地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 2.暑假

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:59 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰個學年最後的一日,我如常放學後去圖書館睇書,然後上左Miss架車。2 E: V0 j: |% R# g; v, u0 V
) J. u- @4 |6 J: C9 G3 Z
Miss如常拿出椰子油放在手心揉搓。
  I2 p" d3 q1 t6 u/ x. g. ?, ]3 a5 D! n+ P4 R% E6 l9 s; \
「Miss,今日可唔可以有D唔同呀?」$ @$ g8 |* I: M; U6 U4 t( h; D
/ y! j' x# {& s$ A* @6 V& j
「點樣唔同呢?」5 N, W5 N% y0 }

* S; [+ ]+ T/ ^6 B$ s2 U, d/ z  t「摸吓你囉⋯⋯」我伸手搭在她的大腿上輕輕地撫摸。
% B  p, E& H5 Z! F6 P1 B4 N. N: [4 l; H3 B( R+ X
: z2 f/ h; U& {6 t* X
34.jpg 8 G: V) x. P, J2 v( k
「No呀,我講過好多次啦,你唔記得喇,老師摸吓學生個頭表示鼓勵係好平常嘅,但係倒轉嚟就講唔通㗎嘛,understand?」她堅決地說。
4 R- j) M9 w% e( s4 x
) [" Q* |! y: y7 Y: {; u/ Z3 K: I「嗯⋯⋯」我無奈地縮手⋯⋯! N  s) Y+ z) U1 \
$ W8 g% ^6 d: V$ b  k, Q
「咁就乖啦,想唔同D呀嘛⋯⋯」
  m4 H  J' j( {7 X2 l" f' S
: e8 x$ F/ f& }$ R4 E# D. y/ P9 w果然Miss這次使出唔同嘅手法,一手抄落袋底,五指靈巧地撥弄,我兩粒蛋蛋好似六合彩攪珠咁浪吓浪吓,搞到我即時渾身酸麻,碌L扯到起晒青根⋯⋯
  D9 M) j( [) [: ^4 {2 Y( X
- V: a, W* l  ^3 j% H「噢⋯⋯噓⋯⋯」
( w6 T& p, z9 q/ ~- N3 Y- O; }- }. \% _& |' T

$ I1 ]6 J# M) j& c/ p2 j- ]9 |; m, R' j
「射喇?」
+ H% W. l/ o9 _" k8 C) _' N9 U8 h/ c& k9 V- ?% ~0 ~- d
「嗯⋯⋯未⋯⋯」
. T2 j- D: W( P$ n: V6 D4 `. a# g0 U+ A: |9 _. j
Miss笑一笑,另一隻手好似揸住打火機咁握實我碌L,然後用手指公撻火咁不斷摩擦我個龜頭!
9 H+ @: |& [6 E( g' _  s- X
) A7 S( a9 s' P, |7 H0 b8 w4 c「噢!!!」6 o6 D4 ~1 Q' {$ p" [
( \' V7 n/ s# X& t
真係頂唔住喇,一篤熱辣辣嘅精液,由我扯到抽筋咁擠嘅賓周,破繭而出,好似放煙花咁射左上車頭玻璃度!" S7 `9 R; G# g3 F2 T

& P, m) M3 c0 B  C' s# H, T9 {8 B, U. q& N0 s
- u4 E+ S' u% f) F
「哎唷!」Miss連忙用紙巾把玻璃上的精液抹掉。/ ~# V' M# @& O/ a! Q' D2 v
& a: ~+ `3 v. r4 C& N% ~
「Sorry啊⋯⋯」6 H" k. @* t% z% _  c7 {: Z: K

" T9 j: E2 R, _「唔駛sorry,呢次係唔係有D唔同呢?呢個世界係好大嘅,仲有好多嘢等你去發掘㗎⋯⋯」# N& Y1 i: n3 V: d: H! d$ x
! X4 O8 X, l$ {
係呀,Miss又將我帶到另一重境界喇,我梗係想更進一步了解呢個世界啦⋯⋯
. Q9 o, _7 z6 F8 N4 j
& R/ ?" t) v8 F6 bMiss接著講:「所以暑假開始你要多D同Dfriend去打波游水,唔好淨係自己睇書喇。」
/ `1 k5 W/ q/ {& Z, ^! `* D+ [' d) F0 a0 Z) r" l
「暑假點搵到你呀?」$ h  F- A  F! @/ V4 \0 n% }! |

p: M2 e. M+ v( }' l「我今晚上飛機去英國探我個女喇,開學再見啦。」
: L! |' R9 h/ H/ B. @1 @# q. n8 z  p
「吓⋯⋯」
$ m' [) f  ]- p, F+ M  k% E- |* t. Q/ @" ?! e

