地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

16歲學生妹係學校廁所扑嘢

匿名網友  發表於 2019-6-22 18:47:12 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
16歲學生妹係學校廁所扑嘢
4 q2 J& ?# L% ~4 x1 u 1461356124_3752.jpg
" `' ~8 f5 ]# R" ^4 ~" y& B% ^. B; Y0 g4 J* u6 @
3 i! N; p2 }' l" P& [- Y9 G  A0 b
我叫呀晴,16歲。
3 a2 Z& ^. ]+ }7 p$ g$ x9 \2 t; @# i6 G: ~
3個月前同男朋友分開左所以呢3個月黎都係食自己,平時最鍾意上網睇四仔睇下有味文學咁囉。, |' C% P8 |7 {; j4 e$ @' H
9 W- n* z& n% Y* \5 q3 B$ E6 {
不過今日番學個陣recess之後個堂係英文堂,個英文呀sir平時都唔多理我地,所以做乜都得,坐我隔離個男仔呀誠拎左部psp出黎播四仔,成班男仔即刻行哂埋黎呢邊係到一齊睇,一齊討論d女優,我一聽到d女優ge呻吟聲就覺得好high好想比人搞下。  U; G/ _; b9 y! o  \

5 P) o3 ?" \& A) L7 e3 b9 N可能因為成3個幾月冇扑過野,對性特別有渴求,我覺得好辛苦呀,於是就同呀sir講我想去廁所,去到廁所到我揀左最入面有窗果格,之後慢慢咁揭起自己條裙,再除埋條白色ge底褲仔...我先發覺原來我已經濕哂,我坐係個廁板上面用自己隻手指摸o下下面,左手就搓自己個波,摸左一陣我就將隻手指插入去,好快咁出出入入。4 r8 {1 s+ m! O

8 m+ R+ K9 j4 P! e! t2 w- `0 r- L可能因為太high,唔小心叫左一聲出黎,因為個廁所好細所以出面好易聽到入面d聲,好唔好彩就係呢個時候,呀誠經過廁所ge門口,佢係出面嗌入黎:「係咪阿晴呀?你有冇事?」
: d+ D0 Y3 w, x) I4 r
! L0 ^" U' x! c9 u% v% E我怕比佢踢爆我自慰咪唔出聲囉。點知佢行左入廁所仲how我度門:「我明明聽到你嗌嫁啵。」+ \2 k* t. \, G4 l9 z9 X2 q, ]
1 d. q4 m# Y9 z' }" c3 p5 T3 W0 ?
我驚起上黎即刻放番條裙落黎跟住開門:「邊有事呀,你行入女廁小心比人見到呀。」
) k3 b' k0 o- l0 A7 |( Z
+ Y+ U4 g! i/ m: A我見佢望住地板唔出聲,我就望下啦,原來我條底褲仔仲係地下到未著番,我覺得好尷尬,但呀誠竟然問我:「你係咪係到自慰呀?」5 R$ u/ q" |! X
, u9 K7 k& f' t: {, J3 h( r3 a
我面紅紅咁答佢:「係呀...我真係好辛苦...忍唔住喇。」呀誠唔單只冇笑我仲攬住我係我耳邊講:「我都忍得好辛苦呀。」/ v1 B+ h0 u! I$ b1 M
& j: j. p+ u. D) W4 ~
跟住佢就慢慢咁嘴埋黎,我地行入左個廁格到打車輪,車車下佢隻手就摸下我個波波,摸摸下仲伸隻手落我下面,我頭先自慰個陣都整到濕哂,佢咁摸一摸我即刻又high哂。# F, e& L' m+ w  e4 K; W

$ r9 O- D! U: X3 N$ l5 M1 x我細細聲咁問佢:「會唔會比人發現嫁?」% j6 i0 [& i5 B6 t. x
佢答我:「你唔講我唔講有邊個知丫?」2 O) T8 ^' c. e9 p; Z1 G" m2 `$ l" c

A) O" U2 d# F% A- I9 B5 J& s跟住佢就開始用手指好快咁出出入入,搞左一輪我見佢都扯哂旗就自動波跪係到用口含住佢條野,估唔到佢17歲碌野都好粗,好彩我都睇得四仔多,係到學d女優咁含佢,又含下佢粒波子,佢係呢個時候就話:「不如黎料囉。」
) ~2 I" i* I5 g% @) H; `
& O/ N1 a0 d- E3 U. z佢拍低左馬桶個廁板跟住坐上去,我就坐係佢大脾到玩坐蓮,撞到個廁板o拍o拍聲,插左幾分鍾我就坐係個廁板到擘大對腳,以男上女下方式咁抽插,佢一時快一時慢,搞到我係咁出水,好high。* u* Q, Y. O3 w( A5 x# j
: E: o) n* ^, G5 J
搞到最後一分鐘個陣佢起勢咁屌我,因為真係太high,我嗌左出黎,都唔理得咁多喇,最後佢係我入面射左出黎,佢冇即刻走左去仲同我打多轉車輪。
$ Q5 J( \% \) U9 M* G5 ~6 h: l, q
  p  O' W% J% L3 b% B  s本章完
# y$ i, N, P/ v" c2 L# O2 w; c4 ?) e
回復

heng@76 發表於 2023-7-29 12:04:02 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thank for sharing
回復

jacky2023 發表於 2023-7-29 10:55:49 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

On101p 發表於 2023-6-30 01:28:58 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

leefai0013 發表於 2023-3-26 02:07:35 | 顯示全部樓層
很好看哦!!
回復

qiancao85 發表於 2022-11-11 01:09:02 | 顯示全部樓層
真係超級無敵好睇
回復

qiancao85 發表於 2022-11-11 01:08:44 | 顯示全部樓層
超級正阿珂
回復

Jacky79 發表於 2022-10-10 01:27:09 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

Qqqqqww 發表於 2022-8-18 16:40:36 | 顯示全部樓層
Rvgfgvbbggh
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:02:02 | 顯示全部樓層
very good thx
回復

a845612322 發表於 2019-12-28 00:48:38 | 顯示全部樓層
; Z7 s) V8 d3 d8 l% S5 x
thx for sharing
回復

Genius 發表於 2019-12-27 22:31:48 | 顯示全部樓層
Cccccccccc
回復

d357 發表於 2019-12-24 19:19:51 | 顯示全部樓層
; {$ R4 d  {8 ^, s7 H
回復

icemen 發表於 2019-12-22 15:55:40 | 顯示全部樓層
回復

Undeadasd 發表於 2019-12-21 11:51:38 | 顯示全部樓層
回復

GGGGlock 發表於 2019-12-21 10:33:27 | 顯示全部樓層
i…………………………
回復

bench2005 發表於 2019-12-20 00:18:12 | 顯示全部樓層
Ccccccccccccc
回復

Petergoo 發表於 2019-12-19 18:10:31 | 顯示全部樓層
Ccccccccccc
回復

ccck9993 發表於 2019-12-19 13:37:46 | 顯示全部樓層
THZ~~~~~~~~~~~~
回復

GU8230 發表於 2019-12-19 12:28:30 | 顯示全部樓層
thx for share
; @: ^+ F" R. L, w$ n" j* _" P  B8 G* ~
回復

slc19 發表於 2019-12-18 03:15:38 | 顯示全部樓層
好似睇過#!@!@!@!
回復