地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

因為一次睇到佢打飛機,所以我地變咗做炮友: 再戰

匿名網友  發表於 2019-7-13 12:56:21 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
我跟住葉子朗去到佢屋企
' y# ?: w* z( l' }0 O佢閂埋門,我喺度望下呢邊望下嗰邊8 P* G5 Q6 {$ ]' k" u8 c! ]' ?( f
「做咩呀?要進駐我屋企呀?」葉子朗將書包掉到一邊,好似大爺咁坐咗喺梳化度: {9 W4 r- Q& E: N2 F% e
「坐啦!」佢拍拍佢側邊嘅空位: R/ B5 I8 j7 m. }3 g
我坐咗喺佢隔離
# w7 E: i; L  ?「又話唔開心嘅?講啦!有咩唔開心?」
0 ~/ v2 p: a1 W, j; I我問佢,佢望住我,然後靠近我
& b9 m4 X5 C1 E, H「做乜呀...我問你有咩唔開心呀...」: \0 y  l6 Y7 y, Z, Q' V
我望住佢,佢嘆咗一口氣) z. g* _) M2 g: ]1 y& b
「我同佢嘈交啦…」佢往另一邊灘,合埋眼
7 D$ c6 {2 p. T1 `, h4 J3 H$ z- S. p9 ^7 w7 ]

7 o" ~& @/ u3 `+ |
& }* {* n  G2 b
) g/ ~# h3 M; [  V「做咩又同洛天恩嘈交?」我拎起電視遙控,開咗電視* @. g- q; m' O7 P% B" r
「佢唔明白我。」葉子朗睜開眼望向我,然後突然哄埋我到,一下子就錫咗落嚟
9 G' F, a. v) s  n6 M# p: X深深的吻...就好似第一次嗰陣一樣,深入到喉嚨,我地交搭的雙唇一離開對方,就見到有口水絲連着, w; C8 l3 `3 P1 n4 C; P
佢再次錫落我到,我冇抵抗佢,只係隨住佢嘅意思同步伐,我合埋雙眼感受
0 E, S2 ~" \; W$ V( g. e「今晚留低陪我呀...」佢望住我講,「當我求你啦...」
0 a8 ^/ v. M3 O( t2 y「你仲有後備衫褲喺度。」佢指住佢房& w- W: D/ p7 `  v$ v3 C
上個月我嚟佢屋企嗰陣,佢叫我帶多套後衫褲嚟,佢呀爸呀媽好似成日都唔喺屋企咁...
* L3 ^; Q1 V% Y; {「咁...好啦...」我點點頭4 R- y7 D- D# ^) m! j: v; Z  Y, p
應承咗佢一秒都唔夠,佢又深深咁吻向我8 {' [- _/ w4 `8 h" x# H
佢將我抱咗入房,放咗我喺床上面,佢嘅手喺我嘅大脾上游走; D' o, W" {) f6 L. i" `& C

