地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學校保健室強姦女學生 #1

Hero2020 發表於 2023-6-17 13:41:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
) g# a  [1 \( E" P$ j# G3 p4 D0 D* c& l8 c' \
我叫呀傺( j* T& T5 J! b1 H/ Y1 v; l6 {
多年前同人入屋爆格% {  H) U$ c, I4 B0 d; I  R( Q
咁啱個學生妹放學返屋企* x9 t4 ^& V6 b8 Z
我拍檔用膠紙封住佢個口1 N" `' h0 Y: Y. ]0 ?; H& a2 ^( T
我一入到去
. q8 w" D& w5 u7 S' T見到佢 披亂嘅頭髮 衣衫不整嘅校服
) n$ l  H7 ?& x( Q- z+ s
2 }" R9 @+ K; L: [- f我色心起左
0 n  h, e1 X  i7 C$ r我推佢去床邊 Petpet對我. g3 k" ?( z6 G2 J
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底7 D- c- y! [" Y
細路係佢條罅 摩擦左5/6下" Y' v1 B& L! t
有長驅直入  / F8 [: ]0 N6 x' k
個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫& d* k& z- Z( v. e2 A
我冇理到佢 每一下都好入
% Z" s" ~: w7 P. W好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦
" b8 J$ d1 Q4 E" r: g- a* A  `雙手揸住佢對波 好似騎馬咁6 ?. d% F- z$ ^
前後前後 推到張床都節節聲+ h6 B  r! P, V6 u' R* X
唔知係咪太緊張
8 K9 z9 ^6 U, b$ F) \% u3 `插咗四分鐘都未射
. O2 c7 Q( n5 G$ k# A& S0 b個學生妹都喘曬氣/喊住6 V' }' {0 o. ?3 {
我推佢去床邊 Petpet對我
  |( f. r5 J7 d5 J' p) t" ]6 g我揭開條校裙  拉低佢條白色底底* ~, w, J6 j- ?) U
細路係佢條罅 摩擦左5/6下) r2 s2 N, u. _' H" s- @
有長驅直入  
) b* \. ~" }" ?8 _7 x% }個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫# f! P5 y# s$ }8 O$ z6 d1 w% M
我冇理到佢 每一下都好入
% r/ _! F# u3 J8 ~7 N好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦
7 g) t& f; @& K雙手揸住佢對波 好似騎馬咁' e$ F+ S/ v. ]0 m" A
前後前後 推到張床都節節聲- \. i& Z& S/ O9 G2 d1 B
唔知係咪太緊張. o5 T" N0 ^+ @3 X# G
插咗四分鐘都未射
& A0 v( n& {: ~5 A6 a! Z: B3 k8 l! w個學生妹都喘曬氣/喊住5 ]( k! z- M. E( b% Y
我推佢去床邊 Petpet對我! b/ A7 q! @7 M# ?" c) q9 ]  F
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底
4 M/ c5 a2 ?2 G細路係佢條罅 摩擦左5/6下
' V/ W( I: |9 j* Y2 L有長驅直入  * i, M' _6 I: x
個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫
! [' c; E2 f% H5 G" |我冇理到佢 每一下都好入( F( }! [5 d) Z/ d3 S
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦
' Z0 }* N9 Q3 O4 K3 l7 E% A雙手揸住佢對波 好似騎馬咁; y& D: Q; F# t% q- g
前後前後 推到張床都節節聲
/ @( \0 |: f% j+ _唔知係咪太緊張
4 s( r" C: ?5 D# ]2 K- B插咗四分鐘都未射
9 B4 d3 d7 R; ~7 d9 H# {! z( {個學生妹都喘曬氣/喊住。   待續
回復

uk106 發表於 2023-10-16 11:26:07 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Good story let me see
回復