地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《香港學生妹甜故合集》落藥扑學生妹

匿名網友  發表於 2019-6-22 19:02:45 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
DD1.jpg 5 d7 {6 Y7 K9 \4 Y
6 v+ z; o! T: u
6年前左右,我仲係18歲,住舊式公屋,住係附近o既都係一o的好正o既學生妹,而住係我對面有對姊妹,家姊叫小琪,個樣清清純純好可愛, 雖然只得 16歲,但係身材就好惹火,我估計佢對波同pat pat有最少有 33 吋,而腰圍就只得 22吋左右,佢對車頭燈雖然唔係太大,但係睇落已經令人感到佢o既堅挺同彈力,33Bo既吸手波size,反而令人可以盡情咁玩個夠,比起波霸o既大而無當實在無得彈。 雖然佢只得5呎1, 2吋高,不過對腳又非常修長,加上細細粒, 睇落成個Q版九頭身美少女咁。
& d; t/ {/ D; q( M& e
7 d+ }- A3 k& e因為我住公屋既關係,所以我屋企大門口可以睇到佢屋企既情況, 每逢夏天我都會打開大門,小琪通常都會淨係著住件白色T恤同排球短褲係屋內走動,可能佢唔知有人成日昅佢掛,而且可能佢仲未慣戴胸圍,所以我經常都睇到佢若隱若現o既乳頭同脹卜卜既小西,搞到我成日眼金金,心思思想扑佢一鑊。. u$ c* E" p, H' }3 D$ g7 D( w
' o1 ?/ s  T/ @3 F2 H5 f; T$ ~. r
有幾次一齊搭電梯,佢企係我身邊,我都會聞到一陣香味,可能呢o的就係人地話o既「處女香」,有幾次我差D忍不住想拖佢去後樓梯姦o左佢,好彩我冇亂黎,否則就算擒到佢,之後又點丫,仲可能錯失o左做佢條仔既機會。當然……我唔會放棄o既……我自有安排…….哈哈。
% k: V# w, l( F) F  ~1 ]! l
) S; O8 t1 G  a過o左幾個月,我搵朋友係日本買左盒「催情朱古力」返黎,我將o的朱古力放係冰箱度,唸緊點樣先可以令到小琪自願食呢,而家唯有等候時機。 哈,估唔到咁快就有機會,機會終於黎喇,有日星期六氣溫狂升到三十幾度,佢屋企又冇冷氣,我見佢打開大門,一個人係屋企,於是把握機會叫佢過o黎我屋企涼冷氣。 好在平時我同佢都幾friend,所以佢諗都唔駛諗就走入黎。一入到我屋企,嘩….小琪已經熱到成身大汗,佢件T恤因為汗濕,已經貼住哂個身,pink色o既乳頭係白T恤裡面好清楚咁凸哂出來
回復

terrytonglfc 發表於 2021-8-4 00:37:44 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
REAL STORY ?
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:03:11 | 顯示全部樓層
very good thx
回復

tony398 發表於 2019-12-24 11:28:59 | 顯示全部樓層
see see see
回復

犬夜叉 發表於 2019-6-24 17:04:24 | 顯示全部樓層
个月后兴奋
回復

Hehvshxuhx 發表於 2019-6-24 12:30:33 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccccccc
回復

wjames26 發表於 2019-6-24 12:20:22 | 顯示全部樓層
Hdhdhddhrhhrhrh
回復

Jackmilner 發表於 2019-6-24 02:08:27 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

spe04064 發表於 2019-6-24 01:41:45 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

webdesigner 發表於 2019-6-24 01:09:25 | 顯示全部樓層
see see waht is go
回復

213458011 發表於 2019-6-24 01:02:28 | 顯示全部樓層
- V: C6 I# Y3 ]* O5 s
28Hse.com
回復

seewatch 發表於 2019-6-24 00:40:49 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

ningleung2 發表於 2019-6-24 00:34:15 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

lyc_hmm 發表於 2019-6-23 23:37:50 | 顯示全部樓層
So young and.cute
回復

dulelomohi 發表於 2019-6-23 23:34:26 | 顯示全部樓層
ccccccccccccc
回復

battle 發表於 2019-6-23 23:20:48 | 顯示全部樓層
gooooooood
回復

ericho123 發表於 2019-6-23 22:37:20 | 顯示全部樓層
cccccccccccc
回復

Mynameislolxxx 發表於 2019-6-23 22:21:07 | 顯示全部樓層
Cccccccccc
回復

ringtoneknight 發表於 2019-6-23 17:55:20 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

katmi 發表於 2019-6-23 17:37:51 | 顯示全部樓層
cccccccccccccc
回復

hkbig 發表於 2019-6-23 16:18:20 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復