地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《香港學生妹甜故合集》淫賤學生妹嘅故事(下)

匿名網友  發表於 2019-6-22 18:50:14 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
【重甜慎入】《香港學生妹甜故合集》(本系列純屬虛構): 淫賤學生妹嘅故事(下), t  |& V4 b3 ~  ]. ^  d
學生妹4.jpg 3 K# ^$ L* f7 u

: y/ b5 K; o) W1 c  q8 Q: DVOL.25 ?3 z3 Z/ \0 e- n/ d
就係咁我坐下老闆度UN左一陣...D西水就流到老闆成腿都係
$ Z# L+ P8 ]# K) O& n5 s) V; K『死姣婆咁多西水..好!比D勁既你嘆!』; |) F: L5 c  G6 K
老闆一野抱起左我,摟到我實一實,之後加快速度係咁插我( r6 t3 |) l1 T: m6 J
佢滿插一下都頂到我個系盡晒,好似想插爆我個系咁
, H# a: _% |" }  r+ v' }2 r/ y3 ~0 y對34D係佢多毛GE心口度係咁磨,兩粒LIN頭硬晒,但係咁樣我仲HIGH
% O9 v2 h* M& g/ H7 j' P9 \; g佢維持呢個動作插左我3百幾下,D系水已經流左好多出黎
* z  }- c% J" F  e% f) b『就得喇...就射..射得喇..等我射晒落你個臭系度!』+ n- B" |$ s( _" }! j
『唔好丫~~啊~~啊~~嗯~~我唔想有BB丫~~啊』! e2 K% P% k( N  p4 F
『咁你想我射落你邊度?快D諗,唔係就黎唔切!』; I: {  ?3 U# x- n3 Z5 Q$ u" H
『射落我個口度丫~啊~~我好想吞精丫~~啊~』
) j  r3 V2 D. }- s其實呢個係一個錯誤既決定
: ]0 x- X- P8 f' d/ d% w9 ?
回復

starfish88 發表於 2019-6-22 19:31:32 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thank u 4 sharing
回復

panzer091277225 發表於 2019-6-22 19:45:19 | 顯示全部樓層
[戀愛脳 (みずゆき)][是吃呢、還是被吃?2]
回復

Cctvb55 發表於 2019-6-22 20:08:26 | 顯示全部樓層
cccccccccccccc
回復

愛我還是他 發表於 2019-6-22 21:00:53 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

hkcaptainas 發表於 2019-6-22 21:38:13 | 顯示全部樓層
Thanks for the update and
回復

able 發表於 2019-6-22 21:38:15 | 顯示全部樓層
Aaaaaaaaaa
回復

Gozita 發表於 2019-6-22 21:41:48 | 顯示全部樓層
i want to see more
回復

wilson-1987 發表於 2019-6-22 21:45:10 | 顯示全部樓層

, t" D2 {3 U0 F% t; y7 E" C$ P: b# \% yThank for sharing
回復

ifocusfive 發表於 2019-6-22 21:54:43 | 顯示全部樓層
let me see more
回復

sanfordlu 發表於 2019-6-22 21:55:14 | 顯示全部樓層
8 F! k7 d. a  z) P
thanks for sharing
回復

Chachachatapee 發表於 2019-6-22 21:56:03 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

MrJackySum 發表於 2019-6-22 22:20:59 | 顯示全部樓層
正呀~~~~~~~) l8 ^8 T  F4 a- i
GOOD~~~~~~~~~
回復

jimmyjai 發表於 2019-6-22 23:17:17 | 顯示全部樓層
thanks 4 sharing
回復

Housejj 發表於 2019-6-22 23:38:38 | 顯示全部樓層
Cccccccccccccc
回復

ppap1234ppap 發表於 2019-6-22 23:56:31 | 顯示全部樓層
cccccccccccccc
回復

katrina 發表於 2019-6-23 00:12:23 | 顯示全部樓層
ccccccccccccccccc
回復

Tommycmh 發表於 2019-6-23 00:19:08 | 顯示全部樓層
Cccccccccc
回復

rdcwk 發表於 2019-6-23 00:30:20 | 顯示全部樓層
Thank you very much.
回復

minimmii 發表於 2019-6-23 00:46:43 | 顯示全部樓層
Gghhggggghh
回復