地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 2.暑假

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:59 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰個學年最後的一日,我如常放學後去圖書館睇書,然後上左Miss架車。
7 A# b7 A! Y7 a! z  H. ~0 U
  q$ w0 [3 P4 W6 \Miss如常拿出椰子油放在手心揉搓。
" |' ?$ x: {3 G" T$ F, _1 r0 i7 ~9 E. |: V; A
「Miss,今日可唔可以有D唔同呀?」6 p+ {' x7 B( L4 g, o$ G: t
* u* u& L( b1 s# N/ ^: x" v; G
「點樣唔同呢?」1 D' N* `- c  b( m5 |
3 a4 g* S" H: [: [" I& X6 s$ P" i
「摸吓你囉⋯⋯」我伸手搭在她的大腿上輕輕地撫摸。
5 h) a7 C- a7 j* Y
3 L5 a" e6 E$ a5 P7 m5 m0 }
0 ?2 P* O' W# J& i1 i$ t4 p 34.jpg
- C' B( |; F* Z9 p5 P* l) Y「No呀,我講過好多次啦,你唔記得喇,老師摸吓學生個頭表示鼓勵係好平常嘅,但係倒轉嚟就講唔通㗎嘛,understand?」她堅決地說。
7 L9 ]7 m7 Y' n/ |7 {9 r
5 D! |& d2 f$ X/ S「嗯⋯⋯」我無奈地縮手⋯⋯
; D1 ]& K5 F4 D( B. ?# D
" |. m7 n" A7 N1 o6 O1 Y; w「咁就乖啦,想唔同D呀嘛⋯⋯」# D0 s1 ^. y2 R, @4 O* ~; u

t8 S% C! j6 S( N果然Miss這次使出唔同嘅手法,一手抄落袋底,五指靈巧地撥弄,我兩粒蛋蛋好似六合彩攪珠咁浪吓浪吓,搞到我即時渾身酸麻,碌L扯到起晒青根⋯⋯) F( n  _3 y" D9 |6 S

8 T: d: ^+ |4 L; Y. `! F) ]「噢⋯⋯噓⋯⋯」
. w, t. _, V) s; R3 x: b% y
5 A* x& U8 T# u1 i2 l, t" Q! f8 ?: i1 F

) c" ]9 |! M) A' p( i「射喇?」  t4 V( `" Z$ a% u
" |. t5 a3 {: K/ u: V, L( ?9 K
「嗯⋯⋯未⋯⋯」
) M# K7 N& r# q0 [1 c8 A) M7 P3 I6 O6 d3 K8 a6 E; A
Miss笑一笑,另一隻手好似揸住打火機咁握實我碌L,然後用手指公撻火咁不斷摩擦我個龜頭!% {- w2 {; B$ x( s/ S/ D
, n8 I% _' N' h+ d# `& \
「噢!!!」6 U1 S  ]' E$ B  O* ]0 d; X' k

; b9 Q+ l. X2 u( w真係頂唔住喇,一篤熱辣辣嘅精液,由我扯到抽筋咁擠嘅賓周,破繭而出,好似放煙花咁射左上車頭玻璃度!
, R2 z; x, \* S* j" \8 I/ x8 j3 I6 @/ j
( N: N! S! c; F  ?: s8 O8 M; s0 }: c
% A4 d1 r* M  J+ H7 W7 s5 K! C
「哎唷!」Miss連忙用紙巾把玻璃上的精液抹掉。; u4 t, ]7 `- M& ^) p
9 u0 c1 t* `' I% a
「Sorry啊⋯⋯」
: t! m) R: c! O5 b* e1 O$ X' [7 \1 f8 [" S8 h9 p6 x8 G1 t
「唔駛sorry,呢次係唔係有D唔同呢?呢個世界係好大嘅,仲有好多嘢等你去發掘㗎⋯⋯」7 P! D; K6 ^8 R& a

6 n5 }6 y7 T& {: B係呀,Miss又將我帶到另一重境界喇,我梗係想更進一步了解呢個世界啦⋯⋯6 Y* ~) N- e2 v. ]0 C
1 z( o9 o3 b( ]8 `+ z  j7 F2 F
Miss接著講:「所以暑假開始你要多D同Dfriend去打波游水,唔好淨係自己睇書喇。」$ X% h8 u! K. A* w0 E4 o$ q

, _9 L  }1 @. T  C  v/ e  F; {「暑假點搵到你呀?」$ }# b, o3 {9 J4 k' N
/ s# [5 ~, N# K. u, u6 t
「我今晚上飛機去英國探我個女喇,開學再見啦。」
4 `5 q5 \/ }" d4 z) L% U- ~% l' `
「吓⋯⋯」. B3 s/ }. h- p# p
& c& }* M; u" i% u