; j" w. E/ `3 `) G" M5 N* I, V( ~: Z# i+ `
「如果佢都可以好似你咁會明白我就好啦...」
9 s) |4 g; F2 p! l6 R佢突然咁講,搞到我唔知點應佢好,只可以眼定定咁望住佢9 h- j; h, a4 |3 W: ]6 C
「嘻嘻...做咩呀?眼定定咁望住我。」
) E. h/ N( K; a6 h佢露出笑容,笑住咁同我講
7 U  Q9 z/ ]  Y「冇咩嘢...唔識應你啫。」我搖頭,笑咗一笑
1 Y8 t1 q2 o0 X9 D* s' n; M+ c佢用力咁壓住我喺床上面濕吻,一隻手用力咁扯甩咗我條呔,然後解開我嘅衫鈕,將我件衫除咗落嚟掉落地
7 @" l# }+ `* c; s; V& j( [! _我伸手解開佢嘅呔,然後解開衫鈕
5 {6 e+ }5 \1 |4 E* G$ C& D# w佢好快咁除咗皮帶,同我條裙同內褲
5 n. V5 c: I6 M3 ?' N7 E( i; h佢扶住佢個OO,將我輕輕咁抬起嚟,對準我嘅私處就插入嚟. G! ~& V7 J2 t2 I0 @& k
「唔...唔!」我發出輕微嘅叫聲
0 V. P& k( z8 y2 i1 i" O
! ]+ B& v/ O9 Y" r* F7 z, Q6 k7 A, V% f8 T9 E& `
佢一開始都係慢慢咁抽插,但我發現佢愈嚟愈快
) u$ O7 V8 D; A0 s1 v「呀...呀...呀~呀~呀~」
7 z9 k  O2 p2 f+ v) f+ o' Z3 M, u我感覺到自己快要受不了啦
. I; _0 T; ?6 m( G
: b- C$ J% b+ p8 P  Y# B: M+ q: A「慢...慢D...慢D呀~呀~」
2 y" }, i$ h* y6 V" w" c我叫佢放慢D,但佢好似完全聽唔到我講嘢咁,活喺自己嘅世界入面
3 K/ A+ A+ \+ q/ ]「好...好痛呀~但...好~好舒服呀~」. N6 \7 Q5 A* }7 A
因為佢愈嚟愈快嘅抽插,我都開始興奮起嚟,搞到有D語無倫次
$ Y/ [, e- j% r" \5 ?「好緊...你...好緊...好實...」佢斷斷續續咁講
# C2 [% C5 C; H* \「哈...哈...」我一直喘住氣,已經就嚟冇氣力答佢. O0 i8 F' Q# I8 J* l
佢將佢隻手zip咗去我背脊度,上下遊走,當佢掂到我個bra扣嘅時候,佢好快就除咗個扣,用力咁用一下將我成個bra扯咗出嚟
4 q7 S9 ?/ U1 |6 E  }' k「阻住晒...」佢講咗一句,然後好粗暴咁揉我個胸
; y; }# f  f" P「呀~呀~」我一直淫蕩咁叫住4 V8 W; I$ q4 n: s
佢低頭,然後吸吮住我左胸嘅乳頭,輕輕咁咬住嚟吸
/ }; \0 @2 O3 S  w2 T7 L1 r
- E  f( O9 k7 b+ f9 q然後用左手搓揉住我嘅右胸; {& b2 W4 i6 H1 O. `
「呀~唔好...唔好呀~哈...!唔好咬呀...呀~」我嘅雙手捉實佢嘅博頭% ~, v& K6 v( R# }
比佢咁樣咬同吸吮,我感覺到自己就嚟要高潮了,私處中愈嚟愈深
9 V! p( ~5 v$ ?$ d0 r「好深...插深D呀~我要...要高潮啦~插...插到我高潮出嚟啦~」
$ h% s1 @4 B( F; @/ W7 l6 t我唔理自己講嘅嘢有幾淫蕩,只係想高潮
2 v9 M) @' `7 M2 a「吸得好緊...我就嚟要射了...」佢放開口,一直快速咁抽插
/ E& i* X# W$ x* ^( E* E! O/ t$ ^佢呢頭講完佢就嚟要射,下一秒就已經射咗
, \5 m1 q6 X4 N# `6 a8 \8 c「哈...哈...好熱呀...」白色黏稠稠嘅精液射喺我嘅子宮入面,多到仲有D流番出嚟
, r& I" v8 t6 O. v) n  q1 _' x休息咗一陣,我就打開佢個衣櫃,拎後備衫出嚟
  }/ A5 T9 c+ W1 s6 k+ d' f0 b「我去沖涼...」
, F; M" p6 {' C) F0 K
9 S3 I! f* l7 m+ P8 s# y0 L" K2 R# Z, l0 b/ A6 p
; M0 R& n) s: C# M% v- F! m
「我幫你較水。」佢行出房,行咗入廁所' \1 v& J' n8 L# ^7 ^' `" T- L
過咗一陣佢就叫我入去
; n8 K/ ]6 Q  _1 e7 S1 M  z我一行到入去,就見到佢坐咗喺浴缸入面浸住水% }1 D8 j$ U9 i$ O3 ?/ T
「你做咩呀...又話較水比我沖涼...」我無奈咁望住佢
9 p: r" ^, u( L. u* `5 L" N5 Y「係呀~順便一齊沖囉~」佢望住我講5 h  F3 C# |4 R3 j( S, ?1 G2 N
我冇出聲,只係有D尷尬3 i& y: C6 {- u" d' e
「怕咩羞呀?你全身上下我有邊度未睇過呀?」佢有D不滿咁講,「過嚟啦!」
! n0 z% `" o( k# e  _6 [我行過去,坐入水中,坐喺佢嘅前面,感覺到佢嘅OO頂住我, R1 u% r! b2 s) K, @  \( p& _
「做咩唔講嘢?」佢用手輕輕將我嘅面轉向佢,面向住佢
; c1 w: b* T# |9 M「冇嘢。」我搖搖頭,佢放喺水中嘅手摟住我條腰,然後深吻我" @2 x; M# ?' `1 ?" x* Z& B- Z

