地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學校起雙飛(下)

匿名網友  發表於 2019-7-10 13:29:57 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
學校起雙飛(下)& \9 ?+ a! \8 k; @' N& c
) E  m+ s/ l% T) E
阿yiu: 仲乜仲未射呀?) @+ |5 M0 k4 v7 Y
我: 唔....不如你幫我含啦,我就會射呀喇....
1 }* ^2 R* A' X- ]3 n1 L. U7 p/ q
0 O. R4 l; s: U3 q+ d其實我都係諗住問下....點知佢諗都唔諗即刻mou底將我成碌野含落個口度!* C$ D9 J( q# H8 w
嘩!一含落去果野個感覺好暖,好舒服....佢手同口一齊前後咁狂郁,配合得好好,仲feel到佢條脷係咁奶緊我個龜頭!
& h5 |$ n9 @0 y- ]6 t+ t) _唔駛2分鐘,我準備要射喇,我知佢都feel到我碌尻既抽搐,但佢好似冇諗住拿返出黎...睇佢應該唔介意口爆~# r+ }( k3 p) O) @, u# A# r# q
去到頂點喇,我二話不說咁將我d精完完全全咁噴射落佢個口入面,真係好能爽!!8 o& g5 P: J8 d% v- @6 H( @

% n, a1 u& o0 b& Y5 u OT20161125131622933.jpg
6 i8 w$ N7 P% @  s3 s- R- s( P2 i1 u& C4 D- Y& k+ n4 t* r  T" {

; `4 N1 n" R! z1 s相信有好多精都射左落佢喉龍度,果d佢唔吞都唔得!嘿嘿!佢將口入面其餘果d精吐落馬桶度,跟住望住我溫柔咁笑左一下,果刻既笑容真係好鬼霖~我都忍唔住攬實左佢....
/ s% @: a; o- z: Q2 e% W可惜時間夠喇,沖埋廁我地即刻走人,返課室~; k0 ~( H! ^7 W2 h5 @; }. m
$ t- _/ ?, T2 T8 J5 H* h+ E5 P
返到課室都唔算好遲,因為好多同學仲遲過我地,冇計...最差果班嘛.....
9 n  {/ G( h3 ^% D# W  U就咁我同阿yiu開始拍拖喇...亦都同佢地班人熟落,但我只係諗緊幾時可以同阿yiu真正咁扑返劑野....
( a8 _7 q) i8 [: o! D9 a* R4 s* W6 n7 Q可惜我地相方既屋企都成日有人,唔去得,去開房又冇錢....唉....9 E' K* y4 l; Q7 ~' C& j! Y0 x+ h
過左幾日,聽講藍藍屋企人去旅行,叫我地上佢屋企開party~
6 D* L5 d- k6 a$ v6 x
# y, S) E/ Q7 f果日星期六,唔駛返學,一早就上藍藍屋企喇,大家仲買埋啤酒,男既就帶埋ps2去,真係攪到好似去渡假咁。
& S- F9 }3 u9 ^; V( s我地d男仔就玩下winning,女仔就係度睇埋d無聊日劇...都係入夜開心d,大家玩下遊戲,飲下啤酒,幾high~
/ i8 [% F: X2 ^/ C5 ?2 T, d5 ^- Z4 L* c4 t
2 z; ]! T& b. P# P

$ `( t7 Z; R$ t% N1 k' S- l玩猜妹,輸左飲啤酒,pk我成日輸,飲到我wingwing地,藍藍都輸唔少,阿yiu成日出黎玩,唔見佢會輸囉!吊!仲諗住灌醉佢開佢波!1 G: H/ Q# [, O$ I" G# k
玩到12點到,大家都要返屋企囉~我就送埋阿yiu返屋企...
, ~6 N& x, i6 ~, v  J# N我返屋企時,發覺自己掉左鎖匙係藍藍屋企,頂!唯有返上藍藍度拿返啦~順便放水,好鬼急尿!
+ f/ m3 U, b8 [3 s7 ?2 }; e; D% W- I上到去,第一時間入廁所,望望下見到有條白色女人底褲係度,頭先係佢屋企時都唔覺,應該係藍藍岩岩除落黎,我估佢準備沖涼,因為佢開門時見佢只係著左件底裙....- h' O8 s3 _# {% [

0 U- R* C$ r" B, ~2 _行出客廳,見到藍藍只穿上一件純白色的底裙,完全透視出可愛嘅紛藍色bra,堅挺嘅波型盡現我眼前,
/ c/ n$ C9 E+ D/ \& R! e, G/ [, w* o- G再望落d,嘩,原來佢真係已經除左條底褲,黑沉沉嘅西毛透曬出黎,即刻睇到扯曬旗。  y8 P5 h, x  s3 X5 S5 o. J
0 O1 G) H/ g: p, [& n
我見藍藍一面醉意,唔係好清醒甘樣,我腦海當然想緊一些壞主意啦,嘿嘿!
: @% x  E3 [3 n9 _$ Z我行前扶藍藍坐在沙發上…( X) y  A& ~7 \% j4 J6 l% B! {1 L

- ^; Y5 F' Q0 w; G- s/ A( T5 b, T  e+ p. {" p/ R

2 m% z7 U$ Z$ k/ C: X" k2 s. [$ W$ O+ ]; J. s2 c
我:藍藍,你無事呀嘛?
, q! R; j6 l! }0 Q' s: n2 m她:無事,再飲多打都得呀,哈!5 M) U$ [, G) k
我:不如我扶你上床訓啦。
8 e6 L8 s# m' ?* [! G她:唔使呀!你走啦,我自己飲,哈哈!
! _% p9 V. n& n8 j0 i- O. ^9 |7 y, A8 R
藍藍講完呢句已經伏在我膊頭上,睇黎佢真係醉得好緊要,我心諗:今次仲唔得米!
0 X; u  ]* |% @我抱她入睡房,雖然係單人床,但估唔到都幾大下,始終藍藍屋企都好富裕。
8 J  q. k/ K5 v4 d" J* H3 o- L* a. L; o7 b9 p* h" Q7 p
藍藍:仲乜啫?我唔要訓呀,我要飲呀…5 u4 t" M. C+ l4 @+ w0 j% H$ F

( j7 ]+ ?/ C, [- f+ V* e4 u我見佢講嘢時都已經合埋左眼,我都費事應佢,一嘢嘴落佢個香唇度,佢似乎無咩反應,我唔知佢係無心定無力反抗,我再進一步伸條脷入佢口度,可能飲完酒嘅關係,藍藍口入面又涼又濕,好鬼過癮。
" D# I' p. e9 x" c' C一分鐘後佢開始有反應,佢嘅小舌頭嘗試伸入我囗中,醉左果然易搞好多!女仔點都有性慾嘅~
2 _' N9 N& E5 @" j佢呢個反應令我好放心下一步嘅進攻…!
9 h9 c6 R9 {+ K4 N6 D
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:52:30 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

wonght2 發表於 2020-1-9 03:52:34 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

奇特1234 發表於 2019-12-14 00:49:46 | 顯示全部樓層
Cccccccccc
回復

ThomasWong 發表於 2019-10-26 11:17:43 | 顯示全部樓層
今次輪到藍藍,要好好地搞佢啊!
回復

Caunited 發表於 2019-7-24 13:10:46 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

107640514 發表於 2019-7-19 18:13:26 | 顯示全部樓層
回帖後跳轉到最後一頁
回復

agent 發表於 2019-7-13 01:19:24 | 顯示全部樓層

7 B8 Z2 _' L/ Y# V( P  h2 `Thanks for sharing
回復