地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 1.班主任

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰年嘅呢件事,依家諗起都會扯晒旗⋯⋯& q5 o8 S* O+ e: Z2 S" a1 X1 |( i7 Q: z
" G4 i6 q8 S9 E% [8 ]
嗰陣我好鍾意睇書,所以每日放學後,都會去學校天台個圖書館睇陣書至走。嗰日
5 D6 Y6 Z8 m7 m' ?! M' p" A' z睇完書有D眼瞓,就坐喺圖書館門口瞓左陣。
, _) P4 `7 K+ A/ V7 c) J. ~) j5 l  \$ R# ^( o; Q& n& P
瞓醒嗰時已經五點幾,學校已經無乜人,於是就偷偷地搭教職員專用嘅電梯落地下。之前從來都無被人發現過,點知嗰日真係上得山多終遇虎添,電梯停喺3樓,度門慢慢打開⋯⋯
" M& ?# \. p1 G! }5 h( O
% a2 [7 k2 o! `0 {我心諗:「屌!仆街喇⋯⋯啊⋯⋯扮肚痛啦!」
0 z5 @- Q( f3 W, o/ q4 T1 _/ M
5 \& C- R/ B& G+ f4 D好彩,電梯門外嘅原來係班主任Miss Hon。佢姓韓,個樣有D似TVB個香香,所以我地叫佢Miss香香。雖然佢嘅年紀大過香香一截,但係都算㗳得落,笑淫淫嗰陣真係殺死人。最緊要佢真係好人。
0 U! `+ |( X: p' l! I
& z8 D5 T' n3 @# I% q) n7 p0 F5 H# ~; K; N2 w2 `
  @7 M) N. T, p0 ]5 q/ T3 a( K/ T9 B) M; j6 T4 A3 H: W& y2 ^
「Miss⋯⋯我肚痛噢⋯⋯」我雙手㩒住個肚講。
. r! a# s7 L! O6 [5 R$ e1 s' J! c% {9 s7 E, r' ]- c3 i
畢竟當時我都係太年輕,可能我個樣有D心虛,佢即刻就篤爆我喇:「唔駛扮嘢喇,幫我攞住啦,Billy。」接著佢笑笑口走入電梯將一棟習作簿隊埋嚟,我唯有接主啦。在交接的一刻我地雙手的指頭無可避免地有一剎那的觸碰。嘩屌!嗰陣真係有D觸電嘅感覺,條L即刻動L左!我即刻用嗰棟簿遮住。佢似乎感應到我那微微的悸動,對著我展露出一種微妙的笑容。: `( ?- O$ J5 e" l( ?" @2 j4 Q
5 @! ~5 Y9 ^5 m0 M% u  K
之後我尷尬的低著頭,大家相安無事,電梯繼續下降。點知去到2樓又停低,呢次PK喇,校長室喺2樓㗎!度門慢慢打開,真係校長啊!- q' p' `" }0 M. A$ }! Z3 h* ~
: k0 M& t$ ~5 A7 m- `2 t
校長盯著我沒有說話,而Miss就識做咁同校長講:「Billy好乖呀,幫我攞習作簿。」
/ M6 M: R; U- a7 c/ Y6 E. z  J0 F# t2 q% x2 c
校長嚴肅地點點頭無講嘢,電梯到左地下佢就走左喇。
- p; _* O* X8 e  F5 b1 y* C8 ^8 ^0 d8 v$ m" _8 V6 T2 u

