地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

因為一次睇到佢打飛機,所以我地變咗做炮友: 再戰

匿名網友  發表於 2019-7-13 12:56:21 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
我跟住葉子朗去到佢屋企1 f0 i/ Z) L7 ?$ I3 D# v, E
佢閂埋門,我喺度望下呢邊望下嗰邊) K, Z" G- u( t7 L  G
「做咩呀?要進駐我屋企呀?」葉子朗將書包掉到一邊,好似大爺咁坐咗喺梳化度4 }0 A' ?1 `2 \& T6 _
「坐啦!」佢拍拍佢側邊嘅空位
! @& s! I& f6 [. x! ?# \我坐咗喺佢隔離
- j0 I; r. G' F. V: e+ i2 l$ d/ a「又話唔開心嘅?講啦!有咩唔開心?」
" v$ ~; }( }) u4 u我問佢,佢望住我,然後靠近我, {" j  J2 c- m
「做乜呀...我問你有咩唔開心呀...」
# [+ i8 W* h! m) U我望住佢,佢嘆咗一口氣0 w) L, m2 x) f# ?- X% S
「我同佢嘈交啦…」佢往另一邊灘,合埋眼" v3 k) r, t/ q( n* j$ i$ D, T' e0 J
6 c$ C8 K# {6 U# s6 F/ b

' z, _- Q( K" P
9 \7 l! t/ h. Z4 f3 g7 `+ s2 T' o9 ^+ `( ?+ k) W
「做咩又同洛天恩嘈交?」我拎起電視遙控,開咗電視1 e' K4 d; Q# k* w9 j5 i' O
「佢唔明白我。」葉子朗睜開眼望向我,然後突然哄埋我到,一下子就錫咗落嚟+ f* |. ]) \& Z  @
深深的吻...就好似第一次嗰陣一樣,深入到喉嚨,我地交搭的雙唇一離開對方,就見到有口水絲連着
1 n( I' v) H; x  B0 X佢再次錫落我到,我冇抵抗佢,只係隨住佢嘅意思同步伐,我合埋雙眼感受, T& k5 W; i+ V1 y
「今晚留低陪我呀...」佢望住我講,「當我求你啦...」
2 R& ~8 b6 R# K, G& m7 X% U「你仲有後備衫褲喺度。」佢指住佢房
5 H! j; Y2 I6 `  P% L6 f上個月我嚟佢屋企嗰陣,佢叫我帶多套後衫褲嚟,佢呀爸呀媽好似成日都唔喺屋企咁...; A) H: h$ F7 }* O6 s6 O
「咁...好啦...」我點點頭
% m% f) u  b$ k/ q應承咗佢一秒都唔夠,佢又深深咁吻向我
  H' k3 l& h7 q8 V4 v  u- G佢將我抱咗入房,放咗我喺床上面,佢嘅手喺我嘅大脾上游走8 n1 E9 z1 L2 f/ J
$ z% D* A* h7 u2 x- }: X
5 \8 q' q4 D2 r* N( r+ D, n
「如果佢都可以好似你咁會明白我就好啦...」
/ o& ~. W- a! T* v佢突然咁講,搞到我唔知點應佢好,只可以眼定定咁望住佢; s! [1 }! }9 ], k7 Z
「嘻嘻...做咩呀?眼定定咁望住我。」
& x8 z- s0 ^) v  i7 O0 |佢露出笑容,笑住咁同我講
# a7 v$ g8 J! f& b「冇咩嘢...唔識應你啫。」我搖頭,笑咗一笑
. S6 D. C& I7 P) l7 @3 n佢用力咁壓住我喺床上面濕吻,一隻手用力咁扯甩咗我條呔,然後解開我嘅衫鈕,將我件衫除咗落嚟掉落地
: ?( f% a# i$ S我伸手解開佢嘅呔,然後解開衫鈕3 T2 D2 i( w  t6 T: ?  G5 v0 G$ V2 u3 I
佢好快咁除咗皮帶,同我條裙同內褲
! k8 h' h' v4 r/ A佢扶住佢個OO,將我輕輕咁抬起嚟,對準我嘅私處就插入嚟4 j, ^5 f; t4 W# }" }+ w
「唔...唔!」我發出輕微嘅叫聲
4 n9 K3 F/ a# K. N6 H5 K% T# g% L$ @- J
  c% J0 d+ a! B2 d/ o* w3 V+ i) I3 C. c1 o3 a1 p7 |4 }
佢一開始都係慢慢咁抽插,但我發現佢愈嚟愈快
( F$ N# L7 s2 Z8 k) u* O「呀...呀...呀~呀~呀~」
$ }( v) {  k* b  s* H我感覺到自己快要受不了啦
1 X9 J* I! W/ s1 f5 X5 S$ l4 p' D: R+ k8 U+ @5 L: l
「慢...慢D...慢D呀~呀~」' z3 s. x1 N9 @. f
我叫佢放慢D,但佢好似完全聽唔到我講嘢咁,活喺自己嘅世界入面* m4 n# Q& y# t
「好...好痛呀~但...好~好舒服呀~」0 @6 \/ d  E3 L$ M" f9 o2 s' y3 @4 t
因為佢愈嚟愈快嘅抽插,我都開始興奮起嚟,搞到有D語無倫次2 |& o! k3 O) w, y1 L+ W
「好緊...你...好緊...好實...」佢斷斷續續咁講
' Y; a6 [1 O& o8 h: V, o「哈...哈...」我一直喘住氣,已經就嚟冇氣力答佢
$ m8 `0 I9 u" T4 o7 L$ B- R. j佢將佢隻手zip咗去我背脊度,上下遊走,當佢掂到我個bra扣嘅時候,佢好快就除咗個扣,用力咁用一下將我成個bra扯咗出嚟# s: T  G2 a8 f; n
「阻住晒...」佢講咗一句,然後好粗暴咁揉我個胸
) D. }+ O: o% e: H4 @# f9 Q2 @「呀~呀~」我一直淫蕩咁叫住
1 e1 y8 P. S' y$ Q' E9 V, V佢低頭,然後吸吮住我左胸嘅乳頭,輕輕咁咬住嚟吸1 L. c* Z6 f- `) @; r, L

