地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

[日本] 唔鍾意高大男人嘅高妹 「かおり」

匿名網友  發表於 2023-2-24 21:25:50 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「高大嘅男人更加吸引」,素來都係社會、特別係女仔們嘅共識,所以無論個女仔身係米四、定係米七,佢都希望搵個米八嘅男朋友。不過,呢個世界亦都有啲人因為各種原因而唔鍾意高大嘅男仔,好似今晚要介紹嘅呢位「かおり」,就算佢本身都已經有接近米七,佢都唔要高大男仔呀!
" I9 j0 [% Q( i# ~5 c! @* r- {+ e( f, D7 {
かおり最初係於IG、TikTok等社交平台走紅,後來正式步入主流媒體,同時亦開始為青少年雜誌拍攝寫真。據佢於訪問時透露,佢希望搵個唔好咁高、唔好咁靚仔,最好仲係單眼皮嘅男仔——唔知以為佢直頭係講緊我!而佢之所以有咁獨特嘅擇偶條件,係因為佢高中時第一個男朋友就係又高大又靚仔,但結果就係一個渣男,於是佢就發誓唔會再搵靚仔。
6 Y2 b5 R! ]% z5 N/ @) J
3 U, r; v1 C& a; f- E9 s  n回到佢嘅寫真事業。雖然舊年6月佢就首次寫真出道,但大半年黎寫真產量其實唔多,而個人社交平台上大部份都係日常便服相,有個U領見到少少事業線已經算好罕有,可見佢事業重心並非放於寫真。但其實身高168cm嘅佢有著非常修長嘅美腿,再加上雖然有啲距離感但非常精緻嘅面孔,絕對有能力於寫真界走紅。接下來就睇佢本人嘅意願啦。% C: W7 o+ t4 R1 o6 W; h

2 D: O, a) N' ~: X6 g5 {( s0 X 3.jpg
1 U8 C  b' d3 O3 c" L$ c, T( ?; k5 F; G/ \: y
$ \0 S( v4 l& v1 }; }! ~& t
4 P# t  K! ~$ p5 O& i8 i 5.jpg 1 z8 s5 n+ X1 X5 o: _
10.jpg & ~5 K: X7 ^$ e7 ~! W

! t* e* `: z3 f$ A, J/ \7 A" z 11.jpg 5 v* {; N$ u/ o
: J1 g4 X$ b1 D5 q
. q( G6 P' z) M7 b0 e5 h9 V( S  \$ F9 B. O
1.jpg ! s. D4 ^6 s/ ]2 s. F% M

# a4 b4 c2 n4 [ 2.jpg . d  @) |$ g( h# I1 _' E

, x6 Y/ x4 S  d7 } 6.jpg
/ z- r$ D5 d2 d6 D0 A' y  C# D3 z/ r' j& _9 A/ K+ z/ [# W( q
/ Z. `3 A0 Y1 w  r+ z( p0 o# R( @; X) Q7 q2 r  \
8.jpg 4 V( u1 x: p! h6 n9 m
" g! a3 ?) ~7 w. C
回復

Ft100 發表於 2023-2-25 00:38:14 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
AaaaAaaaaaa
回復

king1412 發表於 2023-2-25 01:04:41 | 顯示全部樓層
感謝分享
回復

stephen0380 發表於 2023-2-25 09:19:04 | 顯示全部樓層
thank you for sharing6 u3 a6 C! u; h$ E4 o  o9 r7 p4 k
回復

james23 發表於 2023-2-25 11:16:17 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

oblldo 發表於 2023-2-25 12:59:22 | 顯示全部樓層
oh_yeah_thx______________
回復