# r3 A, I; H. f3 t9 G+ P8 }) W7 J6 u( i  L8 }9 m. B, o3 L
有次我同阿爸去超級市場買嘢,佢突然攞住樽牛奶有感而發同我講:「呢個世界上乜嘢都有到期日,罐頭有,你老母有,你第日條女都有。」我嗰時完全唔知佢up乜春,喺好耐好耐之後先至明佢講乜。
) |( m) y! T5 L2 ~2 n) h5 b: F5 k6 n: |! N& j0 T, Q  H9 w4 V
嗰個暑假,我真係聽Miss講,日日打波游水,飛機都打少左。
9 o1 o3 o! X( V
+ b- h3 n4 f" l, ^話咁快暑假就完左喇,終於到左開學嗰日喇。新嘅班主任係個麻甩佬阿Sir,時間突然變得好慢。' f( i$ {4 p# y( [& u
- M& B! U! N* L
放學後我無去圖書館,而係同班friend去左學校附近嘅波地打波。打完波我無同佢地去打機,而係急急腳趕返學校個停車場。等左成個暑假喇,我要好好咁出嘢呀!- S% R/ g" ~/ Y7 n
7 n3 |6 j- y1 E0 [& z
行到半路,諗起Miss我就已經扯晒旗喇,好彩我依家唔用背囊,改左用斜咩袋,可以遮一遮。
  [- W7 t# N4 j9 f/ A1 ~5 L8 g: g4 e3 D6 V
等左差唔多半個鐘,Miss終於出現啦!
# W8 C( \4 k% Q- g* d% _; w/ Q4 P2 Q/ ~, _
佢望住我上下打量笑笑口講:「嘩,你高左咁多呀,搞乜成身汗㗎?」
9 T. {. j6 Q; M6 a* T
7 [. g* H0 g2 P4 R% k4 J* A+ T( r. a) d

6 N2 Y4 O2 E1 z' `+ J! b$ J9 @( b「聽你講,頭先去左打波呀嘛。」6 }* R: X+ ^" B+ Q

1 x2 m  G7 @& g9 n! C* Q! ^- }; X「咁聽話?打多陣波先啦。」
" V) H. C7 X8 p4 m' b6 N1 B, ~3 e- h5 |( B" V
「驚你走左呀嘛。」( m$ ^! U/ [' q: i( I  @5 ]& y, T& r
# i6 d' o: J' F% G& L& r
Miss笑淫淫望住我個斜咩袋話:「上車啦。」/ \' V/ T* f9 y. [
, M" p3 [1 `- l3 p
一坐上車我就急不及待解開褲頭,碌硬綁綁嘅賓周好似海盜船咁氣勢如虹咁彈出嚟。Miss個表情有D複雜,佢皺皺眉頭說:「你高左成個頭,但係又唔係長左好多咋喎⋯⋯」
  H: {5 M' n1 q% r( @2 V) j: v# O; N% S
我失望地問:「咁點算呀?」% ~. E& M$ |- \

. v+ J7 B! @5 S% \2 j/ }Miss又笑返話:「唔駛驚,都粗左唔少吖,粗D好過長D呀,仲有得發育嘅⋯⋯」& q6 J+ q7 o: `

" \  G2 G, r: C: v, h我即刻鬆一口氣。
' m  ^8 g" ^* B' d$ W" ~) Y" `" k) J: s. e0 z+ L- ~$ m- L7 ~6 j, Q1 g
. m+ F4 }; n9 _% |9 k- r2 _
. j7 G7 h+ w* \( L# |. n0 \: ]& U
「不過唔得住⋯⋯」3 A* j* P; g  I
" U6 J0 F; i& p9 q
「吓?」我碌L即時軟L左。
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:10:23 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:38:31 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

wiiin 發表於 2020-6-16 02:05:02 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
' j6 o# y% k/ q
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:34:44 | 顯示全部樓層

3 r, h8 P4 {) I  ~! K4 ~* FTHX!!!!!!!!
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:35:41 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kamen1234rider 發表於 2020-6-13 10:43:54 | 顯示全部樓層
Very nice!
回復

dundee 發表於 2020-6-12 11:13:23 | 顯示全部樓層
he is a 6by
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:24:09 | 顯示全部樓層
Tffgghhffjjgcf
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:59:39 | 顯示全部樓層
jguturyfujgfuhf
回復

alexwingff 發表於 2020-4-6 19:37:38 | 顯示全部樓層
地地地地地地地地
回復

codybadboy 發表於 2020-4-6 19:17:12 | 顯示全部樓層
thx alit !!!!!!
回復

ccck9993 發表於 2020-2-18 13:46:32 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing~~~!!!
回復

hhh 發表於 2020-2-16 12:53:36 | 顯示全部樓層
Yyjhvchv, xxxx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 11:01:41 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:21:01 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:19:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:24:51 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:40:55 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:41:33 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:10 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復