x2 W1 Y! f5 K5 q! c% C- a& ]然後用左手搓揉住我嘅右胸# }, P7 e( i) ~9 w1 x
「呀~唔好...唔好呀~哈...!唔好咬呀...呀~」我嘅雙手捉實佢嘅博頭! V) c7 a- R. z+ `: [
比佢咁樣咬同吸吮,我感覺到自己就嚟要高潮了,私處中愈嚟愈深: M3 O1 ~2 r8 `! a, ?
「好深...插深D呀~我要...要高潮啦~插...插到我高潮出嚟啦~」
; c: o7 G: E! e4 k' X  y我唔理自己講嘅嘢有幾淫蕩,只係想高潮
% J. {5 ~8 }4 X- S5 [8 s「吸得好緊...我就嚟要射了...」佢放開口,一直快速咁抽插# V5 L* A  T3 t% R+ K$ g& x/ Z+ o
佢呢頭講完佢就嚟要射,下一秒就已經射咗
2 s1 Z1 w2 H6 K% x* w/ J! v「哈...哈...好熱呀...」白色黏稠稠嘅精液射喺我嘅子宮入面,多到仲有D流番出嚟5 i) a2 g% ]: H2 g# O
休息咗一陣,我就打開佢個衣櫃,拎後備衫出嚟
# X% U: G9 F4 s' ~$ k8 m「我去沖涼...」3 I; T8 f4 F3 M! ^8 S9 b, N
: B' U5 g! X2 t. X* E1 u
. Q3 c" Q: \$ {; C+ R, O

: `% v' \+ J  H9 f3 s# O" a8 ~「我幫你較水。」佢行出房,行咗入廁所& @, B, k2 C4 h& O6 J+ }2 D$ y: X
過咗一陣佢就叫我入去% k- E, M" H3 h3 c2 P
我一行到入去,就見到佢坐咗喺浴缸入面浸住水) k) E+ _# |, n& v# @
「你做咩呀...又話較水比我沖涼...」我無奈咁望住佢
8 d6 k5 ^$ v' u5 S, C! A% R! ~+ j「係呀~順便一齊沖囉~」佢望住我講
8 u! }) |6 V8 K- y+ Y) ^+ y, e6 z; M我冇出聲,只係有D尷尬* ~6 J& x8 i7 v4 J, q4 X3 F
「怕咩羞呀?你全身上下我有邊度未睇過呀?」佢有D不滿咁講,「過嚟啦!」8 [; T# B7 C) j! e
我行過去,坐入水中,坐喺佢嘅前面,感覺到佢嘅OO頂住我9 ?' y8 U0 T0 z" `' y& f1 F" A  j/ E7 Q$ U
「做咩唔講嘢?」佢用手輕輕將我嘅面轉向佢,面向住佢
* N: }) R; t: D; ]' {「冇嘢。」我搖搖頭,佢放喺水中嘅手摟住我條腰,然後深吻我6 O" `- b4 @# S$ P