# s& `  E/ E5 U4 o/ ?7 a" V0 x- g! J7 @! q5 r" J. D' y) z

% ]7 E6 c- x9 [( p# I- |" S「我去攞車走喇,唔該晒喇。」Miss同我講完就伸手過嚟想攞返棟習作簿。
$ r5 ~) o9 r& z; b* T; A  G/ y# E: l/ c: W" o! [6 D1 |
但係我仲扯緊旗呀!!!
* I  G1 l+ Z) z+ c8 H! H
# {# Z6 `  M  @, ?- \! ~1 b; }- J我即縮一縮手同佢講:「嗯⋯⋯我幫你攞多陣啦⋯⋯」
. {' c$ d/ B8 {5 m0 ^
* j* G0 M; t' j1 v5 |Miss似乎都覺得我的表情怪怪的,但係佢只係笑笑口話:「哦,好呀!」" y5 \2 _9 E( e: P' n7 P

3 n1 x0 r/ Y' K5 }; h0 o我故意拖慢步伐,讓佢先行,唔俾佢睇見我扯旗。但係咁樣仲大鑊,從後望住佢個蘿柚,她底褲的形狀若隱若現,再加上穿著黑絲的雙腿郁郁吓,我依家碌嘢直情扯到鋼條咁硬!
# L/ i7 j) A* }2 H* H
1 @+ C" J. n1 ~
- |: ~3 @* Q  r% o6 Q0 Z於是我狼狽地跟著Miss走到停車場,她打開了後座的車門同我講:「放後面啦,唔該晒。」
  z, I7 F  f$ A3 b) Y; a# L' l5 G' @6 J- p0 r3 t
我把習作簿放進車裡,然後曲著身出來,唔俾佢睇見我扯旗。我正想轉身離開時,Miss搭著我背脊說:「你真係肚痛呀?我車埋你啦。」( P- f5 H6 e4 I, K7 W- V

% a: W% k( X5 U$ }! Z- {( |「嗯⋯⋯唔駛喇,唔該⋯⋯」
6 B* y- P/ l+ c9 a
" i# F* Y5 J4 p「順路啫,上車啦。」Miss拉住我手臂打開了前排的車門。; o! ]$ j  @$ \' ^: z  @
. F, i1 s6 @% V6 t& B
我心諗:「扯住旗行路都唔係辦法,除低個背囊遮住碌L,屈住個身上車啦!」7 d0 R1 G. w3 e8 y. L7 {
/ H+ g1 o# R+ p# @' H# O3 p
於是我就鬼鬼祟祟閃身沖上車坐低。
% n4 x% y- b' @  Q8 J; H0 a" B3 p$ E) `: _
「綁安全帶啦。」+ @/ r7 F( ?3 w  ?9 p# U$ ~  W2 V

) p! T2 m5 y3 ?& v  j5 ^* J「哦。」! j! H4 E, m- P; f0 [! _9 X" [

l+ G. o, R' j$ l就喺我綁安全帶嗰一刻,Miss同我講:「書包擺後面啦。」說時遲,那時快,一手攞走我個書包掉去後座!8 Y5 D% ]4 d4 @. J; g4 h$ l1 l
1 o( ?5 ^- g1 y/ X
在驚愕當中,我自然反應地縮起雙腳,這就更加令她好奇地望向我的大腿!; k' G) W* F+ R( s/ D4 h6 @% A

# c' F, R4 a2 B" o) q( O「呵呵⋯⋯」" N- E' ?: ^* u' Y$ C: b5 ?

' W3 J+ i: L9 }7 `我尷尬地回望Miss一眼,只見她按住半邊嘴,望住我凸起嘅褲頭忍俊不禁。她抬頭與我四目相交時,我只得低頭迴避。視線往下掃至她的胸前,本來不算很突出的雙乳被安全帶勒得蓄勢待發一樣!我不禁再低頭迴避,視線再往下移,只見她差不多整雙大腿都露了出來!我依家直頭要爆了!
: D1 X' Z" s4 P) S% o2 M( l/ i( m) i  S7 q
我閉起雙眼尷尬地說:「Sorry呀,Miss⋯⋯」
$ H* v# v) |: |: _# r8 q. R% J% V9 S$ h' e) d  T; j4 u4 {
「唔駛sorry,你呢D年紀正常嘅,高年班有D哥哥上堂嗰陣望住我偷偷喺檯底自瀆添啦!」
3 k, [! Q* I7 q$ [- F) p+ f% ]/ u' s$ ^1 b* F* c+ J/ O
「吓?!」
. t6 N8 d# c( `2 w* C8 A. K! X# O
# d4 ^* z. B6 M3 U% H. s5 E「無所謂啦,當睇唔到囉。」5 ]# ~( s- c( d