& ]$ R' Q( {7 F7 e2 `" ` C10-1.jpg 4 h4 \% H: r7 u1 J  e# d
- y+ m, w/ P/ C0 a8 I  F  A
「又錫我...今日錫咗好多次啦…」我推開咗佢,另番轉面% _$ n* B; d1 ~' E, d
「我唔開心嘛...」佢突然好似撒嬌咁樣,將下巴靠喺我博頭上面
* K0 k- ^' j+ v, ?" S「係喎!你仲未講你地做咩嘈交。」佢真係一言驚醒夢中人,我即刻諗起佢仲未答我6 w: D1 o" D# h
「唉…佢唔明白我,有時我都想佢陪下我,但佢成日都同嗰班八婆一齊,你睇佢!連放學都唔同我一齊走。」佢有D嬲,然後喺我博頭度好用力咁咬咗一下! A5 [9 x( Q% f
「喂!好痛呀!」我用力咁打佢嘅手臂,「葉子朗!你唔好以為你靚仔就可以咁!」+ ~7 X5 p4 C8 o0 O7 j* ?
佢放開咗我,然後笑咗一笑  k0 e4 K$ l  j8 H/ Y; ?9 ]
「你身上有我嘅印記,頸上又有我嘅吻痕~點算呢~」
/ `! p( Y) t& q7 s  T& f「我唔想理你,我唔浸啦~我先出去。」我無奈咁講,然後從水中企起身,用毛巾抹完身之後就着番衫出廳
, ^: E3 \0 u5 a6 Q* Y0 B6 m! ^我同佢成晚都喺廳睇電視,去到夜晚就一齊番咗入房瞓
4 @' D, i: v; x  r「聽日要番學...」佢的手喺被窩入面攬住我# ^) f8 {; h! L9 _5 D4 u% l) Z. [
「嗯。」我合埋眼,今日已經好攰  Y: I% _! K% Z3 n8 h5 U
「咁快就瞓着㗎...」9 S! \, l! H0 |3 h9 ^: R) j  _
我冇應佢,雖然我聽到佢講嘢,但我已經冇力開口答佢啦...
回復

qiancao85 發表於 2022-11-12 11:14:14 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
qxbxy1313131313
回復

k1ngofpa1n 發表於 2020-7-11 10:48:12 | 顯示全部樓層
thankks a lot
回復

skice 發表於 2020-7-11 10:26:58 | 顯示全部樓層
vghkjmghcvbjn
回復

lcz1991313 發表於 2020-6-15 18:48:43 | 顯示全部樓層
Hjskjfjiojbh
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:25:09 | 顯示全部樓層
Hffgjjjffvn
回復

lctong1127 發表於 2020-6-10 23:40:26 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

k2290771 發表於 2020-6-10 18:40:46 | 顯示全部樓層
Thank you.
回復

KaiChun0120 發表於 2020-6-9 03:23:59 | 顯示全部樓層
正啊啊啊
回復

monchan1123 發表於 2020-6-9 02:40:16 | 顯示全部樓層
如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

9999998 發表於 2020-6-8 15:29:47 | 顯示全部樓層
yfyfhfyuffh
回復

yamashu 發表於 2020-5-17 16:26:07 | 顯示全部樓層
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
回復

huangfeng 發表於 2020-5-17 16:20:17 | 顯示全部樓層
i love sex
回復

MIHK 發表於 2020-5-17 15:02:03 | 顯示全部樓層
very goods
回復

P-C 發表於 2020-5-17 13:35:00 | 顯示全部樓層
BabesBabes
回復

Irischan 發表於 2020-5-17 12:15:10 | 顯示全部樓層
nsjsjeksmsmsm
回復

forgameonly986 發表於 2020-5-12 08:06:17 | 顯示全部樓層
* O' }4 n. I% k2 t. c& I
thx for sharing!!!
回復

alex0233 發表於 2020-5-9 15:09:21 | 顯示全部樓層
Aaaaaaaaaaa
回復

jng369 發表於 2020-5-9 08:02:07 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

Tkseong84 發表於 2020-5-8 22:12:42 | 顯示全部樓層
Waaaaaaaaaaaaa
回復

wahjj 發表於 2020-5-8 13:36:27 | 顯示全部樓層
uvu cucccucucu
回復