) T6 V4 Q' K6 C7 Z; S# n: ^: y1 _# | C10-1.jpg
8 Z6 D, |! y# `8 x. J7 l
, C* P" z8 P. \0 U, ^「又錫我...今日錫咗好多次啦…」我推開咗佢,另番轉面# ^: p3 U& _. X: W# }0 O
「我唔開心嘛...」佢突然好似撒嬌咁樣,將下巴靠喺我博頭上面8 }0 _* ^, @) B( A  P4 v
「係喎!你仲未講你地做咩嘈交。」佢真係一言驚醒夢中人,我即刻諗起佢仲未答我
  V6 w1 V! U) B3 l4 |% N「唉…佢唔明白我,有時我都想佢陪下我,但佢成日都同嗰班八婆一齊,你睇佢!連放學都唔同我一齊走。」佢有D嬲,然後喺我博頭度好用力咁咬咗一下
8 G  X  H7 x9 G「喂!好痛呀!」我用力咁打佢嘅手臂,「葉子朗!你唔好以為你靚仔就可以咁!」$ i- J) J1 J6 ^, `! C* e, C3 K
佢放開咗我,然後笑咗一笑1 S1 m7 v, o) l5 I2 j8 Y* u
「你身上有我嘅印記,頸上又有我嘅吻痕~點算呢~」! ^0 F+ z3 o' Y0 `! g, R" m2 m' o
「我唔想理你,我唔浸啦~我先出去。」我無奈咁講,然後從水中企起身,用毛巾抹完身之後就着番衫出廳
9 e3 {7 f/ x, l5 E: l: p我同佢成晚都喺廳睇電視,去到夜晚就一齊番咗入房瞓1 X7 a  m, {+ z. t3 q8 g1 o! S1 R
「聽日要番學...」佢的手喺被窩入面攬住我
  ~% a' n* P2 B「嗯。」我合埋眼,今日已經好攰+ C: i4 H2 }# H$ P2 w& x" \8 _' @
「咁快就瞓着㗎...」
! J% J& j* b$ s" x' r  g我冇應佢,雖然我聽到佢講嘢,但我已經冇力開口答佢啦...
回復

qiancao85 發表於 2022-11-12 11:14:14 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
qxbxy1313131313
回復

k1ngofpa1n 發表於 2020-7-11 10:48:12 | 顯示全部樓層
thankks a lot
回復

skice 發表於 2020-7-11 10:26:58 | 顯示全部樓層
vghkjmghcvbjn
回復

lcz1991313 發表於 2020-6-15 18:48:43 | 顯示全部樓層
Hjskjfjiojbh
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:25:09 | 顯示全部樓層
Hffgjjjffvn
回復

lctong1127 發表於 2020-6-10 23:40:26 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

k2290771 發表於 2020-6-10 18:40:46 | 顯示全部樓層
Thank you.
回復

KaiChun0120 發表於 2020-6-9 03:23:59 | 顯示全部樓層
正啊啊啊
回復

monchan1123 發表於 2020-6-9 02:40:16 | 顯示全部樓層
如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

9999998 發表於 2020-6-8 15:29:47 | 顯示全部樓層
yfyfhfyuffh
回復

yamashu 發表於 2020-5-17 16:26:07 | 顯示全部樓層
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
回復

huangfeng 發表於 2020-5-17 16:20:17 | 顯示全部樓層
i love sex
回復

MIHK 發表於 2020-5-17 15:02:03 | 顯示全部樓層
very goods
回復

P-C 發表於 2020-5-17 13:35:00 | 顯示全部樓層
BabesBabes
回復

Irischan 發表於 2020-5-17 12:15:10 | 顯示全部樓層
nsjsjeksmsmsm
回復

forgameonly986 發表於 2020-5-12 08:06:17 | 顯示全部樓層
3 J" H$ m4 |, G2 H. p. e' d" F
thx for sharing!!!
回復

alex0233 發表於 2020-5-9 15:09:21 | 顯示全部樓層
Aaaaaaaaaaa
回復

jng369 發表於 2020-5-9 08:02:07 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

Tkseong84 發表於 2020-5-8 22:12:42 | 顯示全部樓層
Waaaaaaaaaaaaa
回復

wahjj 發表於 2020-5-8 13:36:27 | 顯示全部樓層
uvu cucccucucu
回復