地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 3.開學禮

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:37:39 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「好大陣臭汗味呀,要沖涼先。」Miss皺住眉頭講。% X3 V  r* A6 M- [, d

7 G! ?$ Y" X4 p5 N1 `2 S8 G7 X4 F我依家腦裏面只有椰子油嘅味⋯⋯
1 M5 j! M9 ~& u- z+ h; ]
5 c8 q( W/ b- H) K4 y「哦⋯⋯你等我去更衣室沖完涼即刻返嚟!」& Y% f2 f2 r+ z5 H/ P
/ E+ r1 p3 x8 A0 x5 Z3 a6 x& @
「唔駛喇,去我度啦。」: U, Q. E" b$ \+ H

4 C, G" M; e# J! l$ M7 u. ~) Y嘩屌!係唔L係真㗎?!
8 Z& D9 a7 \8 ~# k: r9 @! l$ T
; @) @* _: z* k: a  B' }, z
" i& t9 r- }. P9 |- d/ |1 j  y% w  [& \3 R4 }7 M$ m& ]4 ?
呢一刻真係有D夢幻,我個心「噗噗、噗噗」咁猛烈跳動⋯⋯
' m2 L5 f' D9 ?/ T+ Q* a0 J+ U
8 k$ ?) v) }' x9 H/ G4 `之後Miss就真係帶左我返佢屋企喇。佢屋企唔係好大,不過非常整潔,仲有淡淡嘅幽香。
$ J$ I  v) p% P% }% v+ {, `: n  D1 H1 z4 x. l. I3 f) D
「嗱,用呢條毛巾啦,浴室喺嗰度,沖完就嗌我啦。」
1 ^; W0 g& E0 A5 J4 X( J
/ a: z/ B! a6 m. N+ C8 N: z0 E「哦⋯⋯」+ d% A" M5 j( `9 }2 `
5 C& U" ^6 C$ j
於是我就用極速沖完涼然後大嗌:「Miss,我沖完喇!」* x. g8 u$ g) @+ j
2 \9 m8 T2 W/ Y

6 E3 w& s2 U; F5 `
; [3 \8 H3 W$ }! N; R- h* E- S8 x+ QMiss進來一看,擰擰頭說:「你大個仔㗎喇,要注重衛生呀,坐低啦。」
6 _7 t, ]# P! @& ^
) ~& _+ T% `8 K1 h6 M0 h1 y( ]「哦⋯⋯」我聽話挨住牆坐喺浴缸邊上面。
& Z7 }2 L0 h5 p2 r7 S+ k) {
3 p( {1 M4 }' Q% i$ D7 b( hMiss唧D沐浴露落手,捽左一大堆泡泡,從兩邊大腿內側一路推上去,然後細心的揉搓我碌L同春袋,搞到我成揪嘢都硬L晒。
& `1 V, ]* z$ x8 j
! R+ t6 b9 L- ~/ g# }# Z「嗱,未得住㗎,包皮一定要洗乾淨㗎。」
6 h) ]0 a' f- O- A; E4 Q* \+ t
2 Y) n8 h7 o, D5 _) H1 _3 E& aMiss將我D包皮翻來覆去,接住用花灑來回用水壓摩擦。
6 p3 W( G* G; k& ]9 r! A# G
! g9 F* [1 B& {2 j; M7 n' h5 A5 I7 Y5 K
( ~5 _# T; |3 b* v( M* f
「噢⋯⋯」
& c: z, u5 x* A$ a! y6 L: U5 p
/ Q0 r: E  h3 M# C' c「都話未得住囉!」" d, ?" j/ h! X6 X0 F! [- ]2 {* t* G8 P
1 ~$ F& g. M1 }) q, o
之後Miss將我條L抽起,溫暖的水柱沿著碌L一路掃落去,去到個袋底同屎眼之間嗰個位(好耐好耐之後我至知嗰個穴位叫會陰穴,乃是任督二脈嘅交會點),佢仲將個花灑有節奏地前前後後咁郁動⋯⋯
! P/ F4 r3 U6 @: i$ t. w4 p/ t, D& Y3 K4 Q9 P4 c
「噢⋯⋯」& p9 M5 C' ?: j# c5 X
0 i8 L/ j" g1 o( D. o
水柱繼續往下蠕動鑽入我個屎眼裏面!我從來都無洗過自己個屎眼㗎!(好耐好耐之後我至知道咩嘢係電光毒龍鑽;同埋第一次去日本旅行時,覺得個噴水廁板分外親切。)& c7 C% b# b* ?& j
# o( A" c, _8 G  n6 A
「噢⋯⋯」
/ i# C. w. j& S& q# `. q8 X/ o: n, g" E! K2 G
我個屎眼好似被水柱越礸越入,到左一個點,我真係頂唔順喇!我不由自主地全身chok左一下,隻腳無小心踢到個花灑反射到Miss身上!
) l9 M" Y5 v/ Y
+ j8 `' v5 f# y5 M, ]. c「哎呀!我濕晒喇!」/ _( c. I1 `0 ^' C3 i

5 [; Y; D/ {( h4 K6 y0 }$ O6 J
, o+ F( Q& g6 z6 Q* ?# A! g$ e& n8 v2 ~* d- ^  c6 Z
Miss件裇衫濕左之後變左半透明,成個bra現晒型!
/ k5 Z1 d# f0 t5 ?, b5 A% W  j3 q7 Q* J0 \  P4 t, Y) Z: o* z+ J
「我去換件衫先!」佢急急腳走左出去。/ U' K. m. p& O1 I

