地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

同援交學生妹扑嘢

匿名網友  發表於 2020-6-21 20:38:51 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
7 \6 h- N3 u' M6 p6 q+ G7 h/ u; g9 }& {
上個星期係一個chatroom 識左一個女仔 ... 同佢傾下計,佢話佢近來好等錢駛。佢係一個15 歲半的女仔,今年讀中四。上星期日,我地約左出黎見面,佢大約165cm 高,眼大大,幾靚女 , 34D - 23 - 34 身材唔錯。佢話等錢駛,可以同我扑野,800 兩個鐘。我答應左,跟住就去左九龍塘一間時鐘酒店扑野 ... ....
. A+ K: s8 ]$ T# ~
  p' D. F0 G2 g5 K, i4 ]. ]/ D- O# V入到酒店房,我地即刻係床上係0甘打車輪,好有女朋友feel,一路錫一路摷佢個胸同埋妹妹,順手除佢衫。個日佢著左件粉紅色的吊帶背心,牛仔褲。我地打左成十幾分鐘車輪先至去沖涼。我除佢條牛仔褲時發現佢著左一條粉紅色的底褲 ... 正呀 ...
& g7 v5 k9 b$ e! x! S  D5 J0 F9 i
6 z! j5 V; }3 h) W/ ^跟住我地就一齊沖涼,沖沖下佢又錫下我,又跪低lam 下我袋袋 ... 拿拿林沖完個涼,佢就用毛巾包住個身,訓係床到。佢帶左套校服裙黎,我就叫佢著番條粉紅色底褲,同埋套校服裙先。跟住我地又係床上打左好耐車輪,錫下佢耳仔,頸,然則再慢慢拉開佢套校服裙,錫下佢對波波,lam 佢粒lin,佢就細細聲0甘係到呻吟 ...ar ...oh .... ar ...  ^9 F" c( q# H! P" f6 {! I

/ u5 p& `0 N4 C, D4 x再錫下佢條腰,揭高佢條校服裙,望住佢條粉紅色底褲,同埋又白又滑的雙腳,我頂唔順喇 ... 用手係0甘摸佢妹妹,一路同佢打車輪 ... 之後索性一野除左佢條底褲,伸個頭落佢個西到,係0甘舔佢個西 ... 一路舔的西水就係0甘流出黎 ... 而佢的呻吟聲就越叫越大聲 ...0 L! q) x; n$ |: D, x# O

8 Z$ f! I: i: l. k! v1 n舔佢個西差唔多舔左成五分鐘,佢好主動0甘反轉身,錫我lin 頭,呢個情境好挑逗,因為佢仲著住套校服,但係條粉紅色底褲就long 住係大脾到,佢錫下錫下,就用條利lam我條腰,跟住就好乖0甘舔我袋袋,又舔我大脾內側,跟住就含住我碌野,一出一入0甘含 ... 最正就係唔帶套吹,好正 ...( L; Z. D- w0 \( h! U4 P6 h" R+ y

* M# T* q' i6 P" _3 z吹左一陣,我就叫佢跪低,我企係到,佢幫我含,佢一路含就一路望住我,個副淫蕩的眼神差的搞到我口爆 ...
2 s- Y1 n& k  e  J' n# x. {之後,我抱番佢上床,帶個套,然後就插入佢個西到 ... .....嘩... 佢個西好窄,但係好多水,所以都唔係太難入。入晒之後,我先先慢慢0甘插,一出一入,跟住就大力的插,佢都開始high 喇 .... 呻吟聲好大 ... ar ... oh ... ar .... 正呀 .... 係呢個時候,我出番黎,轉一個狗仔式,我叫佢雙手按住張梳妝台,我就狗仔式0甘插佢 ... 呢個姿勢好正,因為我可以係梳妝台塊鏡睇住佢呻吟個樣,又可以睇到佢條校服裙我揭高,突左個pat pat 出黎比我插 ... 我插左佢五分鐘左右,抱佢上床,黎一個女上男下 ...
1 p$ Q% h% ]) @2 x佢係上面係0甘un ... 條腰成個摩打0甘 .... 正呀 ... 我揭低佢條校服裙,雙手搓佢對波波,一時又抱住佢條腰 .... 睇住佢對波波係0甘fing ... 佢係0甘un ... 的呻吟聲大到拆天 ... 最後我頂唔順喇 .... 一洩如注 ...
# m, [( |1 e# N, _
, m+ M& L/ y: S- Q: i6 n8 C0 A; u射左之後,我抱實佢,再同佢打左一陣車輪,跟住佢就幫我除左個套,用tissue清潔一下,之後又再幫我含。由於我剛剛射完碌野仲有的硬,加上比佢含住一出一入,好快又硬番。比佢吹左一陣,最後都頂唔順,射多一次 ... 不過今次射得唔多,因為剛剛先射左一次 .... 不過今次好正,因為我射左係佢塊面到 ... 發射個下,見到佢合埋雙眼,塊面有一堆精留落個下巴到 ... 真係high 到爆 ....
. I. w9 m4 @& M; n4 i" `$ ~- u: p: G" u
之後我地一齊去沖涼,沖完之後,大家都好累。我就抱住佢係床到訓左一陣,跟住同佢再黎一輪車輪戰 ... 跟住大家著番衫 ... 交換左電話 ... 我就拖住佢隻手一齊離開酒店 ...
回復

Talltree888 發表於 2023-5-24 21:51:11 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
很吸引人的故事
回復

CUHKFAA 發表於 2022-12-1 17:41:09 | 顯示全部樓層
Uvuvivivivivivib
回復

Pc9527 發表於 2022-11-17 00:55:18 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

timykwu 發表於 2021-6-18 14:46:44 | 顯示全部樓層
Thank youuu
回復

Aaaa1234 發表於 2021-6-18 10:35:05 | 顯示全部樓層
Shdheyrheudr
回復

jeffreylam66 發表於 2021-6-18 09:52:54 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

saebaryo2021 發表於 2021-6-17 23:58:24 | 顯示全部樓層
太正了~~GOOD~~
回復

premiermiles 發表於 2021-6-17 23:24:34 | 顯示全部樓層
5 j6 u  |2 V8 S+ G2 z; P
回復

big25son 發表於 2021-6-17 17:02:40 | 顯示全部樓層
回復

Jay167900 發表於 2021-6-17 12:24:30 | 顯示全部樓層
I think we are going for
回復

John1234567 發表於 2021-6-16 20:50:08 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

DingDang 發表於 2021-6-16 15:55:41 | 顯示全部樓層
Bibibonsnan
回復

Jjjkkk667 發表於 2021-6-16 10:57:20 | 顯示全部樓層
Sksksksjskdks
回復

Khwu 發表於 2021-6-16 00:37:44 | 顯示全部樓層
;。,,,。
回復

咸蛋超人B 發表於 2021-6-13 02:02:31 | 顯示全部樓層
Thanks for share
回復

冷月影翔弓 發表於 2021-6-13 00:54:48 | 顯示全部樓層
回復

wtfisthis 發表於 2021-6-12 11:58:08 | 顯示全部樓層
wow tthanks
回復

hackee1021 發表於 2021-6-12 11:07:03 | 顯示全部樓層
回復

niggerboy 發表於 2021-6-11 20:00:55 | 顯示全部樓層
地整校梓子存未子未存九刺木
回復

kamikaze 發表於 2021-6-11 10:37:43 | 顯示全部樓層
Xaxaxaxaccaca
回復