地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學生妹殺手(四)

匿名網友  發表於 2019-7-10 13:13:10 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
學生妹殺手(四)" F) M* s: b% Q- b7 M! G; X

J1 ]6 m8 w* V# Y  U  f d3283564.jpg
4 t7 l2 y6 J( [7 x1 V4 l
. ?3 h4 ?: u* s, K2 a! ^7 d子珊隻鮑魚唔單止靚,仲鬼死咁香添。呢D係處女特有既香味,扑多幾次就冇嫁喇。我忍唔住一野咀埋去,伸條利入去舔佢D花蜜。呢個時候,佢終於都忍唔住「嗯」咁嗌左出黎。) S$ H, |5 G8 N6 d/ m

' z& m  `: C0 A! u+ f% W" J我知道差唔多係時候「破處」喇,咪爬番起身,拉開佢對大脾,較正個炮位。然後好慢好慢咁壓落去,個大龜頭好輕易咁就逼開左佢果兩片鮮嫩既花瓣,成個陷左入去,包到「陷」哂。
4 K) A+ Z" k: a0 ^0 X  
% [  m0 ?2 z; a佢當堂「哎呀」咁嗌左出黎,成身都震哂,兩隻手淨係掩實塊面唔敢睇。
9 `. W6 N  C: j6 J# ~# F  
9 {( T5 R5 j8 M8 y$ T1 q+ l) X我歎左一陣先至繼續,開始用力咁頂實佢個窄窄既洞口。佢個洞口真係好細,頭先一隻手指都係僅僅入到咋,而家我個龜頭大成幾倍,根本冇可能入得到。
; R, [6 l. H. @  Z$ y9 ~  
/ R0 Y% s# |5 G1 n& F1 A& x  Z2 u# V: I# K/ L* `7 z" `: F
; e& A& `2 S/ H9 M5 W/ I  X

& R) C, e* n% ]7 V" h佢猛擰頭話痛,我唔理佢,繼續用力咁塞入去……,終於「卜」一聲,成個龜頭逼哂入去。) I& y; j2 Y, i+ D' j9 [3 _, K- m
回復

On101p 發表於 2023-6-30 01:33:07 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
多謝分享
回復

brown 發表於 2020-6-6 06:57:35 | 顯示全部樓層
good, insert her
回復

jockerii 發表於 2019-12-10 23:10:01 | 顯示全部樓層
see see see
回復