2 C& y! ~( k" `% J嘩!Miss要除衫呀!機不可失,我馬上求其抹乾身跟出去,Miss已經唔見左。我四處張望,終於看見她在睡房裡面。
3 l# L0 J1 |4 m3 B- y/ W6 g3 W* p+ V' @0 t8 R- _* D; n
我探頭進去時,背對著門口嘅佢剛好笠左件白色T shirt上身。雖然睇唔到佢除衫係有D失望,但係睇見佢放喺床上個bra,我團火又即刻返番嚟。: l; G/ ]0 p+ }9 v. x0 G

- ^) ~2 q" n8 DMiss轉身望住我,叉住腰大發嬌嗔:「哎呀,莊我換衫?!」: Y) _/ `  m/ @. q
& r) g3 t7 Q5 [' h
佢雙手叉住腰扯緊左件衫,兩粒lin差唔多穿透左件白色T shirt。我當堂頭腦發熱,突然色膽都大左,口窒窒咁講:「你⋯⋯你話唔摸得啫⋯⋯都無話唔昅得喎⋯⋯」$ T/ k% j. G. ?2 `. g
2 F! f5 m, Z% W& J
「駁嘴添喎!快D同我坐喺度!」
* D: H/ V" B* b+ o! p2 _
7 j  }1 A5 |$ O+ y. A- i
% N' D) V9 }% {0 L: i* n) ?: T8 @( C0 x+ U. u: E/ ?8 S
於是我就乖乖聽話坐喺床邊喇。Miss喺床頭櫃攞左支香薰油出嚟,搽落我碌L同春袋度打圈。唔知點解,我都係鍾意椰子油陣味多D。不過依家重點唔喺D油度,而係佢同我並排而坐,兩粒lin隔住件T shirt喺度郁郁吓,搞到我心神蕩漾。& _. P- M" K' O9 ]4 m- |! d0 w3 `

- Y- y. ^3 Q2 T# ~Miss見我目不轉睛,調皮地問我:「真係好想睇咩?」
2 V7 z3 {) H; e& Q6 i% p
5 z( ?' }) j7 b( Y& W% Z2 w$ z「梗係啦!」
* Z, t2 z1 C2 E" J0 s2 O0 ^+ X$ v$ a' N0 K; l( Y) H7 {9 e% o1 `
「咁當係開學禮啦⋯⋯」' T1 j( a  j4 c- I

) s; F- m  ~' c  ~2 B0 Q( x開學禮嘅經典嘅時刻來臨啦⋯⋯Miss將佢件衫扯高,對竹筍型嘅波即時呈現眼前!
7 q2 z7 n+ U3 F4 B8 e" i! O0 u. V7 s) O& \% u8 L3 g. q; e
由於呢次係我有生以來第一次親眼見到一對波,我完全不能自制!我腦裡面只有兩個字:「正呀!正呀!正呀!正呀!正呀!!!!!」& ?- Q6 c% }7 J8 W& R; Y

+ b# x! q& |0 V; M9 e  t' g  I- w; }而我嘅肉體就變成一條被扭緊嘅濕毛巾一樣⋯⋯; u% n' c) S5 ]$ k* l+ U# u
: h7 s% b6 E! L1 U
「呀!!!」* V7 w9 M1 j/ ~( h# t" m, k

9 X2 k6 e) f* Q/ F
# o4 L4 a7 m5 \
7 P9 R, d: e7 \「哈哈,係咪衰呢,一睇就出嘢喇!」
  e8 U) W* }9 p; S# U4 S
! A$ y, u' f: \8 j+ p% D- V8 {太正喇,我完全無言以對:「嗯⋯⋯」
  q  v( ]% r/ k; T
7 a2 Z3 G- }; u; ?「你喺度瞓一陣啦。」! W' Y: {1 J1 l6 m' M

; ~1 l' \" Z3 S/ U" l「嗯⋯⋯」
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:12:34 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story!!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:54:45 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:55:03 | 顯示全部樓層
' G' ^$ N. f% i  u: \5 d
Thc you are.
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:37:13 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:51:46 | 顯示全部樓層
gjfufuthjfkgh
回復

Zxchk 發表於 2020-2-24 16:14:31 | 顯示全部樓層
Aasassaasa
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:24:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:05:04 | 顯示全部樓層
Thc you are.
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:27:31 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

d15532 發表於 2020-1-12 14:51:35 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:41:09 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

luanning 發表於 2020-1-12 12:03:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:46:15 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:58 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復

Taitak1985 發表於 2020-1-11 20:11:12 | 顯示全部樓層
Dhjjffjkkchjh
回復

whereareyou 發表於 2020-1-11 12:57:12 | 顯示全部樓層
Thanks for your share
回復

raytrix 發表於 2019-12-30 17:16:42 | 顯示全部樓層
CCCCCCCCCCCCCCc
回復

Kmwms 發表於 2019-12-18 19:06:58 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

158587241 發表於 2019-12-16 18:15:56 | 顯示全部樓層
c c c c
回復

purmon 發表於 2019-12-16 16:30:59 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復