地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《香港學生妹甜故合集》扑同班淫賤學生妹

匿名網友  發表於 2019-6-22 18:54:13 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
2 d8 a4 v. r$ L- m* u. G: _7 D# p" e/ Z; M, ~9 t5 \
我今年中五,系華富村一間band one既學校度讀書。間學校唔單止幾好,而且仲有好多索女,呢個亦都系我選擇入呢間學校既原因~
% L! e9 `- m2 w3 ~5 Z. }
/ c2 y- J) `- W$ x8 E, s( e今日放學之後,因為要趕住落操場練籃球,練完波先發覺漏佐D野系課室,好彩我個課室就系自修室,未有快鎖門,於是拿拿聲上番去拿野。 / Z5 d0 R' Y5 s' X

" a8 s  r9 ?0 _3 N入到課室,見到我班其中一個索女系度。叫梁淑燕,長頭發,五尺六寸左右,身材都唔差。平時同都有兩句傾下。
' B7 R) C, Q0 {% e. v
/ r+ g3 O+ L) t8 X1 H我行埋去問︰「做乜仲唔走既?」
! r4 ?  v6 _8 }4 _/ D$ C" M  b6 a: n! o( L1 Z
梁淑燕話︰「唔想返屋企,對住老豆老母盞激氣,又唔知去邊好。」
8 t8 m4 z  f9 g* F* L
/ C- q* Q" I3 N9 Q) L5 F" ?3 |我同講︰「橫掂我今晚屋企無人,又就黎考試,一系你上黎溫書丫?」 / g, i( E9 M4 }$ g

$ N: a- U  q7 B# o. X  b梁淑燕諗左一陣︰「都好既,不過會唔會有危險架~」講完之後即刻系度陰陰嘴笑。
" |& ~6 _0 \2 X6 c+ z) q! b" Z; _6 `6 t2 V6 c& F0 j  C
我話︰「你驚呀?~」我知佢既性格,用激將法就一定可以將搞掂。 8 P0 |. [. ?) v0 H9 r

4 S9 `3 E' w6 E0 I. M6 b佢果然話︰「你慳D啦,就憑你?上咪上!」咁就中計~
* t7 k/ q6 l, r! S$ I
. @  s: b2 a* s" j+ V, S3 O# y, A% Y( ~  _3 c6 l
" B. l9 H5 D) n0 B! E3 m+ U  U
; k2 X- a8 V- Y0 ?* S* n. a  z
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
6 a; K2 r% z- b1 u2 C
$ _" H; d( L% O" |9 H* k
3 D$ D1 f) f$ m1 [上到我屋企都成六點幾,梗系唔會快溫書啦,咪睇陣電視先。咁巖又有姚樂怡呢個大波妹,我咪乘機問︰「你身材有冇佢無正呀?」
4 g$ z  H* {& H* ^  x+ c+ m6 s
+ ]6 s9 F4 P9 M* A- t( T4 w, S  b$ K梁淑燕話︰「肯定勁過啦!我有34C喎~」 $ o; i+ q7 y3 P2 k% Y2 q0 N
/ f8 ?) f) _8 L3 l' T
我心諗︰「正~我最鐘意呢個size」又激下佢先︰「有無呀?夠膽你俾我驗下~」 & P4 t" d8 X7 k3 h" A

$ n9 ?8 m% y# X# Q) c% ^梁淑燕即刻話︰「驗咪驗,咁你咪過黎jar下~」
% t4 z& a5 ~' I' G5 G, M我梗系唔會錯失良機,即刻兩只手一齊jar落去。嘩~手感簡直一流!慢慢‧‧‧好似幾興奮,仲開始呻吟添。我即刻咀佢埋個口度,兩條「利」交纏系一齊。
1 _+ p9 s0 ]* [1 `  J, V( J1 ^2 V% i9 X* D5 h9 \6 W/ Q8 R& Y
見佢咁enjoy,我即刻打蛇隨棍上,隻手伸落個西度。一摸就不得了,唔單止無著pe褲,仲俾我摸到淫水泛濫。梁淑燕既呻吟聲開始大聲︰「嗯‧‧‧呀‧‧好正呀‧‧啊呀‧‧‧」我解開條連身裙後面既拉鏈,身上就只系剩番個bra同條底,系一套淺粉紅色既棉質內衣褲。個bra根本包唔哂對波,有成大半走左出黎。 9 d# Z- P& [# O) Q' z" S" k! l* |( B
) k# I2 K0 z. \$ x" O
我一邊同佢濕吻,一隻手jar波,另一隻手就插個西。個西d水系流出黎,佢亦都好主動搞我碌野。 + e$ g/ w3 y  J' q7 ^8 U