' P% D  p. T- U+ M. }9 L聽見Miss咁講,我即刻吞左啖口水⋯⋯結結巴巴咁問佢:「咁⋯⋯我⋯⋯」- O; L  ~/ d7 A+ o

3 S, Q2 e2 V# p6 {' h) D「你想喺呢度?」Miss皺一皺眉頭說。
* P* D) `) c6 p  d# {, ]! t
7 b4 i; y* B/ ~$ o. X「Sorry sorry⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯走先喇⋯⋯」
; n+ F3 i2 B" }$ k5 Z3 E# m' V6 Q: F4 f0 o" ^4 W' _
無地自容的我正想打開車門逃跑時,Miss居然遞給我一盒紙巾!
: \% N- J" h9 i& f. J/ [/ ^
# o6 l6 |2 @7 i& v3 @' p「依家停車場得我地架車,無所謂啦!」$ {( z3 L( T( u' X1 Y% ]" \

& e( n" Y  R! p' G' _- ?9 ^「哦⋯⋯」
. g! v  ^. B& v9 `) g" J( ?; z/ a- M9 x4 C1 P
於是我馬上解開了褲頭攞碌L出來上下抽動⋯⋯
3 X2 z! B! h( e; }5 d2 g
8 R7 C# l6 G7 N# E7 U5 l% t" k「好舒服呀?」Miss伏在軚盤上問我。
  j. H1 d; `$ D, A  m
1 R: L9 V; a+ [& E" e6 E「嗯!」我點點頭,專心的抽動。
: ]& g  _% O; W& ^/ ]" q6 C* v0 @' Q  T6 S3 |6 s
過左一陣,Miss問我:「平時搞幾耐㗎?」. f7 @8 C5 ~6 P! [! o' ~$ P
7 `, m& T- o4 [0 n
「嗯⋯⋯半個鐘左右啦⋯⋯」
5 R' S: e% b& s4 o4 M
5 ?& b$ W" q6 Q/ b+ u* ?( e斜著眼望著我笑說:「咁耐?正常嘅應該唔駛一分鐘就出嘢㗎喇喎。」
. z' j* k4 ?3 T* i, I0 @# d# W( ^
3 x0 K! T3 b$ ^5 \( {「吓⋯⋯唔知喔⋯⋯」/ }: F2 {* z& e& L# j$ o& _

" h  Y* q7 p0 {Miss從手袋裡拿出了一個小盒,在小盒裡挖出了一小糰白色東西,放在掌心裏揉搓,她說:「呢D係椰子油嚟嘅。」接著她伸手到我鼻子讓我聞一下。0 [+ T, r8 L4 P) x) p. ~2 g1 R# V0 i

, c6 l/ o8 L, }- P# \- F! r5 z) S「香唔香呀?」' T6 h' f9 g6 C
. A# O9 c. c% }  m  H, r- X7 y
「香呀。」
% B; P+ u5 }) \
0 G3 q, K$ U8 V6 FMiss另一隻手扣著我的龜頭,純熟地把弄!暖暖的手加上潤滑的椰子油,的確是前所未有的舒服!還有更厲害的是她技巧,在上下抽動的同時,手還環繞著龜頭轉動!完全是我過去無法想像的境界!. I+ Z9 ], T; J0 n

- m& j* X# [$ y- G9 C* s8 ]4 ~/ T% I「舒唔舒服呀?」- ^; c+ l+ p+ }7 l, i& q
. M+ x: H% B& c1 {
「嗯⋯⋯嗯⋯⋯」% m* R1 G7 i% V

