地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《香港學生妹甜故合集》淫賤學生妹嘅故事(上)

admin 發表於 2019-6-22 18:51:44 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
【重甜慎入】《香港學生妹甜故合集》(本系列純屬虛構): 淫賤學生妹嘅故事(上)3 w% }; I5 J+ L- F& R
'.jpg + I/ X$ ]2 h; b
0 u! x. w6 ]; [8 [
大家好,我個名叫鍾穎虹,英文名叫ANGELA,我本來係孤兒,後尾比UNCLE收養左
, [/ _+ R1 Q, Q今年18歲,三圍係34D - 23 -34- I# T" s0 }9 }* \* i! P& G
我性格好OPEN架,對性亦都有一定既需求: a# u7 L" V! I" ~
你地可能會咁諗:咁咪即係姣婆一個?   [& R. Y" Y8 r, C4 p1 g
冇錯,我認我係姣,有邊個女仔唔姣?我只不過係比一般既女仔有多少少對性既需求姐( B' M3 ]: p4 D6 I
講到姣,我個FD 董慈恩(英文名MAGGIE)咪仲姣,扑少一日野都會死咁
1 v% o0 A. u! X. t( O  i0 j) L% A5 K9 i' A

5 i8 N' O. ^" S5 q( ]' F7 n3 oVOL.11 a- g/ F% V% B
唉,成個暑假流流長都唔知有咩做好,得閒無聊就玩MSN
: s# d; [) V4 W! T, F. o) Q個系又冇人扑下,點算好呢
9 P9 l, ]! L+ f7 p: M$ m咦,PETER MSN叫我喎
& G: F3 W1 {9 m. p: b  R8 M# {. d『ANGELA,你得唔得閒?』, F# b  ^( h6 [# j
『得閒牙,仲好無聊TIM』* v, j. T: L) E
『咁就岩LA..我條女岩岩番左大陸SHOPPING..我碌野好痕..谷住谷住,你可唔可以幫下我?』
+ `' `( G& c" i5 d9 c/ d『咁你想我點幫你?』
* V. m* w1 H* z. a$ v" w* A『我地玩SEX PHONE丫』
( f  D1 Q; g7 q+ [& k+ L/ e" D好,咁岩本小姐又無聊,就同你玩下
7 Q, l1 n3 B3 s7 SRINGRINGRING~~
2 u/ L3 R& K9 a: o% M  ]9 V『八婆,快D除衫比我出火』
* S2 P7 V4 H  ^$ D2 k5 H# b嘩..乜你個PETER咁侯禽5 r" d% c+ L( r0 v
『唔好啦..你幫我奶下個系先啦..好耐冇人掂過佢LA』0 A' ^+ H! k4 w9 t
呢個時侯我已經將隻手指係我個系附近係咁撩
" a* P7 m% `: {『好LA差唔多LA..我要坐你上面比你UN~~』
2 D8 y( |+ w2 o6 r0 M, i
回復

doppy2 發表於 2019-6-24 09:38:30 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thanks for sharing
回復

123wingwing 發表於 2020-11-10 13:23:48 | 顯示全部樓層
thank for sharing
回復

blingbling 發表於 2021-6-2 01:09:01 | 顯示全部樓層
Thank you
回復