- n# s6 ]1 n6 j; v2 p梁淑燕話︰「你碌野‧‧嗯‧‧啊‧‧好粗呀‧‧‧」
. I; W. m0 P/ t4 d* e
+ k$ G! z9 [6 h- k我話︰「仲使講" 不過 , 你對波都好正丫~」
/ L  t0 o' o( {
- q9 n" V6 D- \+ y4 `6 b我除左條底,解開埋個bra扣,對波即刻彈出黎。於是我用條三寸不爛之舌舔粒的。已經high到成個人虛脫咁滯。
3 p2 G: x. }% o" L4 V% M+ w
' i  @; U% o1 Q梁淑燕不斷呻吟︰「好q正呀‧‧‧你好勁呀‧‧嗯嗯‧‧‧啊‧‧‧」 ( U, r& l4 X3 c% z2 k
7 i& M& C5 J8 C# O9 v9 P0 U) Y
跟住我俾我碌野佢含,佢既口技都好勁,肯定平時比條仔訓練得多。吹左十分鐘後,費事咁早就出一次,我話︰「我想插入去啦‧‧‧」
6 ~9 O  x" u- j( |1 N7 [4 i$ K: w/ R; b! X
梁淑燕話︰「今日安全呀,快d啦,我好痕呀~~」 6 b8 v/ W! C7 p  d
  J1 R. v7 r5 e/ u/ ^
於是我就系後面慢慢插入去,起初都有少少緊,但因為實在好多水,而且又唔系第一次,之後就插得好爽。亦都叫得好大聲︰「啊啊‧‧‧‧你‧‧好勁呀‧‧‧‧插快d‧‧‧深d呀‧‧啊‧‧‧‧啊~~~~~啊~~」
0 V" m7 p2 K4 S1 T# R; ~- t' \' U" S4 S7 }* C
插佐二十分鐘,我同梁淑燕都開始頂唔順,於是我好快插多幾十下,亦都大叫︰「啊~~~~~~啊呀~~~~啊啊~~~~~~」就到達佐高潮,我亦都將d精射哂系個西入面。
' p! S" }5 a& k6 B. p' V$ o8 e2 g7 R+ C6 k9 r$ h" U
之後我同梁淑燕沖涼,沖干淨個身之後,佢問我︰「你d床上功夫真系好犀利呀,如果可以日日同你撲野就好啦。」真系不折不扣既小淫娃,於是我同講︰「做我條女咪得囉~」佢即刻話︰「好呀~」我心諗︰「真系正~以後有條索既住家菜!」但係我又激下佢︰「咁你唔驚你條仔 阿九周知咩??」佢即刻流露出一副超淫既樣 , 話︰「條傻仔都滿足唔到我....」
+ g* [2 f! [+ ]3 O8 f  }$ D3 O7 E, n& a8 f3 ~

# {4 B8 Q8 r, h$ A跟住梁淑燕竟然跪低,系咁吹我碌野。「唔系嘛~你又想黎多次?」
2 \) g( A$ ]/ G9 d. x% E; _
5 A  X- Z0 I! f% d: U佢話︰「你唔得呀?!」我碌野再次抬頭已經答左佢。今次吹得好落力,又系咁電我,好彩巖巖射完一次,所以吹左好耐我先至發射。清理完之後,梁淑燕帶住好滿足既神情同我攬住一齊進入夢鄉。
回復

wcc2709 發表於 2023-11-9 20:20:11 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

Singjai_2024 發表於 2023-10-26 06:44:26 | 顯示全部樓層
回復

cookiebomber 發表於 2023-9-3 06:03:13 | 顯示全部樓層
thank you so much
回復

johnpoonhk 發表於 2021-1-2 18:25:01 | 顯示全部樓層
雖然短D,但係簡單直接,好故仔!
回復

19920 發表於 2020-12-13 06:12:50 | 顯示全部樓層
Great story!!
回復

Chrischan2383 發表於 2020-12-6 12:07:14 | 顯示全部樓層
Thx for share
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:02:50 | 顯示全部樓層
thx very ggod
回復

匿名人士3.0 發表於 2020-6-20 03:00:42 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

TCR 發表於 2020-6-19 02:54:09 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Mos 發表於 2020-6-18 22:20:52 | 顯示全部樓層
See see see see
回復

hei63400110 發表於 2020-6-18 22:11:39 | 顯示全部樓層
回復

chh1211 發表於 2020-6-15 15:17:50 | 顯示全部樓層
ccwsscxxxw
回復

Cola 發表於 2020-6-15 13:55:28 | 顯示全部樓層
回復

lcz1991313 發表於 2020-6-15 13:25:02 | 顯示全部樓層
Nice nice story
回復

mtr0066 發表於 2020-6-14 05:38:32 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

AnsCoffindance 發表於 2020-6-13 09:54:23 | 顯示全部樓層
一定好好睇
回復

aaapk 發表於 2020-6-10 13:08:38 | 顯示全部樓層
雙妹雙飛 一齊等阿sir教教你哋
回復

blademaster88 發表於 2020-6-10 12:07:30 | 顯示全部樓層
thanks oso much
回復

meganekko 發表於 2020-6-10 11:08:15 | 顯示全部樓層
let me see see
回復

abcdzzz 發表於 2020-6-10 00:10:20 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復