1 _7 U; L3 X& O- u「射得就出聲喇,唔好整到架車一陣味呀。」
+ b- u3 n$ p' N7 X: Y; C7 U) h1 f" X9 y+ |6 ?  x2 P$ L! t. B
「嗯⋯⋯啊⋯⋯射⋯⋯!!!」% l- k2 g/ @4 m+ l- V, j
& ~, Z; j+ o3 z/ p! B$ ]
Miss來不及拿紙巾,索性伏下來用嘴巴含著我的龜頭!她一輪吸啜後,還一邊用舌頭來回的舔我的龜頭,一邊用手從下往上把最後一滴精都擠出來吞掉!
. i2 Z9 J7 ?+ t  U* H% K! t& b! V
. [9 Y4 Z9 }$ i) I# i/ c) G' m這一刻我差不多缺氧了⋯⋯
0 j; A6 y% d6 j4 M6 X2 v. S8 c" l- i5 r1 O# ^. h# _4 g
當我回過神來時,Miss調侃我說:「又話半個鐘嘅?」) z; T/ l. f- U0 X8 M# u

9 T, k8 x- M* t0 |「唔識吖嘛⋯⋯」
: Y, s* V/ {  ~: P' Q# ^# i8 {
* D% ?5 j8 A# v* O) |「依家識啦,好喇,開車喇。」
* y  F; P- i  z( l( Q+ \3 a  e' j+ |1 N, W5 c$ i( j' s6 @
到我樓下時,Miss話:「到喇,今晚食多碗飯早D瞓喇,拜拜!」% t+ F8 h, f6 c) G; C( S# a+ ]) L

, ], r4 S* M6 W6 z2 D$ c我依依不捨的問:「以後仲可唔可以咁樣啊?」
3 v. j/ V- \5 Y& A5 Z6 r" [* K
! K. v! p0 U5 o  ?她嬌嗔地說:「頭先咪教左你囉⋯⋯下次放學撞見至講啦!」
7 F; E# g+ i2 x1 |$ k& E8 c* H5 o! x1 ]4 |* l
「哦⋯⋯拜拜⋯⋯」2 t- {8 Q5 y8 o- t  U9 b9 @& h
6 \2 q: Z  K" c- w
自此之後每天放學,我都守在通往停車場的必經之路⋯⋯
回復

Ssf2889 發表於 2021-1-6 15:28:21 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Teacher no good I see
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:08:21 | 顯示全部樓層
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:10:02 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:33:17 | 顯示全部樓層
5 u# d5 r# ^6 j# X
THX!!!!!!!!
回復

Cola 發表於 2020-6-15 13:53:41 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

lcz1991313 發表於 2020-6-15 13:27:49 | 顯示全部樓層
Nice nice story
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:32:57 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:22:06 | 顯示全部樓層
Reuurejdjdjjjdhdhr
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:21:56 | 顯示全部樓層
Reuurejdjdjjj
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:55:56 | 顯示全部樓層
dffgrfggfrhh
回復

abcdzzz 發表於 2020-6-10 12:33:44 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

girlbeauty 發表於 2020-3-18 08:51:05 | 顯示全部樓層
睇睇先. thx
回復

PC2625 發表於 2020-3-18 04:58:36 | 顯示全部樓層
Very attractive experience
回復

Haleeluyah 發表於 2020-3-18 03:49:13 | 顯示全部樓層
GdseaDFHCD
回復

Irischan 發表於 2020-2-19 06:15:03 | 顯示全部樓層
nxnxnxnzxnx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 10:59:47 | 顯示全部樓層
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:17:18 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

14019 發表於 2020-1-19 21:40:42 | 顯示全部樓層
有啲嘢 都係留畀幻想啦
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:18:06 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:44:45 | 顯示全部樓層
回復