地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學校保健室強姦女學生 #1

Hero2020 發表於 2023-6-17 13:41:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
本帖最後由 Hero2020 於 2023-6-17 01:51 PM 編輯 ( g+ R8 j& m& Y8 l, g
! S. J# J" D, B5 Z7 `4 |- {, Y2 n
我叫呀傺( Y4 E* U$ @5 W( g  w2 Q  Q
多年前同人入屋爆格
! k8 I  m! ^; u! F咁啱個學生妹放學返屋企- r" E! q$ n; d
我拍檔用膠紙封住佢個口
- E4 [8 D9 S6 }- `0 F& H' A( v$ p我一入到去1 m9 ]; P# r( a
見到佢 披亂嘅頭髮 衣衫不整嘅校服% \; n9 \' |4 `
' [# ^8 X8 A2 n% u+ N
我色心起左
3 g8 k1 E) H0 E0 e我推佢去床邊 Petpet對我
2 G8 I0 |3 N5 G+ O4 F我揭開條校裙  拉低佢條白色底底
* Q/ d3 u' r, _8 o, H6 E細路係佢條罅 摩擦左5/6下2 ~/ D# G$ U3 {4 _( G( U' r
有長驅直入    \/ _3 {# `% M, U6 D
個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫& g  X/ {1 E) u( r5 p. X
我冇理到佢 每一下都好入6 f- {" S/ {6 s
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦6 I1 v4 m, G$ G  g! b) w* U+ ~
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁
6 \5 C# k( E5 A* |0 w前後前後 推到張床都節節聲8 x, a+ R+ B! b! Z% r# o& T
唔知係咪太緊張
: H" Z! D. Z5 g7 s插咗四分鐘都未射
: M8 X- t" k' r# t個學生妹都喘曬氣/喊住
' v- n% s" ^1 u我推佢去床邊 Petpet對我& v0 D7 A2 Z# O+ ^+ S$ `* g
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底
0 e% K& y: g# @# ]- A' c細路係佢條罅 摩擦左5/6下- p( U  l6 B% c% {
有長驅直入  9 F! F6 z% {* @( y3 R: r
個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫5 V  }- i# o* [/ X2 w
我冇理到佢 每一下都好入
% S  v- \) y. p2 h好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦" F/ R4 J) e# D: G# u/ A) X- V
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁8 R5 b3 C* b3 b8 C+ L
前後前後 推到張床都節節聲
8 P0 G( M2 B( g# k) N唔知係咪太緊張$ M  s6 R  j/ u5 y
插咗四分鐘都未射
  o1 K; K$ v- u個學生妹都喘曬氣/喊住2 `# ~( F  v. t# g6 }) U- ?- X% C! U
我推佢去床邊 Petpet對我5 G9 Q1 y" S7 F+ a0 Q- A0 r. t
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底& a- K! b: K: {& A9 C$ t
細路係佢條罅 摩擦左5/6下& r! I3 c' U' A. a! ^
有長驅直入  
) M$ O' a6 c$ L1 [7 Z7 a. Q個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫
$ f$ ?; v, C- o5 ~9 \+ h我冇理到佢 每一下都好入* S* h6 w1 w! d- }' F# H. p* G
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦7 u$ F" A: m* N9 [* O% f
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁7 a, e$ \& P; p. T, n  \7 I/ l
前後前後 推到張床都節節聲
: D. P7 J/ `8 Y! A唔知係咪太緊張
- u* r, V0 ^, U/ M2 N插咗四分鐘都未射! b3 J% w1 R2 J( t* n6 }
個學生妹都喘曬氣/喊住。   待續
回復

uk106 發表於 2023-10-16 11:26:07 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Good story let me see
回復