地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學校保健室強姦女學生 #1

Hero2020 發表於 2023-6-17 13:41:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
本帖最後由 Hero2020 於 2023-6-17 01:51 PM 編輯 / L- V. ]: q+ @" O3 s- Y
5 B( `( E+ C1 x# Y% m; w$ H
我叫呀傺
) `3 z* v8 e& m4 A& u1 o& B多年前同人入屋爆格, @$ r% s# K/ [# [8 z
咁啱個學生妹放學返屋企2 B. Q1 A: P( c% @' b. t/ c
我拍檔用膠紙封住佢個口
# W8 g3 d( E2 ~$ `3 }我一入到去
7 h% B+ G2 a- m' \' i- g+ f! X. u見到佢 披亂嘅頭髮 衣衫不整嘅校服- X/ j0 P9 Y- o1 A0 d" Y
; }9 \* R5 Q8 R  C8 m) N
我色心起左) c- W' \  e7 |6 B; U
我推佢去床邊 Petpet對我
* n* V% A2 Q9 v% B我揭開條校裙  拉低佢條白色底底# C4 @* d5 e0 h  c1 G$ u1 Y
細路係佢條罅 摩擦左5/6下& y# x. E9 S- u  f" E
有長驅直入  
( `3 m! S; m. O! W' Y: R" s個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫
4 e8 @# f' W& G8 `我冇理到佢 每一下都好入- H: i6 e( u. D8 B" _+ ]' i7 b
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦+ b5 B9 U9 j5 t; c$ [3 X, E
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁; t2 a+ O/ P5 C' p( ^* Z( n& t
前後前後 推到張床都節節聲+ b6 A/ v7 t6 M: d; G* F( o+ k' k
唔知係咪太緊張# ~6 ^: X- n. ]0 h) y
插咗四分鐘都未射
. R- k) C1 o) `5 o* n+ Z' ^個學生妹都喘曬氣/喊住
+ _$ W% N' I! A我推佢去床邊 Petpet對我, t0 n! U( D9 h+ [$ C7 }
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底: ?0 K" Y8 u2 B  O' `" H9 }. Z# X# D" C
細路係佢條罅 摩擦左5/6下" c9 n1 i1 O5 o' {- h; X0 v* ~" x  ?( B
有長驅直入  , A5 k) [* H9 k; c  C
個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫* t: z! u6 \) `6 }
我冇理到佢 每一下都好入0 @3 |# O: v9 J2 L0 r
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦
4 T  l- G% A+ A! v雙手揸住佢對波 好似騎馬咁
. \9 D/ I3 \$ G0 r前後前後 推到張床都節節聲+ h/ [; K+ d7 V0 i5 a4 E
唔知係咪太緊張
1 {: ]+ g9 B: u) K3 W插咗四分鐘都未射5 [4 \! \$ X' M4 X; A# @9 t
個學生妹都喘曬氣/喊住
# [' D( S0 p( J6 m1 J* F5 {3 P+ j3 c6 F我推佢去床邊 Petpet對我" J' D0 _; I, w1 y+ B8 M
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底% P% o5 X  [# x9 w" m  d, F
細路係佢條罅 摩擦左5/6下( U0 @; t8 Z. K6 [4 k: _
有長驅直入  
) K6 _& p5 H  t個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫+ E1 W+ i# v) a$ n* ~3 j0 B; h
我冇理到佢 每一下都好入. B: }& u" {# z# z
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦
- L0 M" B3 t0 F雙手揸住佢對波 好似騎馬咁
& H& i8 ~1 J& s5 j* E3 v# K前後前後 推到張床都節節聲
- x, L- R6 ?5 l0 B' f" J( @唔知係咪太緊張
& ^' m# i7 d( ~; Z5 `- _插咗四分鐘都未射9 B+ P& y$ {& _& t
個學生妹都喘曬氣/喊住。   待續
回復

uk106 發表於 2023-10-16 11:26:07 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Good story let me see
回復