/ _- Y0 C9 [+ q0 q- k0 k. ^! I) \1 a; b, F1 f2 @+ i
有次我同阿爸去超級市場買嘢,佢突然攞住樽牛奶有感而發同我講:「呢個世界上乜嘢都有到期日,罐頭有,你老母有,你第日條女都有。」我嗰時完全唔知佢up乜春,喺好耐好耐之後先至明佢講乜。
" L0 N, @$ C' |2 y! x! g
% }) L) ~; `' j7 s" G) u/ r嗰個暑假,我真係聽Miss講,日日打波游水,飛機都打少左。, G9 t: N9 i/ z5 Z" f& H- R% R" \
0 [7 b' s7 G# x8 h: f! I4 t
話咁快暑假就完左喇,終於到左開學嗰日喇。新嘅班主任係個麻甩佬阿Sir,時間突然變得好慢。- n0 m) m$ n4 y8 w0 v
! Y  r5 Z% A( T  ^, b
放學後我無去圖書館,而係同班friend去左學校附近嘅波地打波。打完波我無同佢地去打機,而係急急腳趕返學校個停車場。等左成個暑假喇,我要好好咁出嘢呀!% N/ m$ D6 C: Z

8 U( k: r4 {1 x' m" ], c  |行到半路,諗起Miss我就已經扯晒旗喇,好彩我依家唔用背囊,改左用斜咩袋,可以遮一遮。
4 Z# T, I3 M; g5 V% j; f% h, {' S/ r2 Z- ]
等左差唔多半個鐘,Miss終於出現啦!
; Z. U0 R2 O0 k% n1 h
4 j/ K8 d# D/ R( s" U佢望住我上下打量笑笑口講:「嘩,你高左咁多呀,搞乜成身汗㗎?」+ R3 D4 J" N# j/ n/ P
9 L2 ?( g: z3 G; O' t% T

1 r  C! j5 S5 X" O
) K: L8 {4 C5 y2 ~) d! ]「聽你講,頭先去左打波呀嘛。」
) Y2 t4 p4 X* N( p2 l  R2 m0 I  V4 m8 z1 l4 H7 |# {3 C( |
「咁聽話?打多陣波先啦。」1 P$ `9 b" V# j- \) W% Z

* @; i/ x: L+ M. t「驚你走左呀嘛。」, V5 g: s$ O4 B  h$ U

Y8 }, K% U, D) D  XMiss笑淫淫望住我個斜咩袋話:「上車啦。」
3 A/ E6 J! ^8 \) [- G8 `) q8 w
1 b& V+ m  W- [# @& g一坐上車我就急不及待解開褲頭,碌硬綁綁嘅賓周好似海盜船咁氣勢如虹咁彈出嚟。Miss個表情有D複雜,佢皺皺眉頭說:「你高左成個頭,但係又唔係長左好多咋喎⋯⋯」# l" K5 q& Z8 N1 ]
. y" h$ R: z3 d9 e) X' c
我失望地問:「咁點算呀?」
* f) O! H7 g3 ^/ v5 u; Y) W0 K. R7 f; Y% X
Miss又笑返話:「唔駛驚,都粗左唔少吖,粗D好過長D呀,仲有得發育嘅⋯⋯」1 R' E( C5 r5 L; t5 [! a
! j, T4 H1 d) {: F3 i5 e1 ]
我即刻鬆一口氣。" O. O- }3 l; E2 [7 R* Q1 e

; l1 `' \, y7 J8 i9 [; n4 W' B7 N7 C* O; E9 s
- _# ]$ W, }0 Y$ J. H
「不過唔得住⋯⋯」: ~) y( M7 D! u2 Y

3 O# m- l1 `% ]8 c* R「吓?」我碌L即時軟L左。
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:10:23 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:38:31 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

wiiin 發表於 2020-6-16 02:05:02 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
1 s- J* X# L: K: \) ~* g
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:34:44 | 顯示全部樓層
- B1 c) Z4 L: N* p  {: K' c
THX!!!!!!!!
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:35:41 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kamen1234rider 發表於 2020-6-13 10:43:54 | 顯示全部樓層
Very nice!
回復

dundee 發表於 2020-6-12 11:13:23 | 顯示全部樓層
he is a 6by
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:24:09 | 顯示全部樓層
Tffgghhffjjgcf
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:59:39 | 顯示全部樓層
jguturyfujgfuhf
回復

alexwingff 發表於 2020-4-6 19:37:38 | 顯示全部樓層
地地地地地地地地
回復

codybadboy 發表於 2020-4-6 19:17:12 | 顯示全部樓層
thx alit !!!!!!
回復

ccck9993 發表於 2020-2-18 13:46:32 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing~~~!!!
回復

hhh 發表於 2020-2-16 12:53:36 | 顯示全部樓層
Yyjhvchv, xxxx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 11:01:41 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:21:01 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:19:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:24:51 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:40:55 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:41:33 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:10 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復