀,莊我換衫?!」7 G( a6 ]* N) l- W2 ^

( q& F" U! N: `- X( k8 t+ F' J' \6 {佢雙手叉住腰扯緊左件衫,兩粒lin差唔多穿透左件白色T shirt。我當堂頭腦發熱,突然色膽都大左,口窒窒咁講:「你⋯⋯你話唔摸得啫⋯⋯都無話唔昅得喎⋯⋯」# Y" t; {$ ?4 C

; ^( Q/ z/ o' o. ?- Z6 X  ^4 {「駁嘴添喎!快D同我坐喺度!」) Q7 |  B& c9 s7 P5 y/ u$ d

, }/ ?* i- |0 y& r1 w+ k* Q# m. B7 O% p. h) n, U/ x) d, k

: q% G7 x" G$ d於是我就乖乖聽話坐喺床邊喇。Miss喺床頭櫃攞左支香薰油出嚟,搽落我碌L同春袋度打圈。唔知點解,我都係鍾意椰子油陣味多D。不過依家重點唔喺D油度,而係佢同我並排而坐,兩粒lin隔住件T shirt喺度郁郁吓,搞到我心神蕩漾。- n! n2 j% K, b' s
+ e9 Y! Q. e9 T
Miss見我目不轉睛,調皮地問我:「真係好想睇咩?」$ V# G" B( \. d0 {

- Y4 e0 \! J! n5 C3 w+ `+ ]* M& i「梗係啦!」
- p( M0 h  |1 w
+ U; Q- Y. i' e6 W6 y8 D5 z& c% h「咁當係開學禮啦⋯⋯」' n) c( \$ F0 ^: O$ R  P3 h

& p% E* _3 y' J+ q3 n開學禮嘅經典嘅時刻來臨啦⋯⋯Miss將佢件衫扯高,對竹筍型嘅波即時呈現眼前!
- N0 B+ w4 \: h6 ?9 m5 j$ E" E" J- A( [
由於呢次係我有生以來第一次親眼見到一對波,我完全不能自制!我腦裡面只有兩個字:「正呀!正呀!正呀!正呀!正呀!!!!!」# W" g: s1 S; F0 g
8 h4 b9 ~+ o' F. J* H9 p5 _
而我嘅肉體就變成一條被扭緊嘅濕毛巾一樣⋯⋯
( {( Y2 G& M9 Z# z# r
7 a2 r. U2 C/ t: @9 s% S- x「呀!!!」' j, M+ x% v* D

" B) Y* }. G* D2 ^
# N- c- t2 f; x5 b3 U' I
, d' i! k# Q# T9 ~! {/ `" B2 v" T「哈哈,係咪衰呢,一睇就出嘢喇!」
1 Z  O; c! g7 _( O/ V) k$ B' l' D+ C) t$ ?' u* J
太正喇,我完全無言以對:「嗯⋯⋯」* W- r3 V+ i( x; ?

- t) B! ^3 e8 N' y4 ?( o2 j1 E3 H「你喺度瞓一陣啦。」
2 b( X! c1 Z6 `/ E5 D9 ^1 ?- e& ]7 Q7 W/ _+ Y% ~9 b9 I
「嗯⋯⋯」
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:12:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story!!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:54:45 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:55:03 | 顯示全部樓層
- C* g( i% D* a! A+ L
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:37:13 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:51:46 | 顯示全部樓層
gjfufuthjfkgh
回復

Zxchk 發表於 2020-2-24 16:14:31 | 顯示全部樓層
Aasassaasa
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:24:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:05:04 | 顯示全部樓層
Thc you are.
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:27:31 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:51:35 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:41:09 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

luanning 發表於 2020-1-12 12:03:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:46:15 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:58 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:11:12 | 顯示全部樓層
Dhjjffjkkchjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:57:12 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

raytrix 發表於 2019-12-30 17:16:42 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCCc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:06:58 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

158587241 發表於 2019-12-16 18:15:56 | 顯示全部樓層
c c c c
回復

purmon 發表於 2019-12-16 16